20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 609
  • 339
  •   1
Отговори
# 75
  • Boston, MA
Yo, foxes, пак много сладка раздумка сте оформили. Гледам, и Станка се е завърнала при нас...  Mr. Green

Hear, ужасно звучеше разказът от болницата, дано хубави неща оттук занапред!  Hug

...Duggars са си безотговорни за мен Crossing Arms. Не е редно големите деца да отглеждат по-малките докато родителите гукат как децата били благословия.

Абсолютно. На големите деца им взимаш детството.

Изобщо, като му чуете името на бащата Jim Bob, какво си представяте? Тук ми отиде форумския толерантен имидж на кино.  Laughing

# 76
Juturna...много мерсаж за сайта ,току що се присъединих към групата

Тина... и на те бе мерси за предложенията

за многодетните....ами те като не знаят по добро и на децата им харесва,мисля че говореха как възпитават момичетата да са добри домакини, щото родителите вярват в.....оххх к'ви им се казваха не тея дето вярват че жената не трябва да работи а само да ражда деца и да си гледа мъжа...в смъсъл за това ги гласят,а тях като ги питаха какви искат да са ...и те казваха че искат да са като мама с гордост и усмивка.

# 77
Въх!
Браво на тях, ама ми се виждат множко.   Shocked
url=http://www.people.com/people/article/0,,20049909,00.html]The Duggar Family Welcomes Their 17th Child

Предварително се извинявам ако ще обидя някой, но това с раждането на над 5 деца (и 4 ми се виждат много но иди дойди) ми се вижда живо престъпление  #Cussing out. В повечето случаи подобни семейства не могат даже да се грижат качествено за тези деца, и живеят на подаяния от соц служби (и как ли иначе, тя майката е заета само да е бременна). В Индия и Китай и Африка се множат като скакалци, човешкият живот няма никаква стойност, гинат в мизерия, а ние тука търчим да ги спасяваме (гладуващите деца не знам си къде си). Жалкото е, че децата не са виновни... Междувременно населението на земята расте ли расте, храна няма, ресурси няма, докъде така...
Сериозно - такива хора трябва да ги вкарват в затвора за безотговорно отношение!!!!!

Според мене, едно семейство трябва да има максимум 3 собствени деца и ако имат по-голямо сърце и възможности - да осиновят 1-3-5 деца. Но това да смяташ, че твоето единствено призвание е да популираш света, I dont think so  Naughty

С последния ти параграф съм съгласна и също, че трябва да си много религиозен, за да имаш толкова много деца, както и бил случая с това семейство #Crazy ; по-скоро са евангелисти някакви, католиците вече са по-образовани и имат най-много по 3 деца.  Mr. Green

Обаче тези в развиващите се страни просто нямат друг избор - децата им са инвестицията, защото работят. И като се вземе предвид, че боледуват от толкова много болести и умират лесно  Sad, още по-лесно е да имаш почвече. А и ще се поразиш като разбереш, колко малко знаят тези хора за правенето (и следователно за не-правенето) на деца. Да не говорим че ако те оженят на 14 какво ли знаеш за живота, камо ли за децата. Образование му е майката, особено за жените и младите момичета. Доказано е че проекти, чрез които се повишава образованието на жените, които дават възможности да работят и да си повишат самочувствието и възможностите да се самоиздържат, намаляват раждаемостта. А в Китай имат политика за 1 дете на семейство от много години и след 10-ина години Индия ще ги задмине по население. Те пък в Индия имат друг проблем - абортират си момичетата, за да не трябва да им дават зестра и сега имало цели райони, където нямало достатъчно жени #Crazy newsm78 Тандури сигурно знае по въпроса, май даже беше писала някъде скоро.

# 78
Бистра, напълно си права, но bottom line е, че каквито и болести да ги морят, колкото и малко жени да имат, прирастът е по-голям от смъртността - просто е страшно с какви темпове растнат населенията в Азия... също както е страшно колко е обезценен човешкият живот там...

А що се отнася за религиозните фанатици като тези - пак казвам, само затвор им е майката, или по-добре вазектомия.

# 79
Сега прочетох за тея Дъгарс - Mrs Duggar, 41, and her husband are politically conservative fundamentalist Christians.  Това пояснява всичко.

А Бубка, по повод името му, и аз така бих си помислила, ама виж го ти този - Mr Duggar, 44, is a real estate-agent who served in the Arkansas House of Representatives from 1999 to 2002.

Крейзи е работата там, крейзи Shocked Shocked Shocked

# 80
Бистра, напълно си права, но bottom line е, че каквито и болести да ги морят, колкото и малко жени да имат, прирастът е по-голям от смъртността - просто е страшно с какви темпове растнат населенията в Азия... също както е страшно колко е обезценен човешкият живот там...

А що се отнася за религиозните фанатици като тези - пак казвам, само затвор им е майката, или по-добре вазектомия.

Ами затова да изгонят тези републиканци от правителството, че ми омръзна да слушам - всеки, който работи в сферата в чужбина се е хванал за главата - ще ми проповядват въздържане от секс, а не използване на противозачатъчни  Shocked  #Cussing out Защото всичките са такива като 17-торката на Джим Боб и смятат, че Господ  трябва да решава кога да дойдат децата #Cussing out Ще ми лекуват спин с въздържанеи молитва?!?!

# 81
Hear, Juturna, Jenna.. Хрис....   bouquet  bouquet!

Много ви благодаря, поуспокоихте ме..златна подкрепа сте, момичета!

Всъщност не съм се адаптирала както си мислите, ами имаме релокейшън специалист от работата на мъжа ми и той ни помага с няколко книжлета, драйвинг учебничето и една-две карти на района. Но все пак е нещо.

Лошото е, че не сме в Сиатъл даунтаун, а в един гаден-за-мен събърб, където има само зеленина, природа, зеленина..и природа!  Mr. Green
Писна ми да гледам трите борчета отсреща вече, искам градска шумотевица и народ..  ooooh!

Точно се оплаквах на Хрис колко ми е трудно да намеря ново жилище в dowtown suburb(Bellevue), поне да мога да си излизам докато взема книжка.. Тук на всичко под 15 мили се казва walking distance!  Shocked  Laughing
Та така, и мойта не е лесна. Куотъри и дайми не ползвам, само с карта плащам, че иначе ме гледат странно като започн да си броя стотинките..  Laughing

# 82
  • Boston, MA

Ами затова да изгонят тези републиканци от правителството, че ми омръзна да слушам - всеки, който работи в сферата в чужбина се е хванал за главата - ще ми проповядват въздържане от секс, а не използване на противозачатъчни  Shocked  #Cussing out Защото всичките са такива като 17-торката на Джим Боб и смятат, че Господ  трябва да решава кога да дойдат децата #Cussing out Ще ми лекуват спин с въздържанеи молитва?!?!

Днес май излезе някакво международно изследване, че въздържанието не работело...Можеше на мен да ми дадат няколко милиона долара и да им кажа същото.

А какво да искат да бъдат момичетата, като те друго не са видели, нали на училище не ходят. Абе срамна работа.

# 83

Преди година и нещо четох една статия за новата политика на правителството да не се предоставят противозачатъчни средства тип Постинор дори и на жертви от изнасилвания  Shocked Shocked Shocked, защото била Божа работа.
Имаше и интервю с една майка, болна от рак на гърдата с 3 деца и станал фал по време на секс - докторът й предписал Постинор, но аптеките в града (3 на брой) отказали да  я  изпълнят - директиви на Партията.  То май ти остава само да се молиш, защото в някои случаи и въздържанието не помага Sad.

# 84
..Можеше на мен да ми дадат няколко милиона долара и да им кажа същото.
А какво да искат да бъдат момичетата, като те друго не са видели, нали на училище не ходят. Абе срамна работа...

newsm10

Кейс, аз ''отдавна'' съм тук, вече две седмици... Закъсняваш  Grinning Grinning

Искам да ви питам нещо: тук на всичко се плаща данък (федерален и/или щатски), който не е включен в цената в повечето случаи. А на заведение/ресторант как се процедира? Четеш цената, смяташ и 9% такси и после изчисляваш tip-a ? Crazy Rolling Eyes Grinning
Или там цените все пак са с включен данък. Или на око?.. Joy Joy

# 85
Duggars са си безотговорни за мен Crossing Arms. Не е редно големите деца да отглеждат по-малките докато родителите гукат как децата били благословия.

Точно в 10ката и аз така мисля!

# 86
по отношение на многодетното семейство-имат уеб саит-така от снимките като гледам хич не са соц служби помагали и глейте кви перални са наредили като на фотошоп е всичко Laughing Много кинти имат тези хора маи..Но иначе ако се абстрахираме от всичките ни републиканскофалшивохриастианскиучещисамидецатасисектантски.... мисли  bouquet ...изглеждат щастливи и като за жена родила 17 деца от чисто женска гледна точка бре какво спокойствие излъчва.. ама май щото са луди. Само снимките гледах но има ли някъде обяснение защо са все с J май заради Jesus ще да е Joy ама забележете как живеят де-кои може да прави такива екскурзии и да ходи до Дисни 17 души с ботуши Winkто къде ли не са ходили и ако не прочетеш статията а само снимките гледаш...то не са оркестри, то не са ваканции.... ние 4 души не сме ходили никъде по далече от 40 мили още... мдааа

http://picasaweb.google.com/duggarfamily/TheDuggarFamily?authkey=GO4-zMzOHNY

# 87
evanescent, мда sales tax (ДДС  Simple Smile) на почти всичко се плаща. За бакшишите голяма приказка ми се отваря  #2gunfire, ама друг път.

Такива истории за Постинора така ме бяха наплашили, че от България си нося. Така и не ми се наложи да използвам и ми седи неотворен. Ако го намеря, (и е в срок на годност  hahaha) подарявам. Но на една моя приятелка й се беше наложило да ходи тук. Каза че са й направили кръвен тест за бременност (явно ги е страх да не би някоя вече бременна девойка да реши, че това е хапче за аборт и да направи беля) и са й дали без проблем. 

# 88
по отношение на многодетното семейство-имат уеб саит-така от снимките като гледам хич не са соц служби помагали и глейте кви перални са наредили като на фотошоп е всичко Laughing Много кинти имат тези хора маи..Но иначе ако се абстрахираме от всичките ни републиканскофалшивохриастианскиучещисамидецатасисектантски.... мисли  bouquet ...изглеждат щастливи и като за жена родила 17 деца от чисто женска гледна точка бре какво спокойствие излъчва.. ама май щото са луди. Само снимките гледах но има ли някъде обяснение защо са все с J май заради Jesus ще да е Joy ама забележете как живеят де-кои може да прави такива екскурзии и да ходи до Дисни 17 души с ботуши Winkто къде ли не са ходили и ако не прочетеш статията а само снимките гледаш...то не са оркестри, то не са ваканции.... ние 4 души не сме ходили никъде по далече от 40 мили още... мдааа

http://picasaweb.google.com/duggarfamily/TheDuggarFamily?authkey=GO4-zMzOHNY

Според мен им помагат другите от енорията. Колкото и да са шантави и да не мога да им трая вярванията, признавам им, че се държат един за друг и си помагат кой с каквото може - събират средства, манджа...

Пък за въздържанието - навсякъде вече изникват данни, че не става, без значение колко chasitity rings си окичиш. В Тексас май само това преподават на децата, а той се пада нумеро уно по teen pregnancies... Надявам се скоро републиканците да спрат да угаждат на фундитата. Руди Джулиани си каза какво мисли за аборта, фундитата го оплюха, но той си остава най-мощният от републикаците. Ще видим.

Постинор на мен са ми давали само на поискване от в здравния център на колежа... Но той частен... В щатски не знам дали биха ми дали... Но затова пък Уолмарт в Брунзуик, Мейн, разрешаваше на служителите си, ако не искат, да не продават Постинор поради конфликт с вярата им... Ку-ку пълни.

# 89
Evanscent, правилно си се ориентирала в математиката.

Ако мислите, че тук е зле, я идете в Монтреал. Там освен, че бакшиша си искат, имат и такса 15% (Куебек + Монтреал) - та значи хапнеш кот хапнеш и после турнеш още 30% - 35% отгоре.
Там съм харчила най- много пари за ресторант и съм яла най малко (нали френч куизин и тн)... ама там се сгодихме та поне повод имаше

Общи условия

Активация на акаунт