20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 614
  • 339
  •   1
Отговори
# 45
Joy

Или дъщерята на Франк Запа-Diva Muffin hahaha

Тук няма да как не разкажа една история, която четох в клюкарника. Някой разказваше за съседите си сръбски цигани. Единият син Зоро, другият  - Малборо.  Laughing

И още едно име с Н, от суахили. Ndaba.

# 46

защо шайло да е кучешко, госпожа тинахрис? в подтекста на семейството е ок ми се струва. а виж ако имаше окончание иванова, можеше да е и цигане hahaha

Защото има една книжка за куче Шайло. Аз знам че има и битка при Шайло през Гражданската война май  newsm78

Ето ако искаш да се дообразоваш от Википедията - мен ме мързи да чета всичко.

# 47

На малкия ще му спестя окончанието от мидъл нейм-а, пък ако не му харесва ласт нейма да си го сменя като порастне, дотогава ще си е "белязан" и той  hahaha

Аз пък си признавам, че ще ми стане кофти, ако решат да си сменят имената след време.
Надявам се да ги възпитам правилно в тази насока и да не се стига до такива драми. Засега си ги харесват имената въпреки спелинга.

# 48
На малкия ще му спестя окончанието от мидъл нейм-а, пък ако не му харесва ласт нейма да си го сменя като порастне, дотогава ще си е "белязан" и той  hahaha

Моите деца са така, с мидъл нейм името на баща им без окончание "-ов". Така ни изглеждаше най-естествено.
Фамилното име е фамилното на баща им. Ако искат да го сменят - тяхна работа. Но аз се съмнявам да го направят, не мисля, че някой кой знае колко ги "забелязва". Около нас има хора откъде ли не с предци откъде ли не. Историята от "The Namesake" в нашия район звучи като "имало едно време".

# 49
В  20/20  показваха наскоро специалистка по имена,плащат и хората $250 и тя им измисля името,казват и какви съображения имат разбира се.Даваха я как чертае някакви схеми от имена ,тя вярва че името е много важно в реализирането на човек.Без майтап,даваха интервюта на хора които са и ползвали услугите ,всички до един казаха само хубави неща.Имаше и някои възрастни които са се прекръстили и са много доволни.

Дженна...непоискан съвет от мене : не казвай името на никой докато не родиш,защото почти всеки ще си изкаже непоисканото мнение за името с надеждата да го смениш щото ня тях не им харесва или познавали някакъв смотаняк с подобно име.Като родиш го казваш и хората го приемат. Peace

# 50
На малкия ще му спестя окончанието от мидъл нейм-а, пък ако не му харесва ласт нейма да си го сменя като порастне, дотогава ще си е "белязан" и той  hahaha

Моите деца са така, с мидъл нейм името на баща им без окончание "-ов". Така ни изглеждаше най-естествено.
Фамилното име е фамилното на баща им. Ако искат да го сменят - тяхна работа. Но аз се съмнявам да го направят, не мисля, че някой кой знае колко ги "забелязва". Около нас има хора откъде ли не с предци откъде ли не. Историята от "The Namesake" в нашия район звучи като "имало едно време".

Ако не се сдобия с деца вече именувани, ще им сложа по няколко мидл нейма, като благодарност към хората, които обичам, и като пожелание към децата. Едно от имената ще е на татко им, той е най-важният човек в живота ми.

Майка ми е добре - днес нищо не я боли, бодро ходи за зарзават, после с баба ми правиха сарми. Кръвната и картина имаше подобрение вчера, а и апетит повечеко има. Освен това се разбрахме, че може и да няма местастази в черния дроб, защото явно е карала Хепатит Б на крак и тези петна може да са изменения от хепатита. Сега си чакаме резултатите от биопсията. Само не мога да я накарам да намали пушенето...  #Cussing out

# 51
Майка ми е добре - днес нищо не я боли, бодро ходи за зарзават, после с баба ми правиха сарми. Кръвната и картина имаше подобрение вчера, а и апетит повечеко има. Освен това се разбрахме, че може и да няма местастази в черния дроб, защото явно е карала Хепатит Б на крак и тези петна може да са изменения от хепатита. Сега си чакаме резултатите от биопсията. Само не мога да я накарам да намали пушенето...  #Cussing out

Е, много се радвам да ги чуя тези работи значи...  Hug... ама може ли така с цигарите беее  Naughty

# 52
защо шайло да е кучешко, госпожа тинахрис?
В блокбастър преди време видях филм със заглавие "Шайло" и имаше куче на обложката Simple Smile)- това ми е асоциацията(завинаги)....
  А ,ето намерих тук

# 53
Въх!
Браво на тях, ама ми се виждат множко.   Shocked

The Duggar Family Welcomes Their 17th Child

# 54
Въх!

Католици вероятно... аз не бих могла...

# 55

Hear Again, много се радвам за майка ти  Hug  

Не можеш ли да я накараш да пробва тия никотиновите лепенки или дъвки та поне да понамали? Свекър ми и той беше заклет пушач ама като му откриха рак и спря да пуши на минутата.....

# 56
Въх!

Имаше предаване за тях преди известно време. Показваха ден от живота им. Как планират пазара, колко храна се купува,  всяко от по-големите деца има отговорности към едно от по-малките. Всичkите са homeschool и свират на цигулка. Много са беее ooooh!

# 57
Въх!
url=http://www.people.com/people/article/0,,20049909,00.html]The Duggar Family Welcomes Their 17th Child

Предварително се извинявам ако ще обидя някой, но това с раждането на над 5 деца (и 4 ми се виждат много но иди дойди) ми се вижда живо престъпление  #Cussing out. В повечето случаи подобни семейства не могат даже да се грижат качествено за тези деца, и живеят на подаяния от соц служби (и как ли иначе, тя майката е заета само да е бременна). В Индия и Китай и Африка се множат като скакалци, човешкият живот няма никаква стойност, гинат в мизерия, а ние тука търчим да ги спасяваме (гладуващите деца не знам си къде си). Жалкото е, че децата не са виновни... Междувременно населението на земята расте ли расте, храна няма, ресурси няма, докъде така...
Сериозно - такива хора трябва да ги вкарват в затвора за безотговорно отношение!!!!!

Според мене, едно семейство трябва да има максимум 3 собствени деца и ако имат по-голямо сърце и възможности - да осиновят 1-3-5 деца. Но това да смяташ, че твоето единствено призвание е да популираш света, I dont think so  Naughty

# 58
Абе и аз искам голямо семейство(само при условие,че имам много,ама много пари,май)...ама чак 17....няма да мога да родя 17 пъти,тц...(или не са от една майка?).....

# 59
Имало нова тема, и то каква...

Заглавието е много готино  Wink
Със сълзи се смях на братята Зоро и Малборо  Joy Joy Joy
Нямам право да изказвам мнение, но все - аз бих избегнала имена като Налександър и Ниван, защото ще звучат непознато в САЩ и комично в България..
Hear Again,  много хубави новини, само дано намали цигарките малко...
Връщам се да чета листа с уникалните имена  Mr. Green

Аз пък да се похваля - вече уча за драйвинг теста - мъжът ми го взе днес, аз съм другата седмица.
Скучно ми е сама у нас, а и днес е мрачно точно по Сиатълски..
Попремина ми първоначалната еуфория и сега ми е едно такова.. празно и странно, дано мине това усещане скоро.

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт