20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 567
  • 339
  •   1
Отговори
# 30
Абе я си го кръсти Нино Дженовезе...и сега има да ме човърка любопитствотооо...на кое име се спряхте,а?А?
Моят син си няма мидъл нейм Rolling Eyesзаписах си го както в бг си записваме имената ...ов
    Препоръчвам ви нелошо филмче/приказка/легенда

# 31

Бенсън и Виктория, тъкмо бях зела решение и вие пак ме хвърлихте в тъч-а с това обрязване...  ooooh!

А ако се абстрахираш от всичко останало и се концентрираш само върху факта, че е добре синчето да изглежда като баща си, мисля че имаш отговор както за тях, така и за теб Simple Smile

Честито ви име!
И ние ще спим вече спокойно  Joy

Моят син си няма мидъл нейм Rolling Eyesзаписах си го както в бг си записваме имената ...ов

И моите са само с по 1 име и са записани в БГ стандарт - традиционалистка съм  Mr. Green

# 32
Дженна, препоръчвам ти силно да прочетеш "The namesake" преди да избереш име, задължително започващо с Н.
Дайте му на дядото да избере имена, дори и да не започват с Н. ако трябва, за да е щастлив.

Не харесвам измислените имена с още по- странен спелинг, съжалявам. Нито Шийло, нито Сари дори.

Моята лекарка - чиста американка с италиански произход има Нина и Николай за имена на децата си.

За американско име харесвам Nathan.
За българо-американско Никола.

# 33
Мене нещо на Николина ме избива от край време, че баща ми Николай. Никола за мъжки вариант е готино също.
Мъжо му се ходи на океана че вземам отпуската за рождения ден на бебиту.

# 34
Аз пък това "ова" и "ева" дето всички го имаме за ласт нейм ми е ужасно - все едно сме "белязани" като народ - и то поне да си мислеха, че сме българи, ами все за рускиня ме бъркат  Crazy

На малкия ще му спестя окончанието от мидъл нейм-а, пък ако не му харесва ласт нейма да си го сменя като порастне, дотогава ще си е "белязан" и той  hahaha

По повод Никола, вие питали ли сте американските познати как им звучи, защото аз колкото пъти го споменах, толкова пъти ме питаха защо искам да го кръщавам с женско име?

Ники, там е работата, дядото е дето иска името да почва с Н, да не мислиш че от мазохизъм ги правим тези "хватки"

Иначе и аз съм дълбок противник на Шайло, Апъл, Сури и прочие "звънки" холивудски заглавия...

# 35
Дженна, препоръчвам ти силно да прочетеш "The namesake" преди да избереш име, задължително започващо с Н.
Дайте му на дядото да избере имена, дори и да не започват с Н. ако трябва, за да е щастлив.
Не харесвам измислените имена с още по- странен спелинг, съжалявам. Нито Шийло, нито Сари дори.
За българо-американско Никола.
и аз съм така,100% от казаното подкрепям..така и се реших на Стефан аз..
*
имам познато детенце  от библиотеката Никола,произнасят го с ударение на А-то,или му казват Ник..много ми харесва!

# 36
Jenna, като се разходя из района непременно ще снимам. Това, което успях да вида ми хареса. Засега сме под наем, но най-верoятно ще  строим къща догодина(много изгодни оферти има в момента и сравнение с NЕ е евтинийка). Иначе  живея на гърба на мола и май ще съм под строг контрол  Joy. Извинявай, ако съм те объркала за обрязването, само исках да споделя. Айде да минават по-бързо  тези 2 месеца, че да видим малкия човек и разберем името му Wink.

SG1, много топло е в Аризона! Още нищо не съм разгледала, опитвам се да сложа всичко в ред преди да мъжо да започне работа в понеделник. Но след това идва голямото шматкане smile3521

Има ли някой с твърда вода? От миялната всичко излиза петносано ooooh!

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 20:53 от benson10

# 37
Аз пък това "ова" и "ева" дето всички го имаме за ласт нейм ми е ужасно - все едно сме "белязани" като народ - и то поне да си мислеха, че сме българи, ами все за рускиня ме бъркат  Crazy
Е на мъжът ми фамилията(ерго и на малкия) завършва на -и ...малкия ще се оттърве само с едно -ов,от бащиното...ама той и само като инишъл може да си го пише един ден(ако му е чак такъв проблем).......
   А,на една холивудска двойка(ше ви издиря имената на английски) синът им се казва "пайлът инстрактър",което си е сериозна изгъзица,в сравнение с наивното/кучешко Шайло(примерно)  Laughing

# 38
Никога не ме е бивало в предложенията за име.
Но имам 2, инспирирани от оня идиотски филм Dukes of hazzard - Ейнъс и Клитус. Чудя се, дали да непочна да посещавам темите за предложения на имена  Mr. Green

# 39

А,на една холивудска двойка(ше ви издиря имената на английски) синът им се казва "пайлът инстрактър",което си е сериозна изгъзица,в сравнение с наивното/кучешко Шайло(примерно)  Laughing

Да на Jason Lee
Pilot Inspektor Riesgraf-Lee
Някъде бях чела, че той си избрал Pilot, пък приятелите сложили мидъл нейма Simple Smile

# 40
джена, да, в щатите никола е женско име, но италианските го имат за мъжко. а името ниван (nevan) си го има. ама недей да си мислиш, че няма да си смените идеята до края хахаха.

защо шайло да е кучешко, госпожа тинахрис? в подтекста на семейството е ок ми се струва. а виж ако имаше окончание иванова, можеше да е и цигане hahaha

блазе на който не му е жегаво...

# 41
Ето няколко шантави имена:
http://www.infoplease.com/spot/celebrity-baby-names.html

Дъщерята на Кatie Price  и Peter Andre се  казва Princess Tiaamii Shocked

Сещам се пак за Приятели, когато Фиби отиде да си смени фамилията и се прекръсти на Принцес Консуела Бананахамок Joy

# 42
хаха даже и името съм объркала-пайлът инспектор е хохох
Shannyn Sossamon,сладуранка,но и тя се е изгаврила с името на отрочето си  в лудата надпревара "кой от кой по...."
 "...Her son, Audio Science Clayton..." шаш...

# 43
 Joy

Или дъщерята на Франк Запа-Diva Muffin hahaha

# 44
Определено Шайло звучи като безобидно кучешко именце в сравнение с този лист  #Crazy

Но нека не забравяме, тва са хора на изкуството, те са си малко чалнати принципно... аз по счетоводителски се бях засилила към съвсем прозаичното Даниел... но сега размахвам четката на въображението... еееех - даже лентичка си създадох да видя как изглежда новото име...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт