20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 585
  • 339
  •   1
Отговори
# 120
и ние с рада мислихме за трите имена и сме в играта с тези:

найвън
нолан
найлс

МсГ много абмициозна задача - успех, тортата е супер.

# 121
  • Boston, MA
И аз ще дам моя принос:

Никола
Нолън
Найлс

Станке, къде одите по жегите?  Mr. Green

МисЗ, цани я Лекса за Марти - той виден ерген, с имот (въпреки че как да я изпускам от моя обширен пул с кандидатки за джуджето). Направо ме е срам да си преброя кандидат-снахите, ма такава съм - алчна Mr. Green

# 122
  • Boston, MA
Забравих - въпрос към мамите с по-големи момченца (а и момиченца, може би): за игрите Геймбой майкро стават ли касетките за предишното поколение Геймбой? И също, ако знаете, Майкро ли е по-добро или Адванс? Подарък за България ще нося.

# 123
Момичета, откъде мога да си поръчвам по интернет книги на български? Най вече ме интересуват тези на Хари Потър?( Най-накрая реших да ги прочета, че скъпия не спира да говори за тях). Знам, че мога и на английски да ги чета, но на български ще е по-бързо, че нямам многo време за такива занимания в моментa. Мерси!
benson, аз съм поръчвала от тази книжарница пред няколко години, така че може да не ми е много актуална инфомацията:

http://www.books.bg/

Има Хари Потър, проверих. Но беше такова чакане да дойдат от България, че в един момент се чудиш какво става. Поне около месец се чакаше. Аз не съм била на зор, така че нямах нищо против да платя за евтина доставка и да чакам. Ако обаче искаш да ги четеш скоро книгите, на английски сигурно ще ти е по-лесно. Докато чакаш пратката от България, поне една книга на английски ще прочетеш. Езикът на Роулинг е лекичък. Аз първата книга четох, и много леко се четеше. 
Може и да има други, по-бързи доставки от България, не претендирам, че съм в час.

# 124
  • У дома
Tandoori , ние започнахме с ето тази http://www.amazon.com/John-Schaum-Piano-Course-Pre/dp/0769236014 … 264926&sr=8-2

За Калин обаче вземи началните на Alfred, те са още по-лесни и с много картинки, ще му е по-забавно с тях. Има ги във всеки музикален магазин. И успех! Той си има най-важното за сега - музикална мама Simple Smile чак му завиждам на детето, благородно, де.

# 125
подобряват се нещата - наскоро четох, че замисляли федерален закон, според който всяка аптека трябва да има поне един служител, който да няма проблем да продаде всяко лекарство. отделен аптекар можело да откаже да ти изпълни рецепта за постинор, но аптеката трябва да има някой, който да няма задръжки по въпроса... абе не ме подхващайте на религия, че не може да ме спрете!

Дано да мине закона, въпреки че за Тексас се съмнявам, че някой открито ще заяви че е съгласен да ги продава - ще го изядат с парцалите...

# 126
От имената избирам

2. Никълъс
8. Нолън
9. Натаниъл

ПП Нейт не е ли галено за Натаниъл - дъщерята има приятелче Нейт (но иначе в Натаниъл). newsm78

# 127
Хелоу Американски лисички (фоксес wink wink)   Hug

Днес ми беше ден за разходка и пазар, че нямам какво да готвя и пак съм закупувала обяд  ooooh! ... бюджета ще иде на кино...та съчетах разходката с обикаляне по хранителните магазини

Ама да ви кажа смешка, като някоя българска домакиня съм станала, от 6 различни магазина пазарувах (в 3 различни града), щото някой неща са по-скъпи в един, пък други в друг, пък трети в трето. Даже в последният град, първо обиколих по главната улица, проверих къде колко струват доматите и прасковите и после се върнах да купя от най-евтините (е, имам предвид от най-евтините хубави домати и праскови де)  Money

Днешният ден мина и под знака на готвенето - на обяд спретнах една лещичка - за пръв път ми беше, ама доста убаа стана.   food002  Пък сега съм замесила каймица за кюфтенца, чакам малко да втаса и ще ги мятам да ги готвя с доматен сос.  eat

лелее Джена щастливка си да знаеш ...колко майки могат да се похвалят че детето им има И виртуална кръстница

Виктория, наистина се чувствам мноооого трогната, толкова сте готини и мили всички тука, и наистина ми помогнахте с това име, че по едно време баят се бях затормозила.  newsm51
Аз следя "залозите" и мога да ви кажа, че познал(и) има  smile3521

Анет и МрсГ, ще покажете ли някоя снимчица от шауърите? Този дайпър кейк е супер!!!  smile3501

Моят шауър се организира на дата неизвестна за мене, нищо не знам  newsm78, дали ще е този месец или следващия, къде ще е, абе в пълно неведение съм... единственото ми удоволствие е да следя тайничко регистрито   Embarassed и със задоволство да забелязвам, че хубавите ми нещица се купуват лека полека
 smile3508

# 128
  • usa
Аз следя "залозите" и мога да ви кажа, че познал(и) има  smile3521

а, браво! ти хубаво си напазарувала домати, праскови и леща, ама дано си купила и някое и друго подаръче за томболата, щото нали си спомняш, че наддаването е срещу дребни наградки???

# 129
Я Дженна тъкмо и аз се мотам тука,ще се глася да гледам нещо,половинката на работа та затова.
Браво за лещата,нали много лесно се прави ,и аз тази година за 1ви път сготвих и бях много горда bowuu , винаги съм си мислела че е голяма разправия  а то егати леснотията.
За регистрито да знаеш че много хора не казват на касата че е от регистрито и те не отбелязват, аз на моя шауър отидох  с подвита опашка,на списъка ми показваше че са закупени само няколко неща ,а имахме 20-30 човека парти,като пристигнах и видях покупките и щях да падна.Също и някои хора отиват в последния момент.Ама така по хубаво стана щото наистина се изненадах.

# 130
М-м-м, леща, как обичаме и ние, с малко нарязани пресни доматчета отгоре - супер става.

Мда, Слушайте Бистраз за Приселци, мноооооого вървежно Варненско село и близо до морето дет се вика, и аз нямам против да имам имот там.

Да добавя - и лозе между Златните и Св. Константин и Елена, на 10 мин от морето ПЕША. Аз имам вече две хамериканчета на опашката... Но булката трябва да мойе да копае, е кой ше ги гледа тез лози?

# 131
Ооо, Приселци Simple Smile Знаем ги ние тези, с черешките  Wink Laughing Sunglasses Ммммммм, като домати, като домати! Grinning

Hot Mamma, ей така ме залюляха ангажиментите, не можах да ти звънна, ще се поправя, обещавам! Драсни утре дали ти е удобно по някое време!!!  bouquet

Jenna, като вариш лещичка нали знаеш, че се накисва( като бял боб) преди да се вари поне за 1-2 часа, че който има чувствителен стомах ( а особено после и за бебетата!) да не му дразни Simple Smile Браво на тебе! Както имаше една приказка, да дойде в Америка, че да стане българин  Laughing и твоята работа с пазаренето ( бъзикам се разбира се Simple Smile )

За шауърите, вярно не казват понякога хората, че от реджистри купуват, предупреждавайте ги, че понякога неща се повтарят по този начин!

Аз да ви се "похваля", направо си избъхтах бъхтането днеска! Така съм каталясала, че в очите ми се затварят и след малко лягам да спя. Направо ми се изпи сосеца, а утре ме чака още толкова  ooooh!

# 132
  newsm23 Аз това щях да допълвам,  ние си търсиме жених не само по чар ами и по работливост,малко по американизиран трябва да е,да чисти ,готви,пере ...ей тия работи.
Сори ние нема да копаме на ник'ви лози  Naughty.Не че ни искате вие де Бистре ама аз така образно го казвам. smile3534

Днеска си хапнах пресни семки,направо сурови от единя ми слънчоглед,бях забравила колко е вкусно, на Елла така и харесаха Stuck Out Tongue .Реших че няма да ги пека ,така сурови ще ги хапваме ,то е и по полезно де.

Тандур...не го знаех това за накисването на леща,аз така и бях дала на Елла преди,не съм забелязала странични ефекти Laughing.Ама айде сега като знам следващия път ще кисна.
Да вярно за реджистрито,на мен по почуда не ми се дублираха  newsm78,чак сега се усетих.

# 133
Привет момичета! Не съм идвала от много време, все съм заета и си намирам хиляди неща и не мога да стигна до тук, дори и сега изчетох само няколко постинга.

Анет, кога намери време и за бейби шауър  ooooh! Браво на теб  Grinning Тората от памперси е страхотна идея, не съм виждала такава.

Джена, виждам, че обсъждате мъжко име. Голям проблем, нали  Mr. Green И ние сме на този зор. Ако беше момиче имам поне 5 любими и ще се чудя кое ми е най-любимо. А с мъжките ми е голям проблем. Никола ми е най-любимото мъжко име, но да ти кажа тук на хората им звучи женско. Ето ги моите три избранници /аз искам бг име/ :

Михаил /тук го произнасят Микайл/
Николай /не е Никола, но пак../
Стефан

Още не съм решила кое от трите обаче. Вие какво мислите?

Тандури, това за лещата и аз не го знаех, но вече и аз ще го правя. Благодаря за съвета /както винаги  Heart Eyes/

# 134
Пумпал,
Стефан го поизнасят абсол. 1 към 1,аз мислех че ще е  с дарение на А-то,тц,много съм доволна( Ния е Найа редовно,оня ден ме питаха дали това е име за м или ф по телефонааааааааааааааааа);
и 3те имена дет' си дала ми харсват, но не ме кефи как произнасят Михаил ; с  Николай намят грижа,малко е НикАлай,но го докарват..
време има винаги,огранизация е важна..тортата е супер полезна,почти никой  не се сеща за дайпери,а те за разлика от 506 завързани тоалета се ползват по много и всеки ден..та с риск да съм прозаично-скучна,ако имам регисти бих турила по няколко кутии от най-големките..

Общи условия

Активация на акаунт