20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 566
  • 339
  •   1
Отговори
# 135
Тук вали...ама мноооого здраво....и така се тряска.....а моят син продължава да се събужда в 6.30 сутринта,не се и трогва да се успи(поне в неделя) Tired
 Отивам да си направя палачинки.
Идеята с дайпър-тортата ми харесва(падам си по практични и хитри в същото време неща).
 И аз не накисвам лещата...но пък и тя не е като онази на баба ми....сварява се за 20 мин.  Rolling Eyes

# 136
Отивам да си направя палачинки.

Ако беше наблизо, ЩЯХ да те оскубя  smile3516 ... и после да ти изям всичките палачинки ... стига с тези пържени филийки и палачинки , ще ме надебелиш още повече  smile3513

Пупмпал, на мене и Стефан и Михаил ми харесват и са имена, които съм мислила за детето си (след Даниел -  то ми е любимо). Михаил бих го написала като МихаЕл, а на английски Michael, за да го четат Майк(ъл), а не Микхаил или там каквото им скимне.  Peace  Николай, всеки път ще го питат дали е руснак, а мене много ме дразни като ми бъркат националността, аз бих го имала на последно място предвид. А за Филип какво мислиш? Други интернационални, които се сещам са Кристиян (или Християн), Иван (Айвън), Виктор, Мартин, Александър...

...ох колко съм продуктивна само, и такива хубави имена, ама "на" - късметът ми бил такъв. Дано поне свекърът купи количката на Н.  Mr. Green

Тандури, мерси за съвета  Hug , естествено и аз не съм я киснала лещата, но ще запомня за следващият път. Боба го слагам сварен направо от консервата (Cannelini - Goya) и става трепач. Цялото българско население тука идва да яде на мъжа ми боба, той много го бива в бобоправенето  Mr. Green

Виктория, ХА ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Още много пъти по толкова години ви пожелавам и да се радвате на някое братче или сестриче на Елла, когато му дойде времето.   bouquet Да разправиш какво сте правили (е, не всичко де  Blush )

Бистра, ти бива ли така нас с мъжете да ни дичваш от разпределението на имотите. Ми ако следващото ви дете е мома, остави малко и за нея, че да можем и ние да се борим за тез морски имоти  (и за ръката и де) Crossing Arms

Мацки, аз днеска съм намислила да ходя до един резерват да бера къпини, и хем да се поразходим малко. Ще направим и пикник ( кюфтета и пресни доматки и краставички ммммммм) , и ще понапека снага. Много ми е тъжно, че тази година не съм ходила на плаж, но за разлика от нормалното ми състояние, когато мога да живея без климатик и на 90 градуса, сега едва издържам на жегите... 

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 16:41 от Jenna

# 137
Ladies, добър ден и от мен!  Simple Smile

Ние се прибрахме от България в петък, вече втори ден реанимирам от полета. Добре минаха полетите и в двете посоки, нямам от какво да се оплаквам. В България си изкарахме чудесно, много съм доволна. София беше много добре, хората бяха на почивка, и беше много спокойно из улиците. Изядох всичките баници на света, и по този повод съм с 3 кг отгоре за по-малко от 2 седмици... Embarassed
Бяхме на морето за една седмица, на Лозенец, където за разлика от останалата част от черноморието нещата са запазени в относително интелигентен вид - хубав плаж, тишина, хубави кръчми, никаква чалга. Много ни хареса, и много си починахме. Бяхме в едно малко частно хотелче, с климатик в стаята, новичко, чистичко, малък басеин и бар, какво повече му трябва на човек.
Иначе, видяхме се с приятели, роднини, добре си изкарахме.
Едната новина е, че бебето е момиченце. Аз както бях убедена, че е момче, сега има да си пренастройвам нагласите.  Laughing В голяма драма сме с името, ама този въпрос ще го обсъждаме като мине треската покрай името на Джена.  Добре поне, че се разбра, много по-добре се чувствам и ми е доста по-спокойно.
Ходих на изследвания за очите и за алергиите. За очите, май ще трябва да повтаряме изследванията и тук.  Ходих там, нямам проблеми с ретината, но пък твърдят, че имам някакво възпаление, на което аз не вярвам. В клиниката, в която бях имаха страшна апаратура, но по отношение на професионализма на лекарите съм с големи резерви.
За алергиите, мерси на Кейси за инфото къде да ида. Имам реакция към 2 от общо 20-те упойки, за които тестват. Добре, че знам.
Май това са новините покрай нас, сега отивам да чета предишните 2 теми и да си давам компетентното мнение  Laughing

# 138
М-м-м, леща, как обичаме и ние, с малко нарязани пресни доматчета отгоре - супер става.

Мда, Слушайте Бистраз за Приселци, мноооооого вървежно Варненско село и близо до морето дет се вика, и аз нямам против да имам имот там.

Да добавя - и лозе между Златните и Св. Константин и Елена, на 10 мин от морето ПЕША. Аз имам вече две хамериканчета на опашката... Но булката трябва да мойе да копае, е кой ше ги гледа тез лози?

Еееее, ама ти сега голяма зарибявка ни дръпваш. Големи локации сте дръпнали. Ама с туй копане  Confused трудно ша намериш  Mr. Green. Тез лози трябва на някое американско ярдче да ги направите, тревичка, това-онова. Ми така де, коктейлчета да се пият ( айде под една асмичка) ама лозе кой ще ти копа?

Такааа, за именат вчера се изказах, пък вие до къде сте я докарали, то вече било избрано. Само туй с пазенето на тайната, Джена, как ще устискаш, ами ние? Незнам за кого да гласувам, но ще умувам и ще дам глас. Ще се постарая да е само за едно, че така е редно.

И да ви върна за обрязването ( нали изоставам с насмогването). Аз няма да обрязвам. Все си мисля че няма да живеем тук ( особенно със сегашните ни намерения), то не значи че детето няма да се върне тук някой ден, но не мисля да го правя. При нас искат да заявиш и платиш предварително за услугата. Още в консултацията се решава таз далавера ( при нас е $150 за справка Mr. Green).

Вики, честита ви годишнина  bouquet. Много такива да ви предстоят и за напред! И сега един бърз въпросец към теб. Щях да те занимавам вчера на лични, ама не остана ред. Утре и вдругиден пък хич няма да мога да се добера до компа. Таааа, отиваме в Чарлстън другия уикенд, кои са задължителните забележителности дет се вика? Все пак няма да лежим по плажа и да им гледаме старата архитектура по цял ден, предполагам има места, които са големи туристически атракции ( освен аквариуми, 3Д и тем подобни, на такива сме се нагледали). Ако имаш някакви предложения, приемам всякакви. Дано ми остане ред да гледам по нета, ама ми е такъв гърч, че незнам кога. Трябваше и с хотела да се доверя на мъжо, пък той често ме е разочаровал с неговите избори.

Анет, идеята ти за дайпери по шауърите е много ценна. Аз винаги ги предлагам като хубав подарък. На всички казвах, че дрехи не искам (н аз бях събрала толкоз много още преди да родя) и въпреки това получих доста. Но истината е че първите 6 месеца памперс не бях купувала. Бяха ме запасили здраво от всякъде и бях много благодарана за това. Сега пак така ще процедирам.

Зора, добре завърнала се и честито за момиченцето!

# 139
Цитат
Ако беше наблизо, ЩЯХ да те оскубя 
... Blush ...а,таковата...ще ме попариш ли поне...да не ме боли много ,де...(хихихи).
 Зора,понеже тук се заплюват моми и момци като за купата,аз заявявам на всечетене,че тази мома (ако и без име още) за харизана!!!
 Няма да обаждам имоти и разни-безобразно(за сега,понеже първият по време си е пръв по право)...само казвам,че има трапчинка на дясната бузка Simple Smile))
  Виктория,честито!

# 140
Пумпал,
Стефан го поизнасят абсол. 1 към 1,аз мислех че ще е  с дарение на А-то,тц,много съм доволна

По нашите ширини имат проблем с произнасянето на Стефан. Моят син има едно прителче Стефан (Stefan) и майка му беше много учудена, когато ме чу да му произнасям правилно името, с неударено А. Каза, че даже и Стивън някои го чели? Shocked

# 141
Ходих на изследвания за очите и за алергиите. За очите, май ще трябва да повтаряме изследванията и тук.  Ходих там, нямам проблеми с ретината, но пък твърдят, че имам някакво възпаление, на което аз не вярвам. В клиниката, в която бях имаха страшна апаратура, но по отношение на професионализма на лекарите съм с големи резерви.
За алергиите, мерси на Кейси за инфото къде да ида. Имам реакция към 2 от общо 20-те упойки, за които тестват. Добре, че знам.

Ей, браво че си успяла и на лекар да отидеш. Иди непременно и тук. Дано да не е възпаление, но все пак си е хубаво да имаш още едно мнение.
А реакцията ти силна или слаба е? Дано да не се стигне и до упойки, че да не стане някой гаф.

Ще измислим име и за момиче - имаш ли предпочитания за буква  Wink

# 142
[По нашите ширини имат проблем с произнасянето на Стефан. Моят син има едно прителче Стефан (Stefan) и майка му беше много учудена, когато ме чу да му произнасям правилно името, с неударено А. Каза, че даже и Стивън някои го чели? Shocked

Да, защото понякога Стивън се изписва Stephen.

Зора, Пумпал, добре сте си дошли и добре сме ви заварили! Зоре, аз мислех, че ще имаш мъж, но сега сериозно се замислям дали да не почнем да те ухажваме Flutter Joy, обаче пък Тина вече се е намърдала Twisted Evil, та май нашата мома неродена не, ами незачената е май още?

За боба и лещата - аз знам, че докато се изкисват се слага и на върха на лъжицата сода за хляб, пак със същата цел.

Виктория, честита годишнина, желая ви щастие и късмет!

# 143
Ей, браво че си успяла и на лекар да отидеш. Иди непременно и тук. Дано да не е възпаление, но все пак си е хубаво да имаш още едно мнение.
А реакцията ти силна или слаба е? Дано да не се стигне и до упойки, че да не стане някой гаф.
Ще измислим име и за момиче - имаш ли предпочитания за буква  Wink

Благодаря ти, много си мила. Голяма драма беше при очния лекар. Ходих в някакъв много прехвален очен лазерен център в София - Vision се казва. Преди няколко години имах иридоциклит (възпаление на очите в следствие на инфекция на сливиците), и покрай него се находих на очни лекари в продължение на почти година. Та, според тези във Вижън, в момента имам същото възпаление. Аз много не им вярвам, предимно защото нямам никакви симптоми, и защото не останах с чувството, че там кипи особен професионализъм. Техниката им е наистина добра, но това не винаги е достатъчно. За ретината ми казаха, че нямам отлепяне. Така или иначе, ще се наложи да се проверя и тук и да видим как точно стоят нещата.
За алергиите, имам реакция към Диазепам и Лидол, доколкото разбирам се ползват при секцио, а аз планирам да раждам тормално, с епидурална. Ще им кажа на тия хубостници тук да внимават какво слагат.
А за името, да не почваме, че наистина е страшно. Аз харесвам едно, мъжа ми друго, определено сме като патета в кълчища. Искаме българско име, което да е произносимо и тук.  Да видим, има време.

# 144
Пумпал,
Стефан го поизнасят абсол. 1 към 1,аз мислех че ще е  с дарение на А-то,тц,много съм доволна

По нашите ширини имат проблем с произнасянето на Стефан. Моят син има едно прителче Стефан (Stefan) и майка му беше много учудена, когато ме чу да му произнасям правилно името, с неударено А. Каза, че даже и Стивън някои го чели? Shocked
така е спелуван и наш Стефан,нито 1 път досега не са го бъркали никъде,помнят му името много бързо (за разлика от Ния к аз си мислех че е лесно и безгрешо решение), и не е бил Стивън нивгаш(много ми е гадно).
Филип Grinning беше моя пръв избор,е стана 2ри,мир да има..
*
не кисна ни боб ,ни леща..ядат си ги и не съм чувала оплаквания..

# 145
Зори, сега ще си имаме гадже в СФ  Laughing Само да й кажеш да не скубе нашия, щото момичетата са  големи калпазанки  Laughing Давай букви да помагаме за име. Или направо да си предложим услугите без букви  Grinning

Джена, ти решила ли си за името със сигурност? Ако още се колебаеш и аз ще дам принос  Sunglasses

Мъжът и брат ми ако не бяха Иван, сина ми със сигурност щеше да е Иван. Сега го пазя за женско име, ако ме огрее.
Филип-племеницата ми е Филипа. Виктор-аз може да се каже живея в Мексико  Laughing и това име със сигурност тук минава за хиспано.

Ана, не киснеш щото са ви здрави стомасите. А тази магия как става?! Разсмя ме с големките кутии памперси  Grinning

# 146
Зора, ако ретините и очното налягане са наред мисля че няма проблеми да родиш вагинално с епидурал. Стискам ти палци да нямаш и възпаление и да са разчели нещо грешно изследванията в София. Имаш време до раждането и ще минеш и тук на преглед за по-сигурно.

Късмет и с имената, ще помагаме с идеи и с вдъхновение Simple Smile

# 147
Зори, сега ще си имаме гадже в СФ 
Ахам...дам..тя и Джи се назландисва нещо...ама няма да ви огрее Mr. Green

# 148
Ахам...дам..тя и Джи се назландисва нещо...ама няма да ви огрее Mr. Green

Laughing Брех, за мойта мома неродена вече голяма конкуренция.

Хайде, всички кандидат сватове помагайте за имената тогава. Laughing

Да се похваля, вчера гледахме The Bourne Ultimatum, много добре беше, препоръчвам на който си пада.

# 149
Завърнах се от къпинобер... оказа се, че съм брала малини  Joy, ама, чак като видях истинските къпини разбрах грешката си... Crazy

айде една почерпка от мене:

а тука и малко снимки да видите слонче на малинобер в горичка (парола: silverarrow)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160375

Добрата новина е, че свекърът много радушно приел намисленото име и така одисеята приключи за нас  newsm44 newsm44 newsm44

Давайте сега да мислим за Зорето и Пумпал

Пумпал, пропуснах да спомена Константин?  Grinning

Зоре, мога да те затрупам с българо-американски женски имена, може би кажи какво не харесваш, че да не даваме излишен акъл  Mr. Green
Първото ми лично предпочитание е към LENI (като щерката на Хайди Клум), харесва ми защото... на мене така ми викат  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт