20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 564
  • 339
  •   1
Отговори
# 150
Боже, боже, слонче била.. Аз след двуседмичното си посещение в България имам шкембе по-голямо от твоето!  Grinning

За имената, нямаме предпочитания към конкретна буква или дължина на името, освен да е българско.
Аз харесвам Калина, Анна, Мия, Ния, Белослава, Александра.
Любимият - Емма, Соня, Таня, Катерина.
Засега предпочитанията ни никак не се преплитат  Laughing. Няма да кръщаваме на роднини, така че Мария и Надя също не са в списъка.

# 151
Зори, на мъжете вариантите никога не са хубави  Laughing

Калина
Александра
Ния - което много харесвам, но слагам на последно място, защото аз си падам по дългите женски имена.

Белослава е супер, но тук ще е трудно произносимо. Затова ти предлагам Бела.

Моите любими женски са: Ивана, Йоана, София, Александра, Елена, Сибила, Калина, (Белослава, Преслава за бг).

На Таня ще предложа Татяна- за учудване много комплименти отнасям тук за името. А аз до сега не си го харесвах. А с Таня има много черни- може да ти е довод за разубеждаване  Mr. Green

Джена, баща ми е Костадин и ще съм много доволна да е на него, но нали може да обидим другата страна. Майка ми и свекър ми са Йорданка/Йордан...а имам и брат, ще му дам на него шанс първо ако иска да продължава името.

# 152
Еееее, ама ти сега голяма зарибявка ни дръпваш. Големи локации сте дръпнали. Ама с туй копане  Confused трудно ша намериш  Mr. Green. Тез лози трябва на някое американско ярдче да ги направите, тревичка, това-онова. Ми така де, коктейлчета да се пият ( айде под една асмичка) ама лозе кой ще ти копа?

Добре, де без копането  Mr. Green. Те и без това до тогава лозите ще измрат, ама пък да знаете какво грозденце дават и какво винце става от тях cheers

Дженна, не си слонче, ами си бременна, чудесно изглеждаща при това. Ето това е слонче -  261uu Simple Smile
Не знам какво ще оставим за 2-ро отроче, както гледам какво нещо е да бачкаш и кариера да градиш и дете да гледаш, малко ми олеква мерака. От друга страна е хубаво да имаш брат или сестра, тъй че не се знае още. А имотите ще ги поделим, няма страшно.

Аз съм за стандартните интернационални имена и по този повод предпочитам да не кръщавам на никого. Марти е с второ име на баща си само заради България и Русия, ама е поамериканчено, т.е. без -ов на края - Мартин Денис. Това всичко ми напомня, че трябва да ревизитна темата за издаване на бг паспорт на дете родено тук, че да почна с документите преди да сме заминали.

Виктория - Честита ви годишнина!!! Много любов и много години заедно!

Пумпал и Зора, добре дошли обратно!

# 153

А с Таня има много черни- може да ти е довод за разубеждаване  Mr. Green

На мене ми се струва, че и Наташите са така.  Mr. Green

# 154

А с Таня има много черни- може да ти е довод за разубеждаване  Mr. Green

На мене ми се струва, че и Наташите са така.  Mr. Green
Май те като цяло много харесват имена завършващи на -ша и си ги измислят едни-и, да ти се вземе ума направо. Shocked

# 155
Едни приятели руснаци си кръстиха детето Маша Мишел - да си избира като порастне. В крайна сметка детето прави името и му отделяме внимание /на името/ само преди да сме го избрали, което не е лека задача, защото е печат до живот...освен ако не реши да го смени  Simple Smile

Момичета да ви питам, с риск да досадя с бебешки теми, но защото имате опит...Двуомя се между два стола за хранене.

1. Нормалния пластмасов стол-
http://www.rightstart.com/global/store/product~item~5261~dept~fe … and+boosters.html

2. Дървен, но без табличка отпред. Презумцията е, че детето е "more involved on the table". Което ми се вижда много добра идея, но реалистично ли е да смятам, че ще търпя кашата по моята маса в замяна на табличката. Другия вариант е да слагам табличка на масата...Споменах ли колко е хубав и дизайнерски издържан стола  Mr. Green
http://www.rightstart.com/global/store/product~item~6280~dept~fe … and+boosters.html

# 156
Пумпал, аз съм се спряла на Трип Трап-а, но ехее колко време има още докато седим и се захранваме по масите  Mr. Green
Моят избор е главно заради липсата на пластмаса...

Зора, да ти кажа ние как избрахме второ име - преди две вечери мъжот седна и почна да чете ВСИЧКИ мъжки имена от А до З на babynames.com. Казваше ми кои му се нравят и ако на мене ми харесваха ги слагахме на лист. Отсяхме към 20 имена. От тези 20 дадохме на 5 зелена светлина, останалите бяха жълта и червена и т ака стигнахме до 5 имена, които и двамата харесвахме. Предлагам и вие така да направите...

Бистра, много си права душа (за кариерата, финансовата страна на нещата и тн), но можеш ли да натовариш едно дете с всичките си надежди - мене това ме притеснява и да даде Господ, ще се стараем за второ след 5-6 години. 

# 157
Jenna, Хай файв за стола  Laughing Laughing
И аз заради липсата на пластмаса.

# 158
Момичета да ви питам, с риск да досадя с бебешки теми, но защото имате опит...Двуомя се между два стола за хранене.

1. Нормалния пластмасов стол-
http://www.rightstart.com/global/store/product~item~5261~dept~fe … and+boosters.html

2. Дървен, но без табличка отпред. Презумцията е, че детето е "more involved on the table". Което ми се вижда много добра идея, но реалистично ли е да смятам, че ще търпя кашата по моята маса в замяна на табличката. Другия вариант е да слагам табличка на масата...Споменах ли колко е хубав и дизайнерски издържан стола  Mr. Green
http://www.rightstart.com/global/store/product~item~6280~dept~fe … and+boosters.html
Аз пък съм за "нормалния" пластмасов стол. Много място заема, ама е такова удобство. Много време ще мине докато престане да прави каши от всичко, което яде и нашият ни се отрази(-ява) много добре. Ще си го имаме за още доста време, особено удобен беше като започна да седи, защото понякога и там си и заспиваше. А този Трип Трап е много красив наистина, но не ми изглежа много практичен и удобен, поне като съдя по моето дете - не би стоял там и 15 минути. Ние винаги сядаме заедно да ядем, но той си е в стола, не знам каква разлика би имало, ако нямаше своя маса, може други да споделят опит, ако имат с такива столове. А може и да е само маркетинг трик Wink
Ето го нашият стол, Chicco Polly High Chair, http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.baby-wise.com/ … 6hl%3Den%26sa%3DN

# 159
Бистра, Чикото е препоръчваното столче. Ти имаш ли проблеми с табличката  /само от това се оплакват хората, останалото харесват/

# 160
Виктория, честита годишнина! Още много да отпразнувате и поне още една дъщеричка, че се избиваме за момите Hug.

Аз така и не мога да се вреда за гадже на А.J. Ами поне да рекламирам зестра, та дано някой ни хареса Mr. Green- къща в Плевенско, ниви в Idaho- без копан, всичко е под наем само пари в края на годината се получават. Кандидатки има ли? Laughing

Блажка, мерси за инфо. Ще чета на английски, то се е видяло. Rolling Eyes

Пумпал и Jenna, и на мен ми харесва трип -траппа, но попаднах на този и май много ми харесва:

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2723759&c … parentPage=family

Зора, добре дошла от България. Нaправо си представих плажа и кръчмичките. Харесва ми за име Калина, Емма( беше името ни за момиче). Аз подкрепям Белла(в превод означава: хубава). Иначе ми харесват  София и Ингрид Peace.

# 161
На тема имена мога да изпиша роман Mr. Green
Добре че за децата (без въобще да имаме идея да се изнясяме по света) избрахме "интернационални" имена.
Мене, още преди мнооого години ме прекръстиха на Daisy. То къде е Деси (Десислава), къде е Daisy  ooooh!
Еле пък сега в САЩ, не могат да си обърнат езика за Деси
Ами, примирих се и сега на бандата им казвам на Цветница че имам имен ден  Joy

# 162
ОХ, ти поне си Daisy, аз съм Айва, направо искам да стрелям всеки път като ми кажат така #2gunfire

# 163
Аз за момиче предлагам
Лили, Анна, Емма, Дара, Рада, Антония, Кремена, Илияна, Боряна, Диана, Магдалена.
Мария и Зорница са ми любими, но май в случая не стават Simple Smile

# 164
За момиче Юлия: (то се произнася Джулия де  Mr. Green), Александра, Виктория, Рая (голямата щерка е Рая и се оказа, че няма проблеми за произнасянето, даже имаше още една Рая от....... Индия в HS Peace)

Общи условия

Активация на акаунт