Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 585
  • 590
  •   1
Отговори
# 360
  • под шипковия храст
Да ме прощават момичетата, дето работят в НЗОК и да не го приемат лично - сигурна съм че там има и мн.качествени хора! но това вече е прекалено, Крис не е единственото дете, за което нямат отговор - това е практика. http://www.save-darina.org/content/view/153/1/ - Данко, http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … id,3581/catid,28/ - одисеята на  Добри/тя продължава/ http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … t,8/limitstart,0/
- Евка  и сигурно мн.други деца, за които никога няма да научим. И това ако не ни ядоса, вече не знам кое... Нещо трябва да се предприеме!!! Заради тези деца и заради нас самите - днес са те, утре ще сме ние.
Извинявайте за разводняването, но мисля че е по темата. #2gunfire

# 361
Превръзките ,за които говорим са точно 2 пъти по-скъпи във Великобритания отколкото в Америка за едно и също количество!  Shocked Нека видим дали ги има и в Бг иначе от Америка ще се поръчват.
 Моля мамите от Германия да качат линк за тези вазелинови бинтчета.
 И моля лилибон,да каже от какво има нужда от чужбина без да се притеснява,за да знаем с какво конкретно можем да помогнем от тук! Hug
 Ще потърся и аз тази хр. добавка и искам да изпратя с колет,за съжаление няма да идвам скоро до Бг. В момента е важно Крис да наддава ,за да може да се бори сам,без антибиотици!
За НЗОК- там ги избират с конкурс,по коравосърдечност и непукизъм! Че и се сърди,че я притеснявали с обаждания по телефона!!!  #Cussing out Мисля си ,че докато не ги изтипосат в прайм тайма с много настъпателно интервю  с министър ,няма да си размърдат дирниците!

# 362
Лилибон, вярваш или не, и аз ви сънувам  Hug  Heart Eyes  Hug. Доплака ми се и сега от съня ти, как не си искала да се събудиш, знам, о, знам  Cry. но мисли точно за този сън, силно и постоянно, както и правиш. Ще се сбъдне   bouquet
Аз също съм на мнение, че нещо трябва да направим относно НЗОК - Лилибон, не е ли време БТВ да почукат на нечия врата. Сега заради Криско, утре заради друг. Нека не обвиняваме само системата, тя се прави от хора и бива бездушните такива да се стреснат и се покажат оголени пред всички хора! Доколкото знам, БТВ реагират най-бързо а и срама е най-голям като те покажат там. Все си мисля, че с Криско трябва да се създаде началото на по-съществени промени. Какво ще кажеш, мила майчице? Целувам ви.... Heart Eyes

# 363
  • под шипковия храст
detelini мисля,  че на тях им се събраха достатъчно медийни изяви. нека си починат малко, имат си достатъчно грижи. макар, че Ели щом е с нова подстрижка може да и викнем някоя телевизия  Wink не, наистина стига толкова - поне засега. като решат да тръгнат към някоя клиника, тогава със сигурност ще се наложи...
а за НЗОК има достатъчно материал   #Cussing out направо ми идва да се преквалифицирам в журналист. не напразно навсякъде по света това е третата власт... така че, ако имате познанства действайте - то стига само това дето е публикувано в НЕТ-а за ежедневни репортажи - даже могат да отделят рубрика специално за НЗОК - винаги ще е пълна. Като начало трябва да проверим как е реда, какви са сроковете им и после... #2gunfire

# 364
Скъпа Лилибон,
за първи път съм в този форум и сърцето ми се къса от твоята и на Криско история.
Предполагам че вече сте предприели нещо с медиите, но искам да си предложа услугите ако имате нужда от организация за това. Мога да разпратя прес съобщения до почти всички национални медии. Не знам дали това ще помогне, но мисля че ще увеличи шансовете за финансова помощ.
Искам да те посъветвам и да направиш една служба за здраве на малкия Криско. Знам , че на фона на твоите проблеми и усилия тези неща изглеждат несериозни. На мен наскоро ми се случи чудо от подобен характер. Вярвам че само Бог спаси майка ми след като я блъсна една огромна кола и 2 седмици само ни казваха да се подготвим за най-страшното. Правих в църквата служба, която се нарича Маслосвет. Тя е за здраве.
Желая ти ОТ ВСЕ СЪРЦЕ да стане чудо и Криско да оздравее като в твоя сън!!!
Кураж мила Лилибон!

# 365
  • София
Лилибон, на 15 септември ще пътувам за Германия с връщане 29 септември. Ако ти е необходимо нещо оттам - казвай! С удоволствие ще съдействам и ще изпълня куриерски функции!  Hug

# 366
Лилибон, мила, и аз мисля че трябва да се даде гласност на проблема с НЗОК. Сега е Криско, после ще е някое друго дете... Нека се стреснат малко!

# 367
На светлинни години разстояние съм от мисълта да се създават грижи на Лилибон  Confused, те няма да се помръднат от тях, дори не е нужно да ги показват по телевизията изобщо  Naughty. А и има майки, които предлагат услугите си. Да мълчиме така не ми се струва правилно, никое дете не го заслужава  Naughty

# 368
  • Варна
Добро утро, от НЗОК още в  началото ми бяха казали, че процедурата при тях отнемала месец-два. Дотук е минал месец...

Не мога в момента да ги пришпорвам, просто защото и да ни издадат сертификата, не можем да тръгнем веднага. Уви.
Макар че сте прави, че тоя номер го правят не само на нас, а и на много други деца, които могат веднага да пътуват закъдето трябва.
Хайде да помисля, дали не бих могла да напиша нещо  по темата, а после да се опитаме да го пуснем в някой вестник.

ivonska, ще те ползвам!  Simple Smile само да видя какво ще ми трябва и ще ти пиша.

PetyaStoykova, баба му на Криси редовно му пали свещичка и се моли, и пред иконата на Св.Богородица Троеручица го носихме и му чете попа молитва, но проблемите му не са свършили. Един уж решим някак, излиза следващ и следващ и следващ. Тази сутрин трябва да го къпем. Така ми е жал, какво му предстои. Сега спи, като се събуди ще му дам Нурофен, дано поне му облекчи малко преживяването  Cry .

# 369
Lilibon  Hug мила не спирам да мисля и да се моля за вас  Praynig

Дано съня ти по-скоро се сбъдне.

Ако с нещо и от София може да ви се помогне само пиши Simple Smile иначе с моето семейство ще продължаваме да ви пращаме всеки месец, каквото можем да отделим.

Моля се един ден Криси да се радва на банята както моя син се радва  Hug

# 370

Лилибон, мислех си, чЕ сигурно ти си най нежно докосваЩата мама на света...Стискам палци за възможно най малко болка при къпането ви   bouquet
И ви изпраЩам много позитивна енергия от този край на света, от една къЩа, в която 3ма си мислят с много обич за вас  Hug

той главно суче, но бинтчетата на кендалл хвърчат по две през ден.

Сладурки, би ли могъл някой да ми каже точното име на бинтчЕтата?
И аз съм с готовност за изпраЩане на нутрилон след понеделник, така чЕ ме бройте в доставчиците  Hug

Връзки в здравната каса нямам  Rolling Eyes Но ЩЕ питам за практически съвети от човек, който работи пряко с тях, па макар и в малък провинциален град. Ако се роди някаква идея, Ще пиШа.

НеЩо друго?

# 371
Зравей, Лилибон!
Не знам колко сила трябва да имате, за да можети да се справите с всичко това!

Дано се оправите скоро!
Поздрави!

# 372
Милото детенце,
дано се оправи по - скоро.. Изпращам Ви цялата си положителна енергия и обич и стискам много палци за Вас  Praynig Praynig Praynig
 Hug

# 373
Lilibon, прегръщаме ви от все сърце с моя малък Алекс и ви пожелаваме всичкото, цялото здраве на света! Ти си моя пример за майка! Hug
Леля ми живее в Лондон, имам познати в Италия и Холандия. Знам английски, за медиите също мога да съдействам - занимавам се с маркетинг и реклама. На линия съм, ако решиш, че мога да ти бъда полезна.

# 374
  • Кредитен консултант - Варна
Здравей,Lilibon
Имаш ли е-MAIL ,на който мога да ти изпратя нещо ?

Общи условия

Активация на акаунт