Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 586
  • 590
  •   1
Отговори
# 345
Lilibon! Говорих с моя позната – медицинска сестра, която работи в детска ясла и тя прояви интерес евентуално да работи почасово във връзка с превързването на бебето. Работи на смени, вече вие ще се уточните дали ще е удобно за вас и нея.
052 / 521923 – Донка Димитрова, вечер след 7 е най-удобно да говорите.
         Дано Криско е по-добре.   Praynig На вас семейство ви пожелавам много сили и кураж!    Peace
         Поздрави: Поля

# 346
Те нашите лекари освен, че не разбират от болести и лечение, не разбират и от майки, Лилибон. Да обяви някой майка, загрижена за детето си за нестабилна, трябва този някой да е доста кукуригу...

Лилибон, защо се налага Криско да приема пак антибиотик - инфекция ли има миличкия? Боже, дано Криско се повлияе от антибиотика и бързо да се оправи Praynig

# 347
  • под шипковия храст
да, нашите лекари яко ги тресе божествения синдром...по-голямата част от тях май се изживяват като д-р Хаус и често губят чувство за реалност - той все пак е ТВ-герой!
Ели, въобще да не те е грижа за мнението им, вие с Криско имате правото на цялото мрънкане на света...и само да не ви гледат в очите  Wink момичетата ще ги изтипосат на първа страница в Труд!
Всеки ден заспиваме и се събуждаме с мисъл за вас и в очакване на новини за нашата медийна звездичка. Пиши как е, стискаме палци да мине леко.

# 348
macoball, това от първия линк е превръзките, които ползваме, а за второто - само ако ми го предпише дерматолог.

Аз не мога да намеря гъбички с наименование mepilex transit  newsm78. Даже на търсачка ми дава линк тук към твоят пост.  newsm78

# 349
macoball, това от първия линк е превръзките, които ползваме, а за второто - само ако ми го предпише дерматолог.

Аз не мога да намеря гъбички с наименование mepilex transit  newsm78. Даже на търсачка ми дава линк тук към твоят пост.  newsm78

Предполагам, че Ели е имала предвид това mepilex transfer, защото излиза на търсачката и така като му чета описанието, то ще да е.

Ето и линк, където явно може да се поръча он-лайн. Много важно ми се стори, че могат да се режат на по-малки парченца. www.directmedicalinc.com/wound/mepilex_transfer.html

Сега виждам, че има и други неща mepilex - lite, border и всичките ми изглеждат подходящи.  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 08:59 от schreier

# 350
Ели, нямаше ме известно време, бях на село, но не съм ви забравила. Моля се при Криско всичко да е наред. Ако имаш нужда от нещо, свиркай!

# 351
  • Варна
Мепилекс трансфер, разбира се, не транзит. Явно ги бъркам двата щата.  Mr. Green Не ми ги поръчвайте още, ще видя дали ще мога да ги купувам оттук.

Леле, тоя обогатител на кърма е доста скъп! Ще видя дали тук няма да ми предложат вариант направо готово сухо обогатено мляко за бебета и така ще реша.

Поля, мерси, ще й звънна на жената довечера!

Малкият днес е по-добре. Антибиотикът го почнахме, защото 5 дни беше с температура. Раните му не са инфектирани, защото ги мазах яко с фламазин (сребърния мехлем, който ми донесе додо додо   bouquet). Чакахме да се справи сам с причинителя на температурата, но вчера беше много отпуснат вече, само спеше и гледаше с очи, отворени на една трета, та го метнахме с антибиотика. Днес се храни много по-добре, гледа по-освестено, надявам се, от утре, като стигне достатъчно концентрация антибиотика, съвсем да живне.

Звънях в НЗОК и те ме питат:
 - ама вие нали звъняхте скоро?
 - не съм била аз, казвам, аз последно ви звънях в петък!
 - ами да, в петък, скоро беше!
Да им имам скорото! Ако тяхното дете беше зле, пет дни нямаше да им изглеждат кратък миг! Документите ни сега отлежават в Министерството на здравеопазването и чакат заветен подпис от незнайно кого. Дори това не можаха да ми кажат. Въобще някой дали знае каква е точно процедурата?  Thinking Имат късмет, че в момента лекуваме възпаление на горните дихателни пътища, ако беше добре детето и ставаше за път, щях да ги метна яко! Явно през август няма да ходим никъде.

Като идва лекарката да преглежда Криси и се изумява - вазелиновите му бинтчета от Германия и от САЩ, фламазина му от Арабските страни, мепитела му - от София, мепилекс трансФера му - от Англия, биберонът му - от Германия, ластичните бинтове - от Италия, фешън бебе отвсякъде!  Mr. Green Ах, тези лели!   bouquet Само рошавата му майка от България го излага.  Mr. Green Затова вчера си отрязах косата, че поне и несресана да имам приличен вид.

chocolina, твоите колеги от Фрапорт пак ме изненадаха с дарение за Криси и разплакаха мъжа ми. Благодаря ви!   bouquet

makoto, здравей, не се притеснявай, всичко е наред!

# 352
  • Германия
Лилибон, моля погледни кой нутрилон точно ти е нужен
http://www.inphar.de/pages/selectsubcat.asp?TP=8&PS=10&S … =&SH=&LC=
ако нямаш нищо против да донеса да пробваш все пак  Thinking
другото, което да питам е да донеса ли още една Медела
и за лепенките - колко кутии още да вземем;

хайде целувки за Бижу-то и давай заповеди, какво да правя през следващата седмица  Flutter

# 353
Здравей Лилибон,
от известно време насам знам за вашия проблем, чета всеки един пост със сълзи на очи и се моля всичко при вас да се оправи. Мисля, че не "познавам" по-силни хора от теб и от мажа ти. Вярвам, че Криско един ден ще се оправи. За съжаление не знам добре чужди езици, нито пък имам връзки на места които на теб ще са ти полезни, единствения начин за момента по който мога да ти помогна е да ти изпратя пари за превръзки и всичко друго необходимо. Надявам се и за бъдеще да ти помогна с каквото мога.
А Криско е едно прекрасно дете.
Целувам ви и мислено съм с вас 

# 354
  • София
Лилибон, от вчера си мисля, ако не можете да се спрете на подходяща мед. сестра, която да превързва Криско (почти сигурна съм, че за неговия случай ти вече си най-подготвена и всеки друг може да ти се струва не толкова внимателен и старателен), то дали няма да ти е от помощ вкъщи обикновена домашна помощница, която да идва почасово и да върши онова, което ти би вършила, ако през това време не правеше превръзки на детенцето...По-лесно ще се довериш на някой, който минава с прахосмукачка и глади дрехите ти...

# 355
  • София
За НЗОК...ако прочетат макар и малка част от това, което в тази тема е изписано, дали няма една седмица да им се стори малко по-длъжко време от "скоро". Предполагам, че имат електронна поща, дали да не пратим едно съвсем добронамерено резюме на този случай и ние, другите майки тук да ги призовем да разгледат случая...защото август може и да е неподходящ за пътуване и по други причини, но някой тук беше казал, че дори и оттам да вземат положително решение, пак след това се чакало...Та докато чакаме Криско да позаякне за пътуването и европейските лекари да се върнат от отпуск, да си върви и "рутинното чакане" за парите от НЗОК.

# 356
  • Варна
Rosinand,   bouquet но не сме чак толкова силни, колкото ти се струва! пък и получаваме толкова помощ и всичко най-добро и модерно за детето, та ни е по-лесно от много други семейства с болни дечица.

pepelyashka, няма нужда от втори биберон, той главно суче, но бинтчетата на кендалл хвърчат по две през ден. за добавката за кърма чакам консулт с детски диетолог  в понеделник. дотогава ...

dimitrina73, не търся човек, който да го превързва. трябва ми асистент за превръзките, който да ми подава мазила, превръзки, бинтове, докато аз си го обработвам. колкото и да е тежко психически, смятам, че ще го пипам най-внимателно от всички. но с квалифицирана сестра мога и да обсъждам състоянието на раните, без жената да се стряска от гледката.

снощи сънувах, че сваляме превръзките да го къпем и отдолу гръбчето му е бяло и гладко, съвсем здраво. беше някакъв екстаз, целувах го по гръблето и безкрайно много се радвах, не можех да повярвам на очите си. дано доживея да го видя и на живо така!

# 357
Цитат
снощи сънувах, че сваляме превръзките да го къпем и отдолу гръбчето му е бяло и гладко, съвсем здраво. беше някакъв екстаз, целувах го по гръблето и безкрайно много се радвах, не можех да повярвам на очите си. дано доживея да го видя и на живо така!
Дано миличка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 358
  • София
[снощи сънувах, че сваляме превръзките да го къпем и отдолу гръбчето му е бяло и гладко, съвсем здраво. беше някакъв екстаз, целувах го по гръблето и безкрайно много се радвах, не можех да повярвам на очите си. дано доживея да го видя и на живо така!

Да, ще го видиш така - с бяла и гладка кожа и то не само в съня си:)

# 359
Здравейте,

отдавна следя темата. Тук се продава този обогатите на кърма, сигурно има и други, но това излезе на търсачката най-напред, та свекър ми ще пътува края на другата седмица и мога да пратя по него до София, пък от там ще го препратят допълнително, стига да свърши работа.

http://www.nutriciamedical.cz/detska/product.php?id=26

Ако има нещо друго, с което мога да бъда полезна ще се радвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт