Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 596
  • 590
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Янаст,   bouquet Както възкликна дъщеря ми, като си отваряше коледния подарък, в далечните времена, в които беше 4-годишна:
"ТОЧНО ТОВА ТЪРСЕХ!!!"

Как я изнамирате все точната информация, която ми трябва, страхотни сте!

# 331
  • Германия
Янаст,   bouquet Както възкликна дъщеря ми, като си отваряше коледния подарък, в далечните времена, в които беше 4-годишна:
"ТОЧНО ТОВА ТЪРСЕХ!!!"

Как я изнамирате все точната информация, която ми трябва, страхотни сте!
В такъв случай да донеса ли?

# 332

от английската клиника ми пратиха пакет материали, единият от които е много интересен - тъничка гъба, лепкава от едната страна. понеже добре се задържа без допълнителни бинтове я налепихме по всички рани. сега кърмя не дете, а апликация.

Лилибон,какви са тези гъбички?Дай им името  да ги търся по аптеки,ако ви помагат !

# 333
  • Варна
"Гъбичките" се наричат mepilex transit, но първо да видим тук в БГ дали ги продават, няма смисъл чак от далеч да се носят.

А обогатителя на кърма не знам как се казва, но точно нещо такова ми трябва да му добавям към изцедената кърма, за да си получава повечко калории и да почне да наддава. ох, с това ни наддаване... не съм си и представяла, че ще имам бебе на почти 3 месеца, което да тежи като новородено.  ooooh! не че съм си представяла, че има такова заболяване като неговото!

оф, стига съм се оплаквала. всички майки с болни дечица са на моя хал, че и по-зле. аз поне имам помощта на цяла България и половината свят, така че няма за какво да мрънкам. лек ден на всички!   bouquet

# 334
Лилибон,всички с радост помагаме кой с каквото може и мислим за вас непрекъснато. Hug Heart EyesВсе си мисля ,че освен за сладура Криско,сигурно имаш нужда и от тривиални неща и за другите деца ,от помощ ,от....знам ли ,ти кажи те милите остават на заден план,а не бива Confused.Целувки и прегръдки за Криско!!!

# 335
  • Варна
Много моля да ме извинят немските мами и Татяна! Още не съм им благодарила за вазелиновите бинтчета и биберона на Медела! Мили момичета, точно от това имах нужда, бинтчетата вече ги подпуках (превързах две ръчички, като почти успях бавно и полека да оправя едната, докато спи). Биберонът има "опция" да го стискаш и да пръскаш мляко в устата, което сто на сто ще е от полза, когато той не може сам да суче.

Така че - БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДАРЪЦИТЕ, МИЛИЧКИ! Безкрайно съм ви задължена!

Другите ми деца са големи - на 13 и 17 години и се оправяме с тях. Да, остават на заден план, но надявам се, разбират, че в момента не мога да съм много на разположение. А Lioness, вездесъщата ни Лъвица, дори успява да го играе душеприказчик на щерка ми по скайпа, като освен това дундурка бебе Любо и гони двегодишен палав Оги. Как успява да се справи, не знам?!

Може би прекалено много изолирам каката и баткото от грижите за бебо, ама след като си поревахме веднъж със сина ми, след като присъства на смяната на памперса на братчето му, вече не смея да ги товаря. Но лека-полека свикват и те да му гледат раничките, така че след време, като претръпнат, се надявам да са ми добри помощници.

# 336
Лилибон, радвам се че съм била полезна. Аз веднъж вече публикувах този линк, ама точно тогава влизахте в болница, та не е останало време да го видиш.
Другото с което мога да съм полезна е с поръчки на лекарства от САЩ-родителите ми живеят там. Само дето май по-бавно ще става доставката. Имам също американски кредитни карти, та ако трябва да се поръчва нещо от сайт, който не приема българскисъм насреща.
От мен поздрави и целувки и дано всеки ден да е все по-добре малкото съкровище!!!
П.П. От сега мисля, че като тръгне да прохожда сладурчето Криско ще трябва да му се измисли някакво приспособление-вероятно нещо като каишки за прохождане и сбруя на алпинист в едно-за да може като го държите да се разпределя тежестта на тялото на голяма площ. Опитвам се да намеря такова нещо, ама засега не успявам.

# 337
  • София
Тъкмо щях да предложа да се свържем с мама Igi да даде снинмките и името на обогатителя, но ти вече си го направила, Лилибон...толкова си организирана...чета последният ти пост и се прекланям пред цялото ви семейство...заслужавате победа над това изпитание и като чета какво пишеш, как си запазила "око" и сърце за доброто около нас...вече си победител.

# 338
Намерих това : http://www.molnlycke.com/safetac/index.html
Лилибон, погледни тук: http://www.tendra.com/item.asp?id=37818&si=3  може да е от полза ,може и да не е .
Намерихте ли добавката за хранене?
Сега видях ,че си питала в другата тема за  наименованието на добавката  ooooh!
Щом мама Иги пише и аз започвам да я търся тук!

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 15:17 от macoball

# 339
  • постоянно
Лилибон,
дали няма да е това?
http://www.meadjohnson.com/app/iwp/HCP/Content2.do?dm=mj&id= … umanMilkFortifier
Прегръщам Ви  Hug
Вили

# 340
  • welcome to the Jungle
А Lioness, вездесъщата ни Лъвица, дори успява да го играе душеприказчик на щерка ми по скайпа, като освен това дундурка бебе Любо и гони двегодишен палав Оги. Как успява да се справи, не знам?!

Embarassed Embarassed Embarassed

За теб, Ели, и за Криско,това, което е свързано с мен, ще се осъществява под девиза НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА

# 341
  • Варна
her_76, да, нещо такова. но не разбрах това в коя държава го продават. чакам отговор от специалист-детски диетолог в софия дали има нещо на българския пазар, ако не, една приятелка от холандия ще ми прати обогатителя на нутриция.

macoball, това от първия линк е превръзките, които ползваме, а за второто - само ако ми го предпише дерматолог.

момичета, почваме поредния антибиотик. стискайте палци да го повлияе бързо и да не се налага влизане в болница и венозни вливания, че нервите ми не издържат. него го бодат, а аз откачам, шантава работа. четох на NikiFin темата й за перипетиите й в чужбински болници и как я обявили за психически нестабилна. Нашите болници са същата работа, а пък добре, че тук никой не го е грижа за психиката на майката, иначе ще ме обявят и мен за мръднала. тия хора от майки не разбират.

# 342
Лилибон, Енфамил-а мога да ти купя от тук. Наша позната лети септември за БГ и може да го донесе.
Пиши, ако решиш че го искате.

http://www.drugstore.com/qxp151014_333181_sespider/similac/human … tifier_powder.htm
Симилак също предлагат.

# 343
  • Here, There and Everywhere
Ели, марката Enfamil (линка по- долу за обогатителите) е масова марка в САЩ.  Предполагам, че и другите 2-3 големи фирми имат такива обогатители.  Пакетчетата не са големи и може и по пощата да се пуснат. Пиши, дали да поръчаме.
Дано бързо се повлияе от антибиотика и да зарастнат раничките!
Много сила и кураж на теб!

# 344
  • София
момичета, почваме поредния антибиотик. стискайте палци да го повлияе бързо и да не се налага влизане в болница и венозни вливания, че нервите ми не издържат. него го бодат, а аз откачам, шантава работа. четох на NikiFin темата й за перипетиите й в чужбински болници и как я обявили за психически нестабилна. Нашите болници са същата работа, а пък добре, че тук никой не го е грижа за психиката на майката, иначе ще ме обявят и мен за мръднала. тия хора от майки не разбират.

Оххх, в такъв момент остава някой да ти каже, че си психически нестабилен #Cussing out, не е истина просто.
Стискам палци да не се стига до болница този път и бързо да се подобри малкото съкровище Praynig Praynig Praynig.

Прегръдки от нас Hug.

Общи условия

Активация на акаунт