Не знам моето дете ли е по-специално, но със сигурност България е пълна със специални хора, които са ДОБРИ и СЪСТРАДАТЕЛНИ!
НЗОК няма идея колко време още ще й е нужно за да каже да или не и да ни издаде формуляра. Чакам само потвърждение от някоя европейска кожна клиника, че ще ни приемат и потегляме с парите, които събрахте за него. Ако пък междувременно НЗОК се накани - добре! Парите си стоят в сметката и винаги могат да бъдат препратени на друго детенце в нужда. Моля, за момента задръжте всякакви други действия, защото още не знам колко ще струва, чакам да ми потвърдят, че ще ни приемат. В момента имаме осигурени превързочни материали и лекарства, надявам се събраните пари да стигнат за лечението. Благодаря на всички ви!

За пътуването ни е достатъчен обикновен самолет, обикновена кола, въпросът е да е по-кратко, защото при нас всяка смяна на памперса е сложна гимнастика.
служителите в НЗОК трябва заплати да им се плащат!!!...това, което ми хрумва е да се открие сметка на името на Крис, него няма как да го облагат, след това за да изтеглят парите ще им трябва съдебно разрешение, което няма как да им бъде отказано, то е за протокола...лошото е,че мн.хора вече имат сметката и ще трябва да се разпространи наново, но така ще е по-сигурно. да ме прощава, но г-н държавен апарат няма право дори да помирише тези пари.