Ако е минал законният срок за вземане на решение, това може и да даде резултати
Дали действително да не мислим в тая насока? Ако се изсипят 100-200 майки с деца + репортери
Дали действително да не мислим в тая насока? Ако се изсипят 100-200 майки с деца + репортери
,но когато аз исках да направя сметка за детето си заради лечение в чужбина и стигнахме до това ,за колко време ще мога да ги изтегля,ми беше обяснено ,че ще ми трябва разрешение от съдя изпълнител.Даже си има такъв някъде на Дондуков май беше и разрешението излиза за около два дни
,но когато аз исках да направя сметка за детето си заради лечение в чужбина и стигнахме до това ,за колко време ще мога да ги изтегля,ми беше обяснено ,че ще ми трябва разрешение от съдя изпълнител.Даже си има такъв някъде на Дондуков май беше и разрешението излиза за около два дни 
, човек с увреждане има право да бъде даряван,това пише и в бланките на данъчните деклараций и точно с ТЕЛК се доказва това,но в случая на Криско..................та той няма три месеца,сигурно има друго,може би се доказва с епикриза за заболяването му,то е достатъчно рядко ,че да се захванат за нещо
,така си мисля............
А пък и не е сега времето да мислят за това...
http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html учудвам се, колко бавно се събират подписите
Препоръчани теми