Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 269
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • Чикаго / София
Аз днес съм уж, на най-хубавия ден,  ама излезе най-трудния за мислене какво да ям! От както съм почнала диетата, все хапвам спагети на този ден, ще видя днес дали пак това ще ми е храната или ще разнообразя малко. Нещо не мога да се престраша да си хапна тортичка, но определено ако ми се прияде ще си взема, щом диетата го позволява!

ren ren, аз плодовия ден напоследък го изкарвам без проблеми. Дори ми е много лесен, защото си хващам един плод /напоследък грозде/ и си ям цял ден през 2-3 часа, въобще не усещам глад.

Поздрави и лек ден!

# 226
Аз малко пообърках диетата.Изпуснах нишката за дните.Но вчера като се качих на кантара, видях, че още 2 кг липсват.Утре ще започна пак наново.

# 227
Да ме включите и мен в табличката smile3503
Ръст 156 см,62 кг.Цел 50 кг newsm17
Дано успея!
Пожелавам на всички кг,които искате!
 newsm10

# 228
Забравих да напиша,че на диетата съм от днес.

# 229
  • Варна
Забравих да напиша,че на диетата съм от днес.

Ето по кого ще се ориентирам... че като се знам, ще объркам нещо сигурно  Crazy
Засега към 10:30ч хапнах една ябълка и така си планувам менюто днес:
На обяд - омлет от 2 яйца и сиренце
Следобяд евентуално ябълка или праскова
На вечеря - омлет от 1 яйце и сиренце

Като по чудо вмомента вкъщи има 1 голям и 2 малки шоколада  Crazy Нооо ги пазя за неделя  Laughing

# 230
  • Там някъде нейде !!!
Днес ми е плодов ден . Сутринта хапнах малко грозде и все още не съм гладна . Мисля да не ям на сила а когато огладнея ме чака един ананас . Чувствам се добре и това ме радва . Приятен ден от мен за сега .

# 231
  • Чикаго / София
Ох, аз днес си реших проблема с хапването, като си поръчах една пица със зеленчуци! Ммммм! Grinning

# 232
  • Там някъде нейде !!!
Ох, аз днес си реших проблема с хапването, като си поръчах една пица със зеленчуци! Ммммм! Grinning

Блазе ти .

# 233
Имам един въпрос към диетата.
В белтъчния ден може ли да се обядва, например пържола ,и кисело мляко като десерт?

# 234
  • Чикаго / София
Имам един въпрос към диетата.
В белтъчния ден може ли да се обядва, например пържола ,и кисело мляко като десерт?

Според мен, може! Нали са белтъчини и двете!

# 235
Може ли да се смесват храните,които са позволени през определеният ден?

# 236
Благодаря за отговора irka. newsm51

# 237
Аз днес за закуска-една ябълка.
На обяд - 50 гр кашкавал,1/2 кремвирш и 200 гр кисело мляко.
Досега 2 л вода съм изпила.
Чувствам се добре!
Дано да продължавам така. sohappy : :
След работа смятам да почистя в къщи.
:clean1
Ще поспортувам с парцала jump
Подготвила съм си едни упражнения,но все не ми остава време. smile3518

# 238

Блазе ти .

Искам и аз пицааааааааааа. smile3514Червата ми вкиснаха от тези плодове. newsm45

# 239
Ren ren и Снежка дръжте се момичета, щом досега издържахме – малко остана до края на деня. Стискайте ми палци- отивам на р>жден ден и съм твърдо решена да устоя на изкушенията – сега пия зелен чай, а там само плодов Sick

Общи условия

Активация на акаунт