Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 256
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Днес съм на гъбена супа с ориз. Ще се премеря утре и ще дам инфо. Успех на всички. Peace

# 256
  • Варна
Здравейте момичета, днес ми е въглехидратен ден и направо се чувствам преяла...
В 9:00ч хапнах една ябълка
В 11:00ч - една круша
Към 12:30ч - спагети и салатка
Около 16:30ч - праскова
Преди малко към 17:30ч вечерях - сладкиши  Crazy 2-3 хапки еклер, 3 бисквити, ама различни видове, че от 2 дена им се каня, 1 бонбон, а за шоколад просто нямам сили... имам чувство, че съм преяла  Sad

Анелиз, да, верно се свиква.. сякаш сега по-лесно издърждам.

А чай с мед дали може да се пие или задължително без никакъв подсладител?

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 17:51 от kaSSiSS

# 257
  • Там някъде нейде !!!
Мед може във въглехидратен ден . Той е пълен с такива  Peace . Онзи ден една мама ми каза , че е яла чаревица в белтъчен ден .Не бива , тя спада към варивата .
Ако искате мога да ви сканирам диетата от сп. АННА .

# 258
  • Чикаго / София
Аз си хапвам царевица, но когато съм на варива, не в белтъчния ден!

# 259
  • Там някъде нейде !!!
Аз си хапвам царевица, но когато съм на варива, не в белтъчния ден!
Браво на теб добре си си научила урока .

# 260
  • Варна
Абе и аз се замислих тогава за царевицата... За меда- да си призная аз си слагам по малко в чая. И по половин лъжичка сметана на прах сутрин в кафето. Не е правилно, но иначе не мога да го пия.

Аз съм на варива, но вечерята ми беше филийка хляб и половин краставица. Имам боб, но не ми се яде..

Лека вечер   bouquet
а утре чакам резултати  за табличката Wink

# 261
Привет и от мен!Днес ми беше въглехидратен и се чувствам ок.
Хапнах си от любимите ми спагети с подправки smile3521 .
Страшно ги обичам!
Утре съм на плодове!Дано издържа Praynig
Не съм се мерила още,затова нямам данни за табличката.Мисля да се претегля след водния ден!
Надявам се,че ще остана доволна!
Лека нощ на всички и успешен утрешен ден!  Hug
Ще се справим с килограмите момичета  :2gunfire
:newsm10

# 262
...Ако искате мога да ви сканирам диетата от сп. АННА .

Искаме Laughing
Или поне кажи в кой брой е, за да го търсим Peace

# 263
Днес е въглехидратен ден за мен. Кажете как правите спагетите и пиците си в къщи. Последният път просто добавих готов гъбен сос от бутилка на Дерони, но за следващите дни смятам да си направя доматения сос в къщи. Давайте идеи - какви подправки слагате, освен гъби какави зеленчуци добавяте?
Вчера правих леща и това беше обяда, а за вечеря грозде- не бях гладна. Докато четях постовете ви ми направи впечатление, че и при други апетита е намалял.
Успешен ден ви желая и по-малко изкушения!!!

# 264
Moмичета,запишете ме и мене .Мисля да се пробвам.Не звучи сякаш зле.Няколко пъти прочетох  режима на хранене и смятам да проявя твърдост и воля и да успея,разбира се с ваша помощ,че от време на време прегрешавам иначе.
И така започвам със 72кг ,колкото повече сваля толкова по-добре.Стискайте палци !Успех на всички !
  bouquet Hug  bouquet

# 265
  • Чикаго / София
tonnny_bg, добре дошла при нас! Ще си даваме кураж взаимно!

ira_bs, аз спагети досега все съм си правила от тези на Чойс със зеленчуци или с гъби. Пица съм яла досега веднъж, ама си я поръчах. Иначе на пицата имаше следните зеленчуци - домати, чушки, гъби, лук. Същите зеленчуци бих сложила и на спагети, ако си ги правя в къщи както си трябва. Слагам да се задушат лука и чушката. После сипвам доматения сок /или нарязани или смлени домати/ и гъбите и ги опставям да се посгъсти сока. Слагам подправки, каквито ми харесват - риган, черен пипер и др. Това е соса за спагети, който аз бих си направила. А за пицата същите неща, ама направи наредени в/у нея, като освен доматеното пюре, с което ще залея пицата, нарязвам и кръгчета домати в/у нея.

Аз днес съм на варива. Мисля да си сготвя оризче.

Лек и успешен ден, и спорна седмица! Hug

# 266
Момичета,имам въпросче. newsm78
Като минат 4-те дни ,пак отначало ли се почва или има почивка? Embarassed
И мога ли да пия сутрин кафето с подсладител ?Айде сметаната ще я прескоча вече,то се е видяло. Thinking

# 267
  • Чикаго / София
Момичета,имам въпросче. newsm78
Като минат 4-те дни ,пак отначало ли се почва или има почивка? Embarassed
И мога ли да пия сутрин кафето с подсладител ?Айде сметаната ще я прескоча вече,то се е видяло. Thinking

Няма почивка, почва се отначало! Laughing

Ами, аз си пия кафето с подсладител, иначе не мога! Преди го пиех и с мляко, но махнах млякото. Но без подсладител не мога! Rolling Eyes

# 268
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте момичета, записвам се и аз при вас!  Grinning Имам да свалям към 15 кг (не знам точно защото не съм се мерила от лятото, че се бях отчаяла), но и 10 да сваля, че и по-малко пак ще съм доволна. Само да започна да свалям, че вече приличам на прасе!
 Иначе тази диета ми харесва тъй като не се гладува прекалено, то аз и не ям чак толкова много, но явно се храня неправилно и затова пълнея. Дааа и много ми харесва, че се яде шоколад  Mr. Green
  Надявам се да се справя, а и с ваша подкрепа сигурно ще успея! Hug
 И последно, понеже съм блондинка от естествен тип, да не се чудите когато задавам глупави въпроси  Laughing

# 269
Здравейте момичета, записвам се и аз при вас!  Grinning Имам да свалям към 15 кг (не знам точно защото не съм се мерила от лятото, че се бях отчаяла), но и 10 да сваля, че и по-малко пак ще съм доволна. Само да започна да свалям, че вече приличам на прасе!
 Иначе тази диета ми харесва тъй като не се гладува прекалено, то аз и не ям чак толкова много, но явно се храня неправилно и затова пълнея. Дааа и много ми харесва, че се яде шоколад  Mr. Green
  Надявам се да се справя, а и с ваша подкрепа сигурно ще успея! Hug
 И последно, понеже съм блондинка от естествен тип, да не се чудите когато задавам глупави въпроси  Laughing

Добре дошла при нас  welcomeЗа да те мотивирам ще ти призная , че диетата хич не е трудна , след първите осем дни ти става навик.Днес се целунах с кантарчето и съм минус още две килца newsm44.От началото на диетата съм свалила общо три килца.Успех на всички.
И едно предложение , нашата диета няма име , хайде да си я кръстиме най- после. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт