"БУРГАС и морето"отвори врати, за песни и т

• 15 176
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Само малко да си побутна питанката.  Embarassed
Че ми е дерт:
Скоро ще си дойда в родния Бургас за доста време, а ще кацнем само 3 седмици преди 5-тия РДен на сина ми. Притесненията ми са относно сроковете за резервиране на детски клуб за парти. Колко на брой са клубовете от този вид в Бургас? А имате ли идея колко по-рано трябва да запазя зала? Много благодаря предварително.
Моля за актуална информациа, може и в ли4но съобщение. Ако трябва, да се свържа от тук с тях, като наближи. Знам ли и аз...  newsm78

# 166
Привет от Варна! Simple Smile
Майка, мисля че 3 седмици са достатъчно време да организираш детски рожден ден и да наемеш зала. Можете да отидете в Смарти парти, Караокито или пък Масдоналдс. За други не се сещам. А имаше и още един май че с П беше, ама Патиланци или Пакостници, нещо такова, до младежкия дом

# 167
Смарти парти и това другото "Патиланци" май беше ... съм ги 4увала, МакДоналдс го знам, но не ми се иска там. А в Караокето какво има?  newsm78
Успокоих се малко, ако наистина 3 седмици са достатъ4ни. Тук около месец преди РД резервираме, особено ако имаме претенции в коя то4но зала да сме.

# 168
  • Бургас
 #Cussing out сега ни излязоха резултатите- имаме си стафилококи от родилното

# 169
 Добър невролог в Бургас ?   newsm78

# 170
  • Burgas, Bulgaria
доктор Балемезов -гарантирам ако не беше той още щях да съм парализирана

# 171
#Cussing out сега ни излязоха резултатите- имаме си стафилококи от родилното
Ели не се притеснявай, и ние имахме,но се оправихме и без антибиотик. Hug

# 172
  • На морето!
Честит празник на красавицата на Амелия/с малко закъснение,но то сърце/!  bouquet  bouquet  bouquet
Миме,ти защо така ни забрави?Ела да пием кафенце,да се порадваме малко на Ники Heart EyesСигурно много е пораснал Hug

# 173
  • Бургас
Добро утро от мен!
Шушон, как си ги докарахте тие стафилококи Confused Дано се оправи бързо мъникът!
Благодаря ви, момичета, за хубавите думи  bouquet Аз не пиша много напоследък, но яко ме тресе нервата покрай прегледа утре Confused Реших, че д-р Добрева ще ми следи бременността и се надявам утре да имам хубави новини Praynig
Толкова от мен, успешен ден на всички!

# 174
Честит рожден ден на rose madder    и    Sesana!  bigdance2 nbirthday  love001
Много здраве и любов!!!

# 175
  • вкъщи
4естит рожден ден на SESANA!да е жива ,здрава,все така красива,добра майка и щастлива жена!

# 176
  • Бургас
Честит рожден ден на rose madder и Sesana, от здраве и щастие да не се отървете   bouquet

Ели не се притеснявай, и ние имахме,но се оправихме и без антибиотик. Hug
Дано наистина се оправим само с мазилото  Praynig

Шушон, как си ги докарахте тие стафилококи Confused
Ми така наречените вътре болнични инфекции  #Cussing out Така хъркащ ми го дадоха като ме качиха горе, ама какво да правиш  ooooh!

А на теб - стига си се тресяла от нерви щото ще те бия, ама-ха, я се успокой малко, всичко ще е наред, ще видиш. Ще си имаш най-прекрасното бебе на финала, ама и беба трябва да си има най-спокойната мама. Все пак имаш най-спокойния зет нека и аз си имам най-кротката снаха  Mr. Green

# 177
  • България
Здравейте,
ние с Мая и днес ще пропуснем морската, защото имаме среща в центъра. Дано за утре да успеем. Виртуални целувки на всички сладки бебоци passifier Two Hearts Heart Eyes

# 178
  • вкъщи
здарвейте и от мен!
влизам набързо,4е ни по4наха коликите Sad.
на каката скоро и предстои рожден ден и иска да е с програма.търсим агенция ,която да го организира.ходили сме няколко пъти на такива,знам за агенциите смарти парти,кригея,патиланци.даже в момента теди е на такъв рожден ден със смарти парти.споделете вие от коя агенция сте доволни,в кои заведения сте правили или сте присъствали на такъв рожден ден.и долу горе за какви цени става въпрос.много ще съм благодарана на всякаква информация.нямаме много време да обикаляме,затова се надявам на вашата помощ.

# 179
Честит рожден ден на rose madder и Sesana  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт