Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Мненията за присъствието на бащите по време на раждането варират. Някои смятат, че това насърчава бащата да бъде по-отговорен и грижовен, докато други не виждат необходимост от това бащата да присъства, тъй като той може да се почувства неудобно или неефективно. Има обаче и такива, които твърдо вярват в изключването на бащите от раждането.
-
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
-
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
-
Какво представляват подготвителните контракции и как да ги разграничим от другите болки?
-
Какво представлява листериозата и какви са рисковете по време на бременност?
Добро утро! Абе как може да се събуждам от глад
Тъй, че стискайте дружно палци, че иначе до 9 НОЕМВРИ
ще е на кораба=дет се вика
с бебока ще го чакаме..уфффф дано стане чудо..може още август да си дойде !!!!

Съветвам те въобще да се откажеш от тази болница. Аз напоследък все по-отрицателни мнения чета....

Дано наистина ни помогнат и бебка въобще да няма колики. 
дали сега да си взема или живот и здраве кат родя и видя, ч еми трябва

Ама зеленчуци ще кажа на мама да ми замрази (щото мен ме мързи да правя зимнина
Ако искате да погледнете, ще кача всичко с цените...
та млъкнах.
Накриви се, че било скъпо .... но ще види той като пусна пак кранчето
) Абе луда работа!!!!
, зарежи я тая патка. Не стига, че си плащаш за нея, ами ебати отношението
. 
.
но мама да му мисли
ще му го взема на бебо за спомен - да гледа майка му какви опити си е правила върху неговия дом 
нямам търпение да я видя.