С последния триместър вече се фукаме, а Октомври месец с бебче ще си гукаме!

• 12 217
  • 269
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добър ден от мен!
pra, писах ти ЛС, но входящата ти кутия е запълнена и не можах да го изпратя.
preslava, това означава ли , че ще се запишеш за лекцията на 21.08. Аз ще се обадя да се запиша за двете дати, който иска да си правим компания, да пише ЛС.
Да се оплача -  днес пак ми точиха кръвчица, да видим сега хемоглобина как е. Предишния път беше 107, но не ми дадоха нищо.
Снимки все още не мога да кача, изобщо не успявам да вляза в сайта. Ще ги сложа на друго място и ще ви дам линкче, обаче много съм любопитна да разгледам вашите. Представям си колко са се събрали, не съм ви виждала от края на юни.
Успешен ден!

# 136
  • София
За Тина Киркова вяно голяма тумба се събрахме, все някой с някой ще се засече ...
Аз (и по неотдавнашна информация Танини) сме при д-р Щерева. Мисля да си взема двойна ВИП стая, стига да има.

За покупки, и аз нищичко не съм купила, чакам да свърши и другата седмица, излизам в майчинствто и започвам  Simple Smile Вие всички сте накупили страхотни неща, дано има останало по магазините нещичко и за нас  Joy

Галини, изглеждаш страхотно   bouquet

# 137
Здравейте...Определено няма да мога да ви изчета! За пръв път пиша тук Simple Smile galentinass ме светна за тукашния форум Simple Smile И да питам като за начало къде да се разпиша кога ще се роди бебчо или пък е късно...

# 138
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Аз се връщам от преглед и съм малко шашната....защото изглежда ще се ражда скоро.  Mr. Green Плацентата ми била 2 към 3 степен т.е. много бързо остарява и няма да може още дълго да храни бебка, така че лекарката ми каза да съм психически  подготвена за раждане. Каза, поне да мине 34 г.с. и няма проблем,  а най-добре 36 г.с., но не се знае. Тъй че края на август, началото на септември. Определено за девичка ще се класирам, само някое лъвче да не излезе, че много рано ще бъде.  Praynig Забрани ми и да пътувам. А за кг. сме около 2кг.

Говорихме за Вита и Шейново - тя каза, че за нея е все едно. По принцип, ако няма проблеми е хубаво Вита, но иначе в Шейново има повече апаратура, повече персонал, ако се наложи спешно секцио и до 5 мин. може да се реагира, докато в частната болница много по-бавно става. При моя резус фактор бебето сигурно ще е и с по-тежка жълтеница, пък в Шейново много хубаво лампа имали, такава каквото няма на другите места. И в крайна сметка като съберем резус фактора и това, че ще родя по-рано - Шейново е изборът. Пък тоалетната и банята ще я издържа 3 дена, важно е бебка да е в добри ръце. Peace

И за епидуралната реших да питам - лекарката ми направо каза "Разбира се, че с епидурална ще раждаш" и приключихме въпроса.  Mr. Green Така че и за това съм спокойна Laughing

И така....сега проблемите са, че сме по средата на ремонта, мислех да чакам за дрешки към края на август, но ще трябва сега да се заема, и количката уж края на август щяхме да я поръчаме, дано да успеем по-рано, ако не от България ще я купуваме. После има чистене, оправяне на апартамента.... ooooh! Трябва да проуча и наистина багажът, които ще ми трябва за Шейново.... ooooh!

Айде сега стига за мен, извинете ме, но съм малко превъзбудена. Аз вярно си говорих, че началото на септември ще започнем да раждаме, но хич не го вярвах.  Crazy

Я сега да ви видя вас.....

маграт чеснова - няма гнусливи, негнусливи. Те всички напъването така го обясняват. Simple Smile Пък и акушерката ни каза, че докато раждане, може пак всичко да стане ...и с акането, и с повръщането. Но си е нормално. Не трябвало да се притесняваме и да се разсейваме от напъването, те нито за първи , нито за последен път виждат такова нещо Peace

rally - Дано този път да няма такива ситуации т.е. да има проблеми с тоновете и да мине всичко нормално.  Praynig

илонита - много хубави покупки!  Heart Eyes

Mpulle - добре дошла при нас!   bouquet Твоят термин кога е , за да те впиша на първа страничка?Simple Smile

tanya_p -  радвам се, че всичко все пак е наред. Наистина ще си имате един голям мъж.  Heart Eyes

Джиджа - добре дошла и на теб!  Hug Кажи малко повечеко информация за себе си, кога ти е терминът, какво бебнче чакате и т.н. и ще те запиша на първа страничка. Никога не е късно!  Peace

galini - и според мен изглеждаш и повече от страхотно !  Mr. Green Ние октомврийските мами сме най-хубави и това си е!  Joy

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 12:38 от Ивон

# 139
Джиджа  ДОБРЕ дошла!   bouquet
Пиши тук-от къде си що си,кое дете ти е това,термин, кой ти следи бремеността и такива работки.На 1 ва страничка имаме албумче със снимки,там ще намериш и паролата и отивай да зяпаш и ако имаш д а  слагаш снимки!

bowuu
Ивон    ooooh! аууу шашна ме,стискй още малко бе душа  Hug #Crazy #Crazy #Crazy

# 140
Момичета, днес изживях голям шок!
Имах някакво слабо кървене сутринта и веднага  се изстрелях към докторката. Прави ми преглед за разкритие и запис на тоновете и уж всичко беше наред, прати ме да си лежа вкъщи.
Леле, този преглед за разкритие е просто  #Crazy #Crazy #Crazy Имам чувството, че още ме боли...
Иначе каза, че ми била твърда шийката и не съм се разраждала, нямам и контракции, тоновете на бебето са супер, така че за сега ще си седи в корема ми.
Все пак каза ако усетя някаква болка, да и се обадя веднага. Да се надяваме, че няма да се повтори това.  Praynig Така си изкарах акъла... ooooh!

# 141
Мерси за приветливостта Simple Smile Какво да ви кажа за себе си Simple Smile)) Мъжка мама ще ставам, термина ми е на 6ти октомври. Незнам къде ще раждам, при кого ще раждам и т.н. Този месец ще се решават най важните въпроси за раждането - датите са 21 и 22ри-да стискате палци да мине, както на мен ми се иска  Praynig...По принцип съм си доста суеверна и нищо не купувам за бебчо, ще изчакаме да се роди, тъй че няма да се хваля с покупки преди това, на останалите честити покупки Simple Smile
Ивон, всичко ще мине добре! Накрая ще се радваш на хубаво бебе  Hug

# 142
  • София
Скъсах си нервите с тия снимки и нищо не става, даже и линк не мога да пусна. Ако ви се занимава влезте в snimka.bg, категория деца, номера на албума е 161433.
Pra, отново писах неуспешно ЛС, но поне си записах телефона ти и ще се чуем на 20.08. вечерта.

# 143
  • Стара Загора
Ивон, дано устискаш още месец поне, ще стискам палци. За чистенето не се притеснявай, ще се намерят близки да помагат.
Карина, дано да няма повече проблеми, поне стана ли ясно от какво е това кървене?
Офф, дано устискаме до 9 месец.

# 144
Мамички да ви питам нещо- какъв крем против стрии ползвате?Аз ползвах на Чико, но го свърших и искам да го сменя, не че не съм доволна, просто да опитам и нещо друго.
Като сте се заговорили за напъването по време на раждане и естествените физиологични процеси, които може да го сапътстват например акане да ви питам и друго, ами ние каквито сме пикливи Laughingако ми се допишка какво става newsm78
Тогава сигурно няма да ми е до такива мисли Simple Smile
Поздрави на всички

# 145
Влизам тука и какво виждам - днес нещо сме се поразбързали и поошашкали с наближаване на термините  Laughing 

Аз също имах приключение сутринта. Излизам си на обичайната разходка и яко контракция. След малко -още една и след малко още една - нещо ми се сториха подозрително начесто и редовни и реших да ги засека - ми бяха на 9 минути и не бяха точно безболезнени  Shocked Направо се шашнах!!!  #Crazy Освен това и ми прилоша и взе да ми се повръща. Обадих се на доки, тя каза - прибирай се в къщи, лягай си, пий едно нош-па и 2 магнерота и ако не ти минат, идвай.  Прибрах се, направих всичко и ми мина.
Но паниката е гадно нещо  Peace  После се сетих как някой казваше, че ще има репетиции за раждането и че е нормално, ама като ме стегна - забравих и репетиции и всичко  ooooh!

В понеделник съм при доки и ще видим как е положението, но забранявам да се ражда преди 36г.с.  Naughty Crossing Arms

Ивон,  не се шашкай, ти си в началото на октомври, така че дефакто имаш още малко време да устискаш  Hug
Карина, ти също. Щом ти е твърда шийката и нямаш контракции май верно не си се разраждала още  Hug Повече почивка, мацки, май т'ва е положението   Peace  Скука, не скука, ще издържим  Blush

Илонита, страхотни нещица!!
Ani*DI,  аз използвам крема против стрии на GaleniC. Лесно се втрива и добре ми понася на кожата. Единствения недостатък му е цената   Joy  Whistling - около 30 лв.

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 14:13 от Nigella

# 146
Галини, колко си елегантна само. Блазе ти!!!!  Hug

аз да кажа, че на едната снимка видях пола на едното бебче  Mr. Green

Илонитка, не ми се отваря страницата бееее

Ивонка, много раничко, поне чакайте началото на Септември до 37ма седмичка...  newsm78... вие най-добре си знаете де

Мене започна здраво да ми тежи, мадами... ни нам как още 6-7-8 седмици ще я карам. Качих се и на кантара, със задоволство забелязах, че все още съм 12 отгоре...

# 147
  • София
Ивон Карина не се притеснявайте момичета  важното е да останете спокойни и всичко ще е наред newsm10
Аз не си спомням дали съм споделяла тук, но в началото на четвърти месец бях около 3 седмици с кървене и знам какво е притеснение  smile3518, но наистина спокойствието помага повече и от лекарствата  smile3521
Лекарката ми е много....как да кажа вдъхва ти доверие и увереност, че ще се справиш и всичко ще  е ОК  newsm10 и за това и вас така съветвам, защото на мен помогна.....слагате розовите очила и това е....и никакво раждане преди 36г.с.
 no
Спазвайте всичко, което са ви казали докитата и нали знаете, че форумското стискане на палци   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedе голяма работа  smile3503 и нищо лошо няма да се случи.

Целувки на всички мами и приятен ден   love001

# 148

Mpulle - добре дошла при нас!   bouquet Твоят термин кога е , за да те впиша на първа страничка?Simple Smile

Благодаря Ви момичета Simple Smile
Много сте мили   bouquet
Термина ми е на 23 октомври Simple Smile
Решила съм да раждам в Токуда, бремеността ми я следи д-р Евтимова, а смятам раждането да води д-р Диков.

Има ли други които ще са в Токуда?

Пожелавам ви лекои безпроблемно  бременеене:)

# 149
Ехооо привет и от мен! Аз преди малко се завръщам от лекцията на 9 месеца.Там се видяхме с BettyV и със други септемврийски мами! Беше интересно и ни подариха шише на NUK И от там реших че ще трамбовам из центъра та чак сега се прибирам малко изкривогледена  #Crazy Пак наминах покрай Мола и си докупих разни работи - после ще ги снимам и кача в албумчето!
Айде дайте да се организираме повечко мами за другия път и след това да щурмуваме магазините!
Mpulle добре дошла при нас  Hug
Илонитка   много са сладки покупките но портбебето и космонафтчето са направо суперски!!!
Ивон  много рано бе още за раждане  Shocked я стискай още известно време!
Nigella почивка душа - нали си уговорихме среща за в родилния дом все пак  smile3503
Еееее galini  супер си! и ти си само на коремче!
А от снимките само разбрах че вътре има поне една пишка  Laughing

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 16:04 от Надя 73

Общи условия

Активация на акаунт