НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 363
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
lina станала съм от 7 ч., но дребнич днес много крив, незнам що така ама не се търпи и чак сега успявам да седна за малко.А имам чинии за миене, трчбва и да чистя уф направо не ми се започва  Tired.
На всички останали привет от мен.
На месечинките честито, да са живи и здрави пък другото  Rolling Eyes
Много са ви хубави на всички снимките.Сега ще се пробвам и аз да кача, ама незнам дали ще успея  Crazy
Лек следобед на всички сладурани и сладурковци, а аз ще се навъртам тука  Laughing

# 241
Привет мамчета! Чесито на всички месечинки!!!
За спиралите - аз преди да забременея с Каан бях със спирала и бях много доволна. Не съм имала никакви проблеми. Мисля пак да си сложа.
Разгледах всички снимки - от красиви по красиви са ни дечицата. Да са ни живи и здрави!
Есма, пусни някоя друга снимка на малките буби да видим колко са пораснали.

Офффф, днес ми е едно такова чоглаво, нямам никакво настроение, нищо не ми се прави нищо, едно ми е такова тъжно  Cry
Хайде да си спретнем една срещичка! Какво ще кажете, а???  Simple Smile

# 242
Здравейте и от нас! Честита месечинка на Лина!  Heart Eyes

пепипетя - и Гери и кака и са хремави от вчера, днес и едното оченце на Гери е зачервено. Това време - ту духливо, ту топло, може би е виновно...  newsm78 дано бързо да се оправят!  Praynig

...
За спиралите - чувала съм за МИРЕНА - скъпа, но уж много я хвалят.
...
За спиралите бях писала преди.... може би половин година. Мнението на моята гинеколожка, на която вярвам страшно много, е, че Мирена се слага само когато в организъма има хормонален дисбаланс - тя е лечебна спирала, и на момичета без такива проблеми тя просто не е необходима. Препоръча ми да си взема най-обикновена "Копър-Т", най-евтината, но това ще стане след като ми дойде и се нормализира цикъла  Peace.

...
А пък на нас най-малкия размер са ни малки, а тези са му съвсем малко големички. Точно по крака ли трябва да са му? Мисля, че не е проблем малко по свободни ако са ...
...
За обувчиците - трябва да са точни като номер, а не свободни, защото в този случай крачетата вътре ще започнат да се кривят, което е твърде нежелателно.

Разгледах всички снимки на завърнали се ноемврийчета от морето - супер са!!! Да ги изпапкаш всичките!!!  Hug

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 14:21 от Роси74

# 243
  • Бургас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162901

Е май успях  Mr. Green
Сега ще видим.
Сминките които качих са малко старички но скоро ще кача и нови

# 244
Ха, добър ви ден! Crazy
Тедката заспа след като порядъчно си порева Cry Какво му става на това дете? newsm78 Май зъбките много го тормозят... Sad

Честита месечинка на Лина!  bouquet
karil, благодаря за поканата, мила Hug но на 08.09. е кръщенето на Тедката, та преди това ще има търчане напред-назад...пък и на 27.08 май ще отидем за 4-5 дни на Велинград Wink
Gugi, ама много 'убаво Кати...пу пу...приятна почивка в иСпанско и после очакваме пресконференция и снимки smile3534
Цвети, вашия уолкър каква марка е? Ровя из различни сайтове, ама нещо не мога да намеря Sad
mariya86, ама много сте хубави с Велизар! Hug А ти имаш прилика с SOPHI...я, и другите мами да кажат или на мен само така ми се струва?!?

За предпазването от бременост - за съжаление на мъжо ползваме презерватив Mr. Green ...с нетърпение чака момента, когато ще почнем "да работим" за второто, че да не се налага "да се облича" Mr. Green

Между другото дръпнах една серийка на Baby Einstein, ама нашия комп нещо не може да отвори файла с разширение ".mdf" и "mds" Shocked

Преди обяд ходихме на разходка до центъра...ама то навсякъде хора с фланелки или потници "Ние продължаваме"...а девойки, явно фенки на Дългия и Ко, стояха седнали пред хотел "Верея" в очакване някой от "Шоуто на Слави" да излезе и да си вземат автограф...
В интерес на истината много ми се ходи на концерта, но тази година ще пропусна...

# 245
  • Бургас

mariya86, ама много сте хубави с Велизар! Hug А ти имаш прилика с SOPHI...я, и другите мами да кажат или на мен само така ми се струва?!?

Мерси за комплиментите, чак се изчервих  Embarassed
Аз май снимки на Софи не съм виждала  newsm78

# 246
Мами, гледам, гледам снимки на бебоците и не мога да се нагледам - големи сладури са, пу-пу  Heart Eyes

По въпроса за предпазването от забременяване, разчитам на мъжо  Mr. Green За 15 години, откакто сме заедно, не е имало издънки  Peace Хормоналните контрацептиви нещо ме плашат като странични ефекти. По едно време се бях навила на спирала, ама откак сестра ми забременя с такава, отхвърлих и тази идея...

# 247
...
По едно време се бях навила на спирала, ама откак сестра ми забременя с такава, отхвърлих и тази идея...

Май ако ти е писано нищо не може да те "спаси"  Mr. Green.

# 248
добър ден и от мен Hug
беба спи ,а батко и ще играе при свеки в другата махала
приятен път на всички заминаващи и добре дошли на пристигналите
на мен от утре до неделя все празници ми предстоят та не знам дали ще мога да се включа но после ще наваксам-следват 3 рожденни дни на бебета на приятели -15,16,18 август,моя рожден ден -17,08,-и на приятелка на 19,08-тогава е и годишнина от годежа ни 7 години -и 2 кръщенки на малките рожденици
моля дайте идеи за подаръци Praynig
честита месечинка

# 249
...
По едно време се бях навила на спирала, ама откак сестра ми забременя с такава, отхвърлих и тази идея...

Май ако ти е писано нищо не може да те "спаси"  Mr. Green.

Така си е  Mr. Green Нали на всички видове контрацептиви дават някакъв минимален процент риск, та сестра ми успя да се включи в този 1%  Mr. Green (не че й беше смешно, де)

# 250
  • Бургас
добър ден и от мен Hug
беба спи ,а батко и ще играе при свеки в другата махала
приятен път на всички заминаващи и добре дошли на пристигналите
на мен от утре до неделя все празници ми предстоят та не знам дали ще мога да се включа но после ще наваксам-следват 3 рожденни дни на бебета на приятели -15,16,18 август,моя рожден ден -17,08,-и на приятелка на 19,08-тогава е и годишнина от годежа ни 7 години -и 2 кръщенки на малките рожденици
моля дайте идеи за подаръци Praynig
честита месечинка

Божкеее, ми то много поводи при вас бе, ти само за подаръци трябва да обикаляш  Laughing.
Честно казано аз винаги питам какво да купя за бебетата, защото така майките си казват от какво имат нужда.То и на Велизар като му правят подаръци също обичам да ме питат (близките де), така че аз не мога да ти дам съвет, по-добре питай майките им от какво имат нужда бебоците.
И весело празнуване  Hug

# 251
Аз май снимки на Софи не съм виждала  newsm78

Ето:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=108395&photo=67
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116670&photo=43  Simple Smile

Габи, извинявай, ама не се сдържах Embarassed Ама ти пак изчезна нейде? Август месец нали съд, прокуратура почива?!? Ти защо работиш?

# 252
Прилика наистина има  Peace.

Шоколад - заповядай при нас!  Hug

# 253
Едно време хормоналните контацептиви може и да са имали странични ефекти, но сега са много изчистени, добри и сигурни... от млада съм им фен!!! Направо се чудя как хората не ги възприемат, като правят нещата толкоз лесни и приятни.

Нито съм надебеляла нито съм се окосмявала от тях а даже НАПРОТИВ... плюс, че регулират цикъла и го правят безболезнен... Абе изобщо само добри думи... Има всъщност някаква имагинерна опасност от тромбоза и инсулт от някои видове, но то е ако човек е предразположен и ПУШИ...
Нито спиралите, нито презервативите са 100% сигурни. Моята гинеколожка навремето разправяше, че досега само от Durex презервативи не е имала бременна пациентка...
Никога не съм забравяла хапче, ама откак Данни се роди вече на 2 пъти ми се случва... поради недоспиване...   ooooh!

# 254
Sofko - чакай, ти не кърмиш ли вече? Доколкото знам ако кърмиш няма как да пиеш хормонални таблетки  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт