Отговори
# 75
До сега съм направо пушка!
1389 ккал, 74% МЗ, 18% ПР и 8% ВХ.
Затова и оставих мъжо да си вечеря сам в кухнята, а аз дойдох да си ви видя - хем да съм далеч от изкушенията, хем да съм сред приятелки!

Браво!  Hug

# 76
Месото беше пилешко, а вечерта ядох 200-250 гр. зелева салата и 50гр. ементал! Добре ли е за деня или не?

# 77
Вчера си устисках на записаното и съм много горда от себе си!
Днес започнах деня с 50 гр.сирене и 200 гр.домат.Плюс 2 чисти кафета до момента.Чисти и слаби - гола вода!!!За обяд не знам к`ви ще ги дялкам - май няма да излизам в обедна и трябва да си взема нещо от магазина...Така най-мразя!...Обърква ми се и режим и всичко...

корекция:
Обядвах пилешка пържола от пликче /около 150 гр./ и кашкавал пак от пликче /130 гр./.Много се чудих дали да не си взема и един домат, ама като си представих как го захапвам и си опръсквам бялата риза, с която съм се докарала...останах си без зеленчук!Виноват!

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 14:12 от GoldyV

# 78
Месото беше пилешко, а вечерта ядох 200-250 гр. зелева салата и 50гр. ементал! Добре ли е за деня или не?

Напиши точно на различните хранения какво точно си яла по часове. Колко са ти поддържащите калории? Спортуваш ли?

# 79

Понеже Деничката я няма, аз ще го кажа  Laughing Laughing Laughing

Момиче, няма мазнина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Сложи зехтин на зелевата салата  Laughing   Не яж повече от 150 гр. пилешко на едно ядене. (или каквото и да е било месо)  Гледай калориите да не са повече от 400 на едно ядене  Wink

На обяд кофичката сметана от 200 гр. ли беше  newsm78  Това са много калории, като се има в предвит, че си яла и други неща за обед.  Не прекалявай чак толкова с тази сметана  Wink  Ами в киселите краставички няма ли захар  newsm78 Избягвай ги  Laughing

Това за вечерята дето си мислела зелева салата с яйце е ок, но сложи малко зехтин и мръвка  Laughing Laughing Laughing  Ядене без мръвка не е ядене  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Дори и 50 гр. пак е нещо  Peace

Хахаха  Laughing Как се справям Wink Напомних ли ви поне малко за Деничката  Wink

# 80
Да ви питам за днес! На закуска ядох 1 варено яйце с 3гр. масло и един зелен чай! На обяд мисля месце към 100 гр и млечна салатка. А за вечеря риба тон 110гр и към 200 гр. задушени карфиол и броколи с 50гр. сметанка! Добре ли е това? Или кажете нещо да променя!

# 81
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро красавици  Hug

Барби , както Мина те попита - дай повече инфо за себе си - . Защото в този случай ще може да се каже как са ти калориите . А смяташ ли ги някъде ? Иначе 1 яйце с 3 гр. масло е малко за закуска . Ленено семе не ядеш ли ? Млечната салта колко е и от какво ? Има в предната тема към края менютата на Дени и Тонимирката . Виж ги .

Сисинче  Peace ( за Деничката -  липсва ми ). И други ми липсват . А Мина е много кратка. 

# 82
Да ви питам за днес! На закуска ядох 1 варено яйце с 3гр. масло и един зелен чай! На обяд мисля месце към 100 гр и млечна салатка. А за вечеря риба тон 110гр и към 200 гр. задушени карфиол и броколи с 50гр. сметанка! Добре ли е това? Или кажете нещо да променя!

Сложи някакъв зеленчук в закуската.  Например краставичка или доматче.   
Като цяло е добре, но е хубаво да имаш поне 4-5 хранения за деня. Най-добре 6  Peace
Иначе да те питам за калориите. Не са ли малко калориите на това меню ?  newsm78  Не съм смятала ама така на око ми изглеждат малко. За отслабване най-добре някъде до към 1300 да ги докарваш  Thinking 
Иначе се справяш добре  Hug  Продължавай в същия дух  Hug

RosiK А кога се връща Деничката  Rolling Eyes

# 83
Вчера докъм вечерята бях на 1100 ккал.После вечерях на заведение с една "средиземноморска салата" - зеле, домати, печени пиперки, печен лук, малко сирене /не повече от 50 гр./ и чеснов дресинг /от зехтин и чесън, който хич не се усещаше/.Добре беше!
Мисля, поне на око, че не съм прехвърлила 1500 ккал. за деня, а и ВХ не са били повече от 10%.Т.е. - и вчера ми беше ДЕН!Като не броим това, че малкия вече за трети път си цепи кожата на главата.Състари ме това детенце с неговите поразии!!!

# 84

Ами като си сметнеш калориите на тази храна - не вярвам да е повече от 800-900 калории. Не, не е добре - гладуваш! Включи поне още 2 храненения за деня, увеличи храната на предвидените. Предлагам ти следното:

2 яйца, масло поне 10 г чай

сирене 50 г, домати, зехтин

месо 100 г, млечна салата със зехтин

яйце/месо/риба /по избор/ + зеленчуци + сметана

риба тон, малко кашкавал,  някаква салата + зехтин/сметана

Това е само идея, можеш да се съобразиш с вкусовете си и с това какви продукти имаш в момента, но се храни поне 5 пъти дневно, много вода, не падай под 1400 калории засега. Питах те, но не ми каза - колко тежиш, какви са целите ти, спортуваш ли?

# 85
Вчера докъм вечерята бях на 1100 ккал.После вечерях на заведение с една "средиземноморска салата" - зеле, домати, печени пиперки, печен лук, малко сирене /не повече от 50 гр./ и чеснов дресинг /от зехтин и чесън, който хич не се усещаше/.Добре беше!
Мисля, поне на око, че не съм прехвърлила 1500 ккал. за деня, а и ВХ не са били повече от 10%.Т.е. - и вчера ми беше ДЕН!Като не броим това, че малкия вече за трети път си цепи кожата на главата.Състари ме това детенце с неговите поразии!!!

Браво, Голди! Как са килограмите? Смяташ ли да потренирваш?

# 86
Мерси М и н а.
Килограмите тази сутрин бяха 84.Боря се със зъби и нокти да видя седмичката на кантара.А после - бегом по-надолу!!! Grinning
Тренирането ми е голям МИНУС, по-точно - липсата му, признавам си без бой.Въртя велото от дъжд на вятър.Сега ще ми записват диск с "тае бо" и поне докато съм нахъсана, ще си го играя в къщи...Общо взето съм само в ... планове...Много лошо!
Не ща да се оправдавам, ама все време нямам.Как вмествате всичките си ангажименти в тия 24 часа ... шапка ви свалям!

# 87
На 22 години съм, имам много за сваляне...нямам кантар, за да ви кажа колко съм, но горе - долу талията ми е 90, а ханша 107. Засега не спортувам, но мисля да си взема кростренажор!

# 88
Sisin4e, ти на тази диета ли си сега...какво ядеш?

# 89
Sisin4e, ти на тази диета ли си сега...какво ядеш?

Това не е просто диета, а здравословно и правилно хранене. За някои от нас - начин на живот Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт