Отговори
# 90
Sisin4e, ти на тази диета ли си сега...какво ядеш?

Принципно последните 2-3 дни не съм. Физически не се чувствам добре и ям повече плодове  Rolling Eyes
Иначе ядях за закуска задължително кисело мляко (4,5%) с ленено семе, домати със сирене, печени тиквички на скара с масло, пилешко месо на скара(отгоре му разтопявам масълце), задушени броколи, свински ребърца, сметана, яйца на тиган, печени чушки с масло и т.н.
Общо взето си раздалям храната на 5-6 хранения (в най-лошия случай 4)  Та така Simple Smile
Пия много вода попринцип (поне по 3 л). Почти всеки ден спортувам на кростренажора (около 1 час)
Общо взето така Simple Smile

# 91
По- добре ли е да заменя снежанката с катък и колко грама да си взема?

# 92
По- добре ли е да заменя снежанката с катък и колко грама да си взема?

Ти видя ли какви предложения съм ти дала по-горе? Дали ще е катък или снежанка - няма голямо значение, особено сега, когато си начинаеща. За предпочитане е сама да приготвяш храната си - не можеш да знаеш какво има в готовите храни /например в снежанката - нишесте и то не малко/. Пак ти казвам - ядеш малко, а казваш, че имаш да преборваш много килограми. Изчисли ли си поддържащите калории?

# 93
Поддържащите ми калории са 1910, а за днес си сметнах 1468.

# 94
Поддържащите ми калории са 1910, а за днес си сметнах 1468.

Ами дай да ги видим тези 1468 по часове на отделните хранения и така ще можем да помагаме най-добре Peace

# 95
Момичета, искам да ви попитам от колко време се хранете по този начин! Аз от 2 седмици и определено смятам да продължа, но от време на време ми се дояждат любимите на мен картофки! Simple Smile А това със спазването на калорийте, аз кърмя в момента и си хапвам малко повечко, и пия нат.сокове, разбирам от прочетеното, че не мога да пия сокове  Sad което не е толкова трудно ще го преживея. Искам да попитам при всеки дневни разходки с малкия, кърмене и евентуална гимнастика с кростренажора по колко калорий на ден трябва да поемам. Висока съм 170 и тежа към днешна дата 76 килца  Whistling Смятах по формулите, но това кърмене малко ме е страх да не ми спре кърмата, нали разбирате  Wink Благодаря предварително   bouquet

# 96
ycu, аз кърмя все още по 10 пъти на денонощие - нямаме заместено хранене и сме 98% на кърма, а вече сме почти на 9 месеца. Няма страшно за кърмата, още повече, че вече кърмиш близо 6 месеца. Колко са ти поддържащите калории? А пък соковете в кутия освен че пречат на отслабването са и изключително нездравословни - пълни със захар и консерванти.

# 97
Я да видим ся!До тук съм оплюскала къмто 1100 ккал, 10% ВХ.К`ви ще ги дялкам за вечеря, че да се вместя в тия 300-350 ккал които съм си отпуснала, пък хем да не съм гладничка - хич не знам.Отивам да смятам, белким си наместя манджорето! bowuu

Измислих го: 150 гр.варено пилешки месо, от гърдите.Ще си го нарежа в една салата от домати, пиперки, краставици,лук и 15 гр.зехтин...
Ох, покапах се със слюнки!!!

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 15:39 от GoldyV

# 98
Закуска - 1 варено яйце с масло, зелен чай
Втора закуска - фрещ от грейпфрут и 50 гр. сурови ядки
Обяд- 100 гр. сушеница и 200 гр. катък
Вечеря - мисля 110 гр. рила тон в зехтин и около 100-150гр. задушени броколи и карфиол и 50 гр. сметана!
Иначе за следобед мислех останалите 50гр. сушеница, ама просто въобще не ми се яде и не можах да се насиля!

# 99
Закуска - 1 варено яйце с масло, зелен чай
Втора закуска - фрещ от грейпфрут и 50 гр. сурови ядки
Обяд- 100 гр. сушеница и 200 гр. катък
Вечеря - мисля 110 гр. рила тон в зехтин и около 100-150гр. задушени броколи и карфиол и 50 гр. сметана!
Иначе за следобед мислех останалите 50гр. сушеница, ама просто въобще не ми се яде и не можах да се насиля!

Липсват ти пресни зеленчуци. Аз бих изтеглила броколито и карфила в по-ранните часове на деня. Какво ти показват сметките?

# 100
Няма страшно за кърмата, още повече, че вече кърмиш близо 6 месеца. Колко са ти поддържащите калории?
1560 ги  сметнах  newsm78
поправка 1657 при заседнал начин на живот

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 20:40 от ycu

# 101
Няма страшно за кърмата, още повече, че вече кърмиш близо 6 месеца. Колко са ти поддържащите калории?
1560 ги  сметнах  newsm78
поправка 1657 при заседнал начин на живот

Пробвай да се храниш с 1500 калории поне една седмица и ще видим как се чувстваш и дали отслабваш. Пий поне 2 литра течности на ден. Пиши си менютата тук, за даможем да те коригираме ако има нужда.

Аз да измрънкам  - нещо мотивацията взе да ми се губи - мъжа ми постоянно ми повтаря, че с повечко месце ме харесва повече и преди да родя съм била джезве кокали и той не бил куче да ръфа кокали и разни от сорта. Както ми е докривяло заради ремонта взех се натъпках със сладко - нито ми беше вкусно, нито нищо, да се чудиш защо го правя. Надявам се утре вече да бъда по-сериозна и поне да започна да тренирам, че от 20 дена не съм ходила в залата.

# 102
Хех М и н а моя пък иска да съм кокали, ама съм си пищна всичко си имам, е сега малко в повечко  Wink Е то не може хем цица хем клющав задник Grinning
Пиша си днешното меню: 500гр. кис.мляко 4.5 %/мъжът ми такова взел/ Blush
за обяд:300гр.краставици и 400 гр. домати 100 гр. кашкавал
Вечеря:Пипер 200 гр. сирене 200 гр. и 1 яйце 200 гр. краставица и 200 гр. домати
Днес ще я карам без месце, утре и месце ще си хапна  Wink Незнам дали е малко като калорий ако е малко и орехи ще си гризна  Whistling

# 103
Вечерта замених броколите и карфоила с чушки! Ядох 100 гр. чушки, 50гр. риба тон, 50 гр. пилешко и 50 гр. ементал.

# 104
Вечерта замених броколите и карфоила с чушки! Ядох 100 гр. чушки, 50гр. риба тон, 50 гр. пилешко и 50 гр. ементал.

А нещо мазничко защо не сложи - зехтин, сметана?

Общи условия

Активация на акаунт