Мислех да не вземам отношение , но от друга страна ми писна да пиша един път седмично и да не смея да се похваля за нещо от притеснение , че някой ще ме усмее или пък ще хукне по доктори , обхванат от разни паранои
Повечето от нас си мълчаха или поне не смееха публично да нададат вой срещу непрестанните нападки и подигравки.Аз също гледах да спазя добрия тон , но още преди месеци реагирах остро на Герчо (на лични) след едно нейно подобно изказване , което пак притесни всички ни .
НЕ мисля , че имаме нужда от това.....също не мисля , че е правилно да се делим на работещи и неработещи , кадърни и некадърни и т.н...Тук не сме се събрали по професии , нито по образование , красота или материално състояние.Единственото , което ни свързва са НАШИТЕ ДЕЦА , за които всяка от нас дава мило и драго. Това , че някой си стоим у дома не ни прави втора ръка хора.Един път Герчо попита КОЙ НИ ХРАНЕЛ НАС .АМи има кой да ни храни ,намерили сме си качествени мъже ,
но не значи че водим паразитен начин на живот , Ако всички бяхме хукнали да градим кариера , можеше пък нейното място да изстинеТа май вече е време да престанем да обръщаме внимание на едностранните хапливи забележки , защото все си мисля , че високообразован човек няма да си влачи детето по доктори само защото е взел написаното тук за чиста монета или просто го е пречупил през собствената си призма...и аз се притеснявам за доста неща , но не съм обвинила никого , а се замислям с какво аз стимулирам или не стимулирам дадено поведение .
Радвам се че срещнах всички вас в този форум и искам да продължим да си пишем в рамките на добрия тон

И ЗА ФИНАЛ ЩЕ ДАМ СЪВЕТ НА ТЕЗИ , КОИТО ЛЕСНО СЕ ПАЛЯТ: КОГАТО АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С НЕЧИЙ ПОСТ ИЛИ ПОРЕДИЦА ОТ ТАКИВА , ПРОСТО НЯКОЛКО ДНИ СПИРАМ ДА ЧЕТА , ЗА ДА НЕ СЕ ИЗКУША ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ И ЧАКАМ ТЕМАТА ДА СЕ ИЗЧЕРПА.

Сега се включих , защото видях , че повечето сме на едно мнение , което ме радва.
,просто едната ве4ер за първи път от 17м насам си спа цялата нощ без прекъсване и на другата ве4ер се събуди един път,но само се гушна и заспа,та да видим дали успях да го отбия окон4ателно.Леко болезнени ги 4увствам гърдите си,но въобще не мога да се цедя,та се надявам да ми мине.

!Май малко останахме кърмачките на "дърти" бебета
,не се сещам за друг.Оф,при нас не се вижда края скоро,ама аз няма да настоявам,че горкия сега на ясла ще го пращам,пък и цицата да му забраня...,много стрес ще му дойде наведнъж.
на всичкото отгоре и в ,,работещите,, хвърлих едно око защото така или иначе натам ,,водеше пътя,, та още по криво ми стана . Просто не ми се вярва ,че хора като Герчо и Катето с които се познаваме лично и сме си изкарвали много добре , могат да говорят по този начин
и най тъпото е ,че исказванията не са едно или две да си помислиш ,че са в следствие на някъкво настроение ами са едни злобни коментариииии ...и то не само от тях ами от всички останали където въобще не ни и познават
. Абе зачудих се ние ли сме нещо криви или и по адрес и на други отчетни се лее същата помия