МАРТ-2006г.

• 10 438
  • 278
  •   1
Отговори
# 30
Привет , момичета Hug
Мислех да не вземам отношение , но от друга страна ми писна да пиша един път седмично и да не смея да се похваля за нещо от притеснение , че някой ще ме усмее или пък ще хукне по доктори , обхванат от разни паранои Rolling Eyes
Повечето от нас си мълчаха или поне не смееха публично да нададат вой срещу непрестанните нападки и подигравки.Аз също гледах да спазя добрия тон , но още преди месеци реагирах остро на Герчо (на лични) след едно нейно подобно изказване , което пак притесни всички ни .
НЕ мисля , че имаме нужда от това.....също не мисля , че е правилно да се делим на работещи и неработещи , кадърни и некадърни и т.н...Тук не сме се събрали по професии , нито по образование , красота  или материално състояние.Единственото , което ни свързва са НАШИТЕ ДЕЦА , за които всяка от нас дава мило и драго. Това , че някой си стоим у дома не ни прави втора ръка хора.Един път Герчо попита КОЙ НИ ХРАНЕЛ НАС .АМи има кой да ни храни ,намерили сме си качествени мъже ,  bowuu но не значи че водим паразитен начин на живот , Ако всички бяхме хукнали да градим кариера , можеше пък нейното място да изстине

Та май вече е време да престанем да обръщаме внимание на едностранните хапливи забележки , защото  все си мисля , че високообразован човек няма да си влачи детето по доктори само защото е взел написаното тук за чиста монета или просто го е пречупил през собствената си призма...и аз се притеснявам за доста неща  , но не съм обвинила никого , а се замислям с какво аз стимулирам или не стимулирам дадено поведение .
Радвам се че срещнах всички вас в този форум и искам да продължим да си пишем в рамките на добрия тон Heart Eyes
И ЗА ФИНАЛ ЩЕ ДАМ СЪВЕТ НА ТЕЗИ , КОИТО ЛЕСНО СЕ ПАЛЯТ: КОГАТО АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С НЕЧИЙ ПОСТ ИЛИ ПОРЕДИЦА ОТ ТАКИВА , ПРОСТО НЯКОЛКО ДНИ СПИРАМ ДА ЧЕТА , ЗА ДА НЕ СЕ ИЗКУША ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ И ЧАКАМ ТЕМАТА ДА СЕ ИЗЧЕРПА. Naughty
Сега се включих , защото видях , че повечето сме на едно мнение , което ме радва.

# 31

Та май вече е време да престанем да обръщаме внимание на едностранните хапливи забележки , защото  все си мисля , че високообразован човек няма да си влачи детето по доктори само защото е взел написаното тук за чиста монета или просто го е пречупил през собствената си призма...и аз се притеснявам за доста неща  , но не съм обвинила никого , а се замислям с какво аз стимулирам или не стимулирам дадено поведение .

цеци, казала си го точно на място! Наистина ее учудващо, че някой взема написаното тук за чиста монета  Joy Joy Joy. Но аз си мислех, че си споделяме, не се надлъгваме. Само да поясня - не съм обидила никоя от вас лично никога и по некакъв повод. но в последнитее 20 поста има доста гадни обиди, които са лично към мен - квалификациите си ги оставете за вкъщи. С най-добри пожеляния....
п.п. няма да ви досаждам повече - просто като чета се ядосвам, като се ядосвам пиша, като пиша вие се ядосвате и затварряме цикъла...

# 32
  • София
Бубичко,Креми,я кажете,трябва ли да се купува нещо специално за тръгването на детето на ясла,че нали ни предстои другия месец?С какви дрешки стоят там,анцузи ли искат,а бельо?Чувала съм,че не искали бодита,а потниче с гащи,така ли е при вас?

# 33
Дейзи как ще имаме море у нашето "село" нали щях да се похваля,разходихме се до плажа.Междудругото и аз пртоцедирам 4есто така с Дани като се събуди и му се карам,викам му "хайде заспивай" и така.И сега е момента да се похваляот три нощи не се кърмим Shocked newsm44,просто едната ве4ер за първи път от 17м насам си спа цялата нощ без прекъсване и на другата ве4ер се събуди един път,но само се гушна и заспа,та да видим дали успях да го отбия окон4ателно.Леко болезнени ги 4увствам гърдите си,но въобще не мога да се цедя,та се надявам да ми мине.

# 34
tasia, нищо специално не искат за яслата, те ще ви кажат, защото все пак във всяка ясла е различно, но на нас само сандалки /или пантофки за зимата/ и един кат дрехи за преобличане, 1-2 памперса, вода, ако пие все още от биберон или някаква специална чаша. аз лично сега я пращам по роклички на ясла, но есента сигурно ще е по анцунзи. това е от мен

# 35
  • София
Герчо, престани.
Не е толкова трудно да кажеш "съжалявам, извинявайте, ако някой се е почувствал обиден".
А изказването, по-дяволите, беше обидно.
Не казвай "в последните 20 поста няма нищо обидно". Има.
Казва се "обидно прозвуча, но не исках да обидя никой".
Случва се. Ти не си злонамерена, казах го и искрено го мисля, рядко греша в преценките си за хората.
Ако беше, никога нямаше да реагирам така. Към злобата съм безпощадна, сблъсквам се непрекъснато със страшно много злоба и изобщо злонамереност, в мащаби, които ти е трудно да си представиш, но не ми се говори за това сега.
На всеки се случва, но не всеки може да излезе от ситуация, достойно, а особено форум с аудитория, обхващаща целия социален диапазон, няма смисъл да коментирам.
Не желая да напускаш отчетните, моля те. За Катето важи същото, прочетох, че не и е приятно да влиза тук. И ми стана малко криво.
Имам сантимент към точно отчетните.
Приеми го като лична моя молба, независимо, колко самовлюбено ще ти прозвучи.
Знам, че съм властна, капризна, самовлюбена, надменна, дори съм и жестока, понякога.
Но съм много добра.
Може би ще съжалявам, че пиша всичко това, но все пак ще го направя.
Но смятам, че не ти е безразлично. Ако беше, нямаше да влизаш изобщо. И на мен не ми е, иначе нямаше да пиша всичко това.

# 36
Здравейте, милички  bouquet

Не съм писала отдавна, това чакане ме убива направо, все още съм си 2 в 1  и вече откачам...........тази седмица се надявам да се разделя с коремчето и да си гушна най накрая беболинка........Веднага ще ви уведомя, ако не на вас първо, н акой да се похваля Hug

Така..........толкова мног онеща съм пропуснала

Безмерна, много се радвам за вас, това е страхотна новина, пожелавам ти лека бременност и едно здраво, красиво бебче на финала  bouquet Добре дошла в отбора Wink

Зори, роклите на Деметриос са много добри, препоръчвам ти ги.Момичетата в салона също са много любезни и отзивчиви.Да кажа и честито Hug  bouquet

Момичета, всички дечица са толкова прекрасни, като гледам снимките и се замислям колко бързо минава времето, все едно беше вчера , когато всяка една от нас разказваше за раждането си и си показвахме снимки на новородените си рожби...егати как лети времето...ееееееехх

Искам да ви кажа и нещо друго-не обръщайте внимание на разните му там дразнители(нямам предвид никой конкретно, говоря принципно) супер излишно е да си хабите нервите заради някой си и мнението му, да се оправя..........казвам ви го и по друг повод.Тук при нас един от съседите решил точно в неделя, в 14:30 да идва да си разтоварва някакви строителни отпадъци в двора и да обикаля фадрома да ги разпределя.Събуди детето, изкара ме извън нерви и все още ми държи влага..........отдавна не бях откачала толкова много и за какво, той селянина си е селянин и като му липсва елементарно възпитание, аз едва ли ще го променя...........дадох си сметка после, че единствения страдащ съм аз.Проблема вече е решен и няма да се повтори, ама защо трябваше да си късам нервите, да ми е зле после и т.н.....та за това ви казвам, както често повтаря една моя дружка- "Дай си лабаво" Party

Моето малко съкровище Тинко е също добре, развива си се детето.За говоренето - ами не говори кой знае колко, не прави изречения още, ама ми е все тая, когато тогава...ако мине 2 годинки и не говори тогава ще му мисля.Иначе търчи по цял ден, страшно диване е станал.Мислех да го давам на ясла, но категорично се отказах, искам да си е при мен поне до третата годинка.

Много ви обичам и ви прегръщам

п.п.Ази, адски ми допадаш, да знаеш!!!!!!!!!!!Не става дума за спора ти с Герчо, да поясня, в последно време като чета написаното от теб стигнах до това заключение!

# 37
  • София
Е-ее,Констанс,айде още мъничко остана и ще си гушкаш бебка Hug.Да си призная, и аз като Веси,тайничко надничам в августовската ви темичка за да проверявам дали не си родила.Чакаме новината с нетърпение,дано да е леко и бързо раждането! Hug

Зоуи,честито отбиване и на теб Simple Smile!Май малко останахме кърмачките на "дърти" бебета Mr. Green,аз,Дейзи,Мила... newsm78,не се сещам за друг.Оф,при нас не се вижда края скоро,ама аз няма да настоявам,че горкия сега на ясла ще го пращам,пък и цицата да му забраня...,много стрес ще му дойде наведнъж.

Дейзи,айде дано да свършат и твойте нощни мъки Simple Smile

Лека нощ и хубава седмица на всички! Hug

# 38
  • София
Благодаря ти , Констанс   bouquet
Да, разбрах те какво имаш предвид.
Чакаме бебка с нетърпение, раждането да мине, да се възстановите и ще видим как ще продължим с организациите.
Ти, нали знаеш, че си ми специална, аз не забравям.

# 39
Здравейте ,тези дни от работа нямах време дори и да чета и днес наваксах за което много съжалявам  Tiredна всичкото отгоре и в ,,работещите,, хвърлих едно око защото така или иначе натам ,,водеше пътя,, та още по криво ми стана . Просто не ми се вярва ,че хора като Герчо и Катето с които се познаваме лично и сме си изкарвали много добре , могат да говорят по този начин  Sick и най тъпото е ,че исказванията не са едно или две да си помислиш ,че са в следствие на някъкво настроение ами са едни злобни коментариииии ...и то не само от тях ами от всички останали където въобще не ни и познават  ooooh! . Абе зачудих се ние ли сме нещо криви или и по адрес и на  други отчетни се лее същата помия newsm78 в темата на работещите мами ?
Чудя се какво ли ги озлобява толкова  newsm78 
Констанс от 2 дни се каня да ти звънна да видя как сте и днес много се зарадвах ,че си писала, мисля те всеки ден и чакам с нетърпение страхотни новини  Hug
 Azzy започваш да ставаш много мила и вярно ще съжаляваш  Joy Wink /не го заслужават  Tired/

# 40
Добро утро
Тасинка ме изпревари с въпроса за яслата , че и мен ме тресе тази треска.Започнах да сънувам как си оставям детето на различни непознати места и в последния момвнт се връщам да я взема, а бе не знам как ще преживея това с яслата,дано скоро започна работа , че да претръпна Tired

Мен пък ме интересува друго - някой знае ли как стои въпроса с майчинството- СПИРА ЛИ (като пуснеш детето на ясла) ? Пускат ли се някакви декларации към НОИ???? newsm78 newsm78
Ще бъда благодарна ако някой ме светне  по този въпрос Hug

КОнстанс , много се радвам , че в последните дни от бременността , (които за мен бяха най-тежки) успяваш да запазиш самообладание и да говориш винаги с толкова мил тон Party

# 41
Не желая да напускаш отчетните, моля те. За Катето важи същото, прочетох, че не и е приятно да влиза тук. И ми стана малко криво.
Ази, през последните месеци установих, че мнението ми доста се различава от 90% от постнатите в отчетната тема...не влизам, не коментирам, не желая да обиждам и нагрубявам никого, защото в повечето случаи, изказвайки различна гледна точка, някой тръгва да ти търси извинения и се чувства наранен! Това съвсем не означава, че не харесвам хората тук, напротив много от майките са ми изключително симпатични и с удоволствие контактувам с тях!
Бих помолила някои, от тук пишещите, да не изказват мнение от мое име и да не се опитват да правят анализи на постингите ми от другите теми, защото не са справили добре с мислите и чувствата на лирическия герой!!!
Аз, за моя радост не съм достатъчно чувствителна и префинена, за добро или зло живота ме е направил цинична и самостоятелна, не се обиждам и разстройвам лесно и ако някои нещо иска да ме попита да го направи директно, стига самия той да не се притеснява от отговора на въпроса си!
Желая на всички лека и успешна седмица!

# 42
Ази, през последните месеци установих, че мнението ми доста се различава от 90% от постнатите в отчетната тема...не влизам, не коментирам, не желая да обиждам и нагрубявам никого, защото в повечето случаи, изказвайки различна гледна точка, някой тръгва да ти търси извинения и се чувства наранен! Това съвсем не означава, че не харесвам хората тук, напротив много от майките са ми изключително симпатични и с удоволствие контактувам с тях!
Бих помолила някои, от тук пишещите, да не изказват мнение от мое име и да не се опитват да правят анализи на постингите ми от другите теми, защото не са справили добре с мислите и чувствата на лирическия герой!!!
Аз, за моя радост не съм достатъчно чувствителна и префинена, за добро или зло живота ме е направил цинична и самостоятелна, не се обиждам и разстройвам лесно и ако някои нещо иска да ме попита да го направи директно, стига самия той да не се притеснява от отговора на въпроса си!
Желая на всички лека и успешна седмица!

Принципно никой няма за цел да те обиди или разстрои  newsm10

# 43
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА BEA!   bouquet ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, РАДОСТ И СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ!

# 44
Мен пък ме интересува друго - някой знае ли как стои въпроса с майчинството- СПИРА ЛИ (като пуснеш детето на ясла) ? Пускат ли се някакви декларации към НОИ???? newsm78 newsm78
Ще бъда благодарна ако някой ме светне  по този въпрос Hug

Цеци, мисля, че можеш да намериш отговор на този въпрос в подфорума на Сдружение НАстоящи и Бъдещи майки, там има всичко разяснено

Констанс, стискам палци скоро да се сдобиеш с най-прекрасното момиченце на света и всичко да мине като по вода!

Не знам дали е нормално, но поддържам Т от 37.0 - 37.2 вече 3-4 дни и съм като парцал...дано да мине скоро, от какво ли е въобще, ще звъня на лекарката..

Общи условия

Активация на акаунт