Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
-
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
-
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън на малките бебета, за да се предотврати вероятността от Синдром на внезапната детска смърт (SIDS)?
-
Какви са препоръките за среща на майките по отношение на избора на време и място?
, а аз толкова се надявах. Според мъжа ми не ни показват, защото са се изложили на нашата сватба (имаше прегорели снимки). И все пак от толкова сватба от 28ми можеха и нашата да качит, пък и ние казахме, че искаме, ама...квот такова 
Айде сега и един синеок дребус и картинката ще е пълна. 
Американците страшно много говорят и информират за това; тук из форума от време на време само срещам по нещо, но в общия случай хората не знаят.
без да мога да се спра ту съм
тея хормони направо ще ме подлудят. Иначе горе долу сме добре растем доста ми натежава на мен малкото понякога така се натиска, че ми е чудно къде си мисли че може да отиде. А понякога уж спи спокойно и като получа един шут в пъпа
ей такъв поглед вадя така ме боли.
)
и мога да седна да драсна няколко реда. 

Представям си какъв дребак ще се пръкне - красота!И със маратонките умно си го измислила - ми няма да ти убива я! 
щото на мен ми каза доктора дето ходих на ФМ ,че я имам.

... то много мърда и шава, ама да не би нещо плацентата ми да не го храни... 
- сега караш ли я напред назад из къщи, а?