Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Разделното Хранене (РХ)?
Какви са основните принципи на разделеното хранене?
Какви са препоръчителните интервали между храненията при Разделното Хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какво представлява Разделното Хранене (РХ)?
Разделното хранене (RH) е подход към храненето, който включва консумиране на храни в определени комбинации, като се отделя белтъчини (месо, млечни продукти, яйца) от въглехидрати (зърнени храни, ядки , скорбялни зеленчуци). Тази диета се основава на идеята, че различните видове храни изискват различни условия за храносмилане в стомашно-чревния тракт.
 - 
				Какви са основните принципи на разделеното хранене?
Основните принципи на разделното хранене включват консумирането на различни видове храни поотделно, като се избягва комбинирането на въглехидрати с протеини и мазнини. Освен това, принципите на разделното хранене подчертават значението на консумацията на пресни плодове и зеленчуци и избягването на консумацията на храни с излишни добавки и консерванти.
 - 
				Какви са препоръчителните интервали между храненията при Разделното Хранене?
Препоръчителните интервали след хранене при Разделното Хранене варират в зависимост от вида на консумираната храна. Например, след плодове се изчаква 30 минути, след зеленчуци - от 30 минути до 1 час, след хляб и тестени изделия - 2-3 часа, след месо - 4-6 часа, след млечни продукти - 1 час , а за мазна храна се препоръчва да изчакате поне 5 часа.
 - 
				Кои храни се препоръчват при разделно хранене?
 - 
				Какво е хомеопатията и какви са нейните приложения?

.					
.
. За ядките-обичам кашу, бадеми и лешници. Гледам да ги ям сурови, особено кашуто сурово го харесвам много повече от печено. Лошото е, обаче, че реша ли да ям ядки, все си изяждам цялото пакетче (100г), а това са си доста калории наведнъж. Все се каня като си купувам да поискам да ми ги направят в пакетчета по 50 г, но си оставам с намерението. Имаше един период от време ядките ми бяха станали мания, просто ги обожавах и не можех да се спра. Не знам как се излекувах  
. То и и сега си ги обичам, но не прекалявам, не са ми мания. А за кашкавала и изобщо сирената, мисля, че наистина съм се вманиачила. Трябва да се спра някак  
. А ти как я караш? Не съм виждала снимки на Дана.
. За колко време ги смъкна тези кг?
 Нели ВБ супер резултати, браво. За хомеопатията и мен ме вълнува живо тази тема, така че не се притеснявай, че разводняваш. Не мога да си намеря добър хомеопат, но определено съм решила да се обърна към такъв. Калида в момента не ям месо, определено разчитам на кълновете, тях ги прибавям всеки ден към салатите и мисля, че в нормални количества си набавям протеини. По нататък пак ще си включа месото, просто за горещия август се чувствам по-добре така с по-леки храни. Ками приятно прекарване с мама и успех в търсенето на работа.  

С теб съм на каквото и да решиш да си!  
 Това е Хилари Дъф  
 но както казах по скоро е фантазия от моя страна  
-удоволствие е да чета постингите ти 
.
 Ами, напоследък наистина ми се отвори доста път, служебно предимно,но гледам от всичко да извличам положителното.  
 Благодаря ви момичета за поздравленията за  смъкнатите килограми, определено много ме амбицирате! 
 пиеше Аугментин през 20 дена 3 пъти подред и той вече спря да й действа. 
!
.
). Мисли за това, че се забавалява. Къде се попече и поплува ти? Аз кормуването го взех от първия път, но пък ми трябваха 11 години, за да се престраша да карам  
 и непрекъснато ми се яде. Досега не съм имала такова скучно лято, а и е първото ми "дебело" лято откакто родих Денис