Отговори
# 60
  • Варна
Ехооооо, къде сте всички? Алекс и Мина са ясни, вихрят купони на Катарино, но останалите?
Калида алергията ми за моя радост се проявява предимно по ръцете ми. Пролетно време като грейне по-силно слънце започват да ми излизат едни ситни пъпки, които до средата на лятото вече са станали на ранички, но са прегорели. Неприятно е защото боли доста и не мога да пипам определени неща, като домати например от киселината им се разраняват още повече, но пък от друга страна добре, че основно по ръцете става така. Иначе наистина не се излагам на слънце и използвам слънцезащитни мазила с висок фактор. Не съм ходила на плаж по тия причини от безкрайно много години и сигурно съм човекът с най-бяла кожа в лятна Варна  Mr. Green
За РХ - единственото ми прегрешение тия дни беше 1 кола до снощи. Бях на гости и естествено отново наруших режима. Днес наваксвам, до обяд бях на грозде. Преди малко си направих салата от домати и краставици. За вечеря отново ще ям такава салата, но ще добавя и кълнове от слънчоглед.
Това е за сега от мен, чао и прекрасен остатък от деня ви пожелавам   bouquet

# 61
Здравейте момичета  Heart Eyes

Аз добре започнах миналата седмица с плода, но в края й се провалих - поне да спазвах РХ - да, ама не...  Embarassed

От днес пак тъпо и упорито си продължавам по ''моята си система''  Crossing Arms

Миранди,влизай,и най-вече,пиши по-често в нашата тема,нищо,че не си на РХ Wink-удоволствие е да чета постингите ти Peace

Благодаря ти   bouquet

Миранди ,вмъквай се ,душко, пък току виж си се заразила от нашата болест Hug.

Аз отдавна съм ''заразена'' и знам, че и това е начина за мен, но аз искам бързо и от бързане я докарах до кривата круШа...  Crazy

въпреки че Ти самата си пример за подражание на някой момичета във Форума.

Благодаря Калида, но това последното не го вярвам... аз съм супер ''некадърна'' в това което правя, т.е. едно нищо...  Crazy Чак се чудя на себе си как имам нерви всеки път да процедирам по един и същи начин с диетите...  #Crazy

Миранди  Hug Hug Hug и ти ми липсваш сладурчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пидокия беше в Италия, а и май пак отива.
Засичаме се чат пат на Скайпа.
Целувам те и стискам палци в борбата  Hug Hug Hug

Благодаря ти Мина  Hug Ти как си, справяш ли се успешно в твоята борба?  Hug

Саманта Джоунс от къде си поръча книгата на д-р Хей?  newsm78
Или някой знае ли от къде мога да я намеря, да не е поръчка по нета?!?  Rolling Eyes

Реге същата си като мен, какви глупости ги вършим само, просто не е истина...  #2gunfire грешките ни са една след друга и по един и същи начин, питам се кога ще ни ''увре'' главата най-накрая докато започнем да прилагаме нещата както трябва...  Thinking

П.С. Прочетох постингите на всички ви, но ми е трудно да се ''впиша'' към някои от вас, които не познавам, но всичко с времето си...  Wink Heart Eyes

Всичко най-най момичета   bouquet

# 62
Да, купих си я, но точно по нета..
Може в книжарниците в Мол-овете да я има или в Хеликон...
Много съм доволна от нея !

За няколко дни огромна разлика се усеща!!
Дори си правих експеримент ако се храня правилно какво става и неправилно(не се въздържах  Mr. Green)... Съвсем точно е описано, но и аз да потвърдя
!!

Whistling

Вчера се сдобих с пшеничени трици и от тази вечер започвам да ги пия  #Crazy, незнам как ще ми се отразят  Sick

# 63
  • София
Извинете за нахълтването  hahaha hahaha hahaha
Да изкажа вашата дружка и моя даскалица

ЯДЕ КАТ РАЗПРАНА и ПИЙЙЙЙ АЛКОХОЛ  #Crazy #Crazy #Crazy Shocked Shocked Shocked
Никво разделно хранене не спазва,
никви алергии не я нападат,
тва дет го поглъща - МАЙКОУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ  ooooh! ooooh! ooooh!

Тя седи до мен и ми поръча да ви пратя цунки, а за моя пост  smile3534 smile3534 smile3534

Гушки от нас  Hug Hug Hug

# 64
Мина - много цунки и от нас за Алекс.Хапвайте и пийвайте пък после ще го мислите РХ.Приятно прекарване!
Саманта - аз пшеничени трици нито съм яла нито съм пила.Да пишеш как са ти се отразили и как точно ги хапваш.
Миранди - права си , че с времето ще ни опознаеш.
Шарли- тук сме мила.В петък и събота имах много работа и само четях.А в неделя и понеделник си похапнах сладко и за това не писах.Беше ме срам и яд на мен.Дано от днес да няма повече сладки изкушения,но едната от колежките се омъжи и сега ще има три дни яли пили и се веселили. Sick
Калида - да не сте на почивка?Избрахте ли градина за Дана?
Велева - добре дошла!Като начало ти препоръчвам да си купиш някаква книга за РХ ,а след това да прочетеш всички 14 теми тук във форума.Успех ти желая!

# 65
Здравейте, разделни момичета! Беше ме срам да пиша в новата тема, че от рождения ден на малкия насам така съм се оплюскала, че  Embarassed. Както ме подиграва мъжът ми разделни са ми само чиниите, от които си вземам салатка, месце и пържени картофи. Благодарение, на активното търчане след малчугана не съм дръпнала пак нагоре с килограмите, но е време да се взема в ръце /уж го направих/.

Veleva, определено това е режимът за кърмачки. Въпреки че не съм добър пример, без никакви лишения свалих 5 кг. придържайки се /не особено стриктно/ към РХ, при това с периоди на безразборно плюскане, през които съм яла сладко като обезумяла. Сутрин закусвах обаче с кисело мляко и овесени ядки. Вече съм на плодове, но синът ми ме ползва от известно време по-скоро като залъгалка при приспиване.

# 66
  • Варна
Здравейте,
Миранди ще се впишеш и ще ни опознаеш. Ние тая тема доста я спамим с неща извън РХ, така че няма начин да не ни опознаеш. Просто по-честичко трябва да се включваш. За бързането пък и моето мнение е, че не би трябвало да се опитваш да отслабваш бързо с огромни лишения защото сигурна съм и сама знаеш, че това са нетрайни резултати. От друга страна не съм най-правилният човек, който да ти дава такива съвети просто защото аз самата съм постоянно изкушена да постигам подобни бързи, драстични и нездравословни резултати. Саманта как смяташ да ги пиеш триците и с каква цел? Би ли споделила по-подробно.
*Мина* много ти се израдвах на поста  Laughing Приятно изкарване, яжте, пийте и се веселете и зарди нас  bigdance2 Drunk cheers
Юзерче що ще те е срам, нали за това сме тук, да споделиш, да ти олекне, ние да те порицаем и ти да си вземеш поука и да забравиш за сладкото Mr. Green Шегичка   bouquet Нали знаеш, че РХ е начин на живот, а не краткосрочна диета, така че от време на време по някое сладко изкушение си е напълно допустима забежка, стига да не се превръща във вреден навик.
Да се отчета и с храненето- до обяд съм по правило стриктна, хапвам само плодове, на обяд голама салата от домати и краставици, за вечеря не съм го измислила още за днес, вчера ядох салата с кълнове, но ми се хапва нещо готвено и ще го мисля какво точно да е то. Ще намина към готварския за идейки.
Хайде хубав, усмихнат и успешен ден ви пожелавам   bouquet Hug

# 67
Добро утро, според системата на д-р Хей, ежедневния прием на пшеничени трици (и всякакви други фибри) спомага храносмилането и отделянето на чревното съдържание.

Препоръчително е да се приема една чаена лъжичка разтворена в чаша вода преди всяко хранене, а след това количеството да се регулира според организма (това го карам по памет, ако има нещо по-различно довечера ще прочета в книгата и ще пиша)  Simple Smile

Да ви кажа аз снощи пих и не са особено приятни(имат вкус на обвивката на слънчогледовото семе  Mr. Green)... мисля да а си ги слагам в киселото мляко. За сега не са ми повлияли кой знае колко, но  ще чакам...

# 68
Саманта - извинявай , но не разбрах ти много ли имаш да сваляш или просто си решила да започнеш да водиш един по-здравословен начин на живот.
Шарли - направо ти завиждам колко си стриктна напоследък.Пу пу да не са ти уроки.

# 69
Здравейте момичета,

Ванеса вече е по-добре и аз спокойно мога да си обърна внимание на форума... Много почиващи имаме май  bouquet
Аз след почти месец боледувания и почти нехранене взех, че напълнях. Mr. Green Не съм се мерила, но някои от дрешките категорично ми го показват.  Embarassed
Обикновено при проблеми отслабвам а сега...
Иначе Ванеса започна да си връща апетита, така че от утре ще се готви.... отивам в готварският, че нямам никакви идеи.

Целувки на всички и Hug Hug Hug

# 70
Отивам да ви чета , че ми стана интересно .  Grinning

# 71
  • София
Как сте,мацки Heart Eyes

Мама вече е тук и ми е много хубаво LaughingОбичам когато е около мен,много ми е спокойно,а и тя се грижи много за Калоян.Нали е детска учителка Laughing

Непукистка,добре дошла при нас  bouquet

Саманта,и аз съм си вземала трици,но не мога да се пречупя да ги ям и това си е.Гадни са ми,все едно талашит ям Mr. GreenНо ако можеш,хубаво е да ги хапваш Wink
Ние в къщи хапваме пшеничен зародиш,който влияе много добре на храносмилането.Особено комбиниран с ленено семе.Сутрин 1 лъчжица ленено семе,следобед 1 лъжица зародиш и така.
Скоро намерих едни много вкусни бисквитки на Нестле със пшеничен зародиш и фирби.Давам ги на детето,но и аз хапвам и много ги харесвам Laughing

Днес готвя саворин.Напоследък ядем много риба.Друго месо хич не ми се поглежда Crazy

Лек разделен ден на всички Hug

# 72

Сутрин закусвах обаче с кисело мляко и овесени ядки. Вече съм на плодове, но синът ми ме ползва от известно време по-скоро като залъгалка при приспиване.

Момичета да питам - тази комбинация добра ли е от гледна точка на РХ?
Опитвам се да вляза в час с РХ, но все още не успявам да наваксам с морето от информация, което сте изписали  Hug Hug Hug
Свалих доста килца и целта сега е да задържа на това положение, така че приемам всякакви съвети и информация. Ще се опитам да намеря и книжките и да си ги купя - най-основните правила вече ги знам БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Сега остава да започна да ги спазвам и да пречупя старите си погрешни хранителни навици!
Надявам се ще помагате   Embarassed Embarassed Embarassed

# 73
Нямам много килограми за сваляне (бих се радвала на 3-4).. Причината за да мина на РХ е здравословен проблем - ужасен гастрит  Tired

МНОГО БОЛИ като не внимавам какво хапвам  Sick

Иначе съм съгласна - ужасен вкус имат проклетите трици  #Crazy  Mr. Green

Лека вечер Simple Smile

# 74
Добро утро и от мен разделни дами Grinning

Samantha Jones , дано с разделното хранене оправиш проблема с този гастрит и свалиш тези 3/4 килограма.

Общи условия

Активация на акаунт