Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за лекарите и медицинските процедури, свързани с бременността, и какво е мнението за отношението на лекарите към бременните жени?
Какво е мнението за обезкосмяването преди раждане?
Какви са мненията за депилаторите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за лекарите и медицинските процедури, свързани с бременността, и какво е мнението за отношението на лекарите към бременните жени?
Форумът изразява разочарование от лекари, които манипулират и не се грижат за бременните жени. Някои от тях споделят негативни преживявания с лекари, които не са изпълнили очакванията им. Относно медицинските процедури има различни мнения относно необходимостта от микробиологични изследвания и обезкосмяване преди раждане. Участниците споделят преживявания, които ги карат да се откажат от определени лекари.
-
Какво е мнението за обезкосмяването преди раждане?
-
Какви са мненията за депилаторите?
-
Какви са мненията относно медицинските изследвания преди раждане?
-
Какво е ПИН или ПИК?

, а пък и мама нали вече е до теб...
Разбрахме се утре в 18 часа да ходя да ми вземе прословутия секрет, а си загубих един ден развлечения заради нея.Той мъж ми му е такава работата,че няма почивен ден и е на повикване и е просто ужасно...Сега ще седя сама тука като кукувица.
..И аз
Продължава той да ис мели за лимфите нашия.
Особенно моя е с много Слаба и Лабилан психика
ми че къде по-засукани работи правим и ние на тях, и те нас, пък за едно бръснене ли ... 
"Ооох стомахчето ми, ооох главичката ми, ооох това - ох онова." 

. И аз ко да правя и заминах да спя, а то през тва време всичкото рода ми звъняло на тела, ама той в кухнята и не чувам. И иде нашия един такъв запъхтян, ядосан
и кат ми дръпна една лекция '' аз колко пъти ти казах тез телефони да ги носиш с теб, ша се убия с колата някой път дрън дрън, ама аз нали сънена и пак само клатих главата и така...
и аз кват съм ся избягах оттатък и уж да рева, ама се удържах и така... почна се едно мълчание до към 11 вечерта ни той продума нито аз - та исперках трябва да ви кажа, ама накрая се пречупи де и ми вика - ми аз измислих още няколко имена...
и ся даже се чудя дали да не си напълня
, ама нещо ме е страх да не зема да изцвъкам бебата там... та съм в чуденка още.
ни се прецака нещо - моиш ли си представиш баш ся та сега ще търся гаранциите да го оправят дано да стане бързичко.
ще си набия малко спирачки да не ви отегчавам пък после пак.
Но и аз сама си я поисках, че си я и платих де - никой лекар хич и не се е натискал да ми прави.
, ама аз много не съм навитак че кой знае ко ще измъдрят, та ще видим...
малко да се кротне