Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 622
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • Златна Добруджа
Аз едно питане да вкарам. На чайчето против колики на Хип пише, че е от 2рия месец. Знае ли някой защо? Аз си давам смело на Камен както е написана дозичката и май младежът няма оплаквания и не протестира. При нас коликите са в пика си следобед.
Защо така пише - и аз незная, но също като теб давам на Ния  Peace И при нас силните колики са следобед, дори преди малко си поплака милата - нещо което се случва мноооого рядко.

Нямаме ли все още новини от Иви  newsm78

# 271
ЧЕСТИТО НА МАНЧЕВА И СТРЕЯ,МНОГО ДА ВИ РАДВАТ МАЛКИТЕ БЕБОЦИ:)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ИРЕМЧЕ!!!  bouquet
На чая за колики на ХИП,не пише ли след 3 тата седмица,не 3 месец,поне моята кутия така пише,а и педито ми каза да му давам след 3 тата седмица newsm78
Днеска за първи път изкарах юнака на разходка,за 30 -40 минути,обиколихме квартала и хем си купих някой жизнено необходими неща:) Wink Взех и аз от този чай за повишаване на кърмата пак е на ХИп да видим,че ми се струва,че по малко взе да яде,не всеки път памперса му е наакан и по малко му е акото от преди,дано не прибегнем до АМ,не искам изкуственяци,искам да си го кърмя поне до 3 я месец Crossing Arms Praynig

# 272
  • Варна
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МЕГИТКА„ МАНЧЕВА  И СТРЕГ!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИЧКИ!!!!!!!

Ади, за разстройството и аз съм така напоследък,..само вода...а ям всякакви и все различни неща  Peace Затова и бях писала по едно време, че като вляза в тоалетната и ме хваща страх, че ще се обезводня  Mr. Green hahaha

За големите размери на бебока - всички ми дават акъли да запиша секцио  newsm78 дори и лекарката като го видя на видеозона и си промени намеренията за предизвикване с хапче. Каза, че ако до 2-3 дни след термина не започне нормално, нямало смисъл да предизвикваме ами направо секцио - очевидно бебока не може да излезе...та сега си чакам. Днес продължава да ми тече "тапата"...една кафява слуз...днес даже имаше и тъмно кафеви точици тук таме (предполагам т.нар нишки, но късички). Чудя се обаче дали все пак ще започне нормално раждане... Praynig Praynig Praynig Дано, толкова много изкарах и сега ако ме разнат ще ми е много мъчно  Cry

Чакам и аз новини за Ивито  Flutter

# 273
 Честито на всички нови мами!
Вече са забравили всички тревоги. Аз и днес нямах късмет да родя, че и признаци нямам още, абе все едно съм в 7-мия, а не преносвам четвърти ден. Почвам да се сдухвам и параноясвам относно причините бебето да не излиза, щом стигнах до там да си мисля, че то не ме иска за майка значи съм много зле. Брат ми от три дни се опитва да се свърже с мен, а аз все му затварям, после ме е ад, че така го отрязвам, но просто не ми се говори.
Ивченце, ти доста преноси колко дни бяха и къде роди, че съм тръгнала по твоя път, и както не вярвам на докторите ситуацията е зле....

# 274
АЗ ПОЗНАХ, ЧЕ ДНЕС ЩЕ ИМА МНОГО БЕБЧЕТА!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

Ха сега честито на :
Мама Мария и Манчева-честито!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Здрави и най-прекрасните бебета!!!!

Франи
-по-добре не го мисли! Аз като гледам колко хора родиха с термини след мен и съвсем се паникьосвам! Явно ще се преносва!

Хей Ребека-и аз започнах да се притеснявам за теб! Не зная какво да те посъветвам. На твое място си отивам в болницата и ще настоявам!  #Crazy Close

# 275
 Пиванова, веднага бих отишла, но ще ме върнат, като нямаш уговорка си държат да минат 7дни, пък после какво ще те правят не знам, но поне си там(надявам се) ще чакам.

# 276
  • Бургас
ЧЕСТИТО БЕБОНИТА НА МАНЧЕВА И СТРЕЯ ДА СА МНОГО ЗДРАВИ ПОСЛУШНИ И УСПЕЛИ ЛЪВЧЕТА.

# 277
Благодаря ви за успокоението за беленето на кожичките Hug Hug Аз мажа с олиото на себа мед, в болницата мажеха с него и в нас продължихме.
 Честити бебоци на мовите мами!!!! Манчева преди 2 дни се оплакваше че преносва:-)))
  Енти добре дошла от болницата мила!!!!!! Вкъщи си е най-добре.
  От толкова време не съм се включвала като хората че ми залипсвахте!!!!!!!  bouquet  bouquet
  Иремче, Перси ти е обяснила добре за условията в Токуда. Няма да съжаляваш ако раждаш там!!!!Към пакета изследвания на беб има и 2 безплатни прегледа до 1 месец след изписването. А аз за нощница и телевизор не съм плащала нищо допълнително, май си влизат в цената за избор на екип. Нощница ти дават чиста когато си поискаш, спалното бельо също сменят когато си поискаш. Най-хубавото е че имаш баня и тоалетна на разположение. Ползва се само от момичетата с които си в стая. Така на спокойствие се изкъпваш-има душ кабинка- и се изхождаш след рициновото масло:-))))) Ако трябва пак да родя пак ще е там!!!!
 Бобченка за съсиреците и аз имах 1-2 вече, но мисля че е нормално. Аз и при мензис съм имала такива. Но първия наистина беше огромен:-)))
 Аз да ви питам, излизате ли с бебоците на разходки? А колко време след раждането? На мен много ми се излиза, а мъжо само мърмори и последно за утре сме се договорили да изведем Ади най-после. А с какво ги обличате и завивате навън? Аз съм леко притеснена да не изнежим малката, че не ми се иска. Ама тя понакихва чат пат и мъжо се шашка.
 Ивченце, какви са тези депресии мила? И нам ми се поприплаква но си мисля че е от преумора и недоспиване. Снощи спахме 4-5 часа непробидно и днес съм ОК Simple Smile))))  Наистина излез за малко на разходка ще ти стане по-добре  bouquet  bouquet  bouquet
 Хайде отивам да поизцедя малко:-)
 До после

Ето малко снимки на Андреа
http://picasaweb.google.com/ustrel11/Andreika?authkey=Nn9l2KxQaz4

# 278
  • София
Честит рожден ден, Иремче - да си жива и здрава и скоро да си гушкаш сладкото бебче!
Честити бебенца на Манчева и Стрея - да са много послушни и здрави дечицата ви!

# 279
сега се връщам от запис на тонове вси4ко е нормално напрайха ми вагинален преглед мека шийка,2 см разкриетие и да си 4акам болките за раждане Mr. Green а ся малко ми цапа от прегледа Whistling да ли янма да ми падне тапата Mr. Green

# 280
Таткото: stork-boy С мама Иви сме вече щастливи родители на бебе Боян - 3кг200, 50см.

newsm10 newsm44  newsm07

# 281
Честито бебчета на Манчева и Стрея! Живи и здрави и много да ги радват!

Честит рожден ден и мъобще честити празници на всички,на които по една или друга причина съм пропуснала!

Да питам...вие имате ли скайп?

Ангелчо е вече вън от кувьоза(от вчера), вчера бе 2,460кг., днес му правят пълни изслевания, вече е без 1 антибиотик, остават още 2 да махнат и ако им харесат резултатите от днес и това ще стане може би утре, а от утре вече може би ще го носят на Милена да го кърми..... Party Party Party

Хайде и тапите да падат една по една и водите да изтичат.....

Честито на мама Иви и на Таткото! Жив и здрав Боян и много,много да сте щастливи цялото семейство!

Наздраве!

# 282
  • Златна Добруджа
ЧЕСТИТОООО! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ! А НА ИВИ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Поли, ние от 6-я ден сме навън  Peace Обличам й боди или тънка блузка с дълго ръкавче и дънки или друго панталонче. Но вече смятам да я пробвам с къс ръкав, че днес например беше горещо и ме е страх да не я претопля. За завиването- ако духа мятам тънка пелена.
Франи, и ние чакаме с теб  Mr. Green
Маме, радвам се, че Ангелчо е все по-добре  Peace

# 283
  • Бургас
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ БОЯН ИВИ И ИВО ДА Е НАЙ-ЩАСТЛИВОТО И ДОБРО ДЕТЕ НА СВЕТА И ДВАМАТА С ЕЛИТО ДА ВИ НАПРАВЯТ НАЙ-ГОРДИТЕ МАМА И ТАТКО.ИВЧЕ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ МИЛА И СКОРО ДА СТЕ СИ У ДОМА

# 284
  • ГОре на черешата...
Честито бебче Боян на мама Иви, на тати и на кака Ели! Много пълнота и щастие да донесе на цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт