Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 214
  • 686
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Абе, знаех си аз, че така ще стане...тя Албенчето се изпусна пред Лора Крумова  Tired

# 661
Дано си получи заслуженото!Почти съм сигурна,че ще го оправдаят.Ще спре да се говори по медиите за него(ще се затиши случая ) и готово .-Той ще си живее живота,а потърпевшите ще си останат с мъката и загубата Cry.Няма справедливост в тая наша държава.

# 662
  • Sofia
има разлика между мозъчна смърт и кома ...
двете са различни неща ... говоря по принцип , не знам какъв е случаят ..
момичето не е в кома.
Какво искаш да кажеш, че е  в мозъчна смърт?

# 663
  • София
има разлика между мозъчна смърт и кома ...
двете са различни неща ... говоря по принцип , не знам какъв е случаят ..
момичето не е в кома.
Какво искаш да кажеш, че е  в мозъчна смърт?
Сигурно.Предполагам,че само й поддържат изкуствено животеца,докато не оправдаят мръснярското пиянде.

# 664
  • по света
Абе, знаех си аз, че така ще стане...тя Албенчето се изпусна пред Лора Крумова  Tired
Не съм го гледала,какво е казала Албена?
И аз прочетох в дир.бг че искал сделка,е..ти!След като си убил двама човека условна присъда,ама само в България някой идиот може да си помисли такова нещо.

# 665
И това ли пак на всеки може да се случи? Да кара пиян  да убие двама човека и накрая да поиска сделка за условна присъда?
Върлите защщитници и сега ще имат отговор- сигурно инстинктът  за самосъхранение,че е по-силен...
Доказа за пореден път, че и мъж не е. КАкво е тогава?

# 666
Доказа за пореден път, че и мъж не е. КАкво е тогава?
Всички знаем отговора , но няма да върнем жертвите за съжаление ...

# 667
И това ли пак на всеки може да се случи? Да кара пиян  да убие двама човека и накрая да поиска сделка за условна присъда?

най-отвратителното е, че закона го допуска ooooh!
като го четох в новините се чудех как е възможно като има смъртен случай, ами възможно е, допускат се споразумения за причинено птп и смърт на участник в него.
закони Tired

# 668
Щом закона му дава това право-нека си иска.РФднините не са длъжни да го приемат споразумението.Друг въпрос е с какви очи го иска.

# 669
Щом закона му дава това право-нека си иска.РФднините не са длъжни да го приемат споразумението.Друг въпрос е с какви очи го иска.

роднините нямат думата. дори не се призовават пред съда. нямат право да жалят постигнатотто споразумение, само да предяват граждански иск пред гражданския съд.

съдът обаче може да не одобри споразумението ако то противоречи на морала

# 670
  • София
http://dnes.dir.bg/2007/10/24/news2251149.html
Не може да е истина.

# 671
Аз, пък се надявам бургаската прокуратура да е наясно колко хора се вълнуват от това дело и да не се съгласяват на споразумение до края на делото.

# 672
В "Тази сутрин" bTV съобщиха,че Мануела Горсова се е събудила от почти три месечната кома.По мнение на наблюдаващия екип, в предвид младата и възраст има реални шансове за поетапно възстановяване! ДАНО! Praynig

# 673
  • София
В "Тази сутрин" bTV съобщиха,че Мануела Горсова се е събудила от почти три месечната кома.По мнение на наблюдаващия екип, в предвид младата и възраст има реални шансове за поетапно възстановяване! ДАНО! Praynig

Сега и аз го чух по радиото - излязла е от кова и диша самостоятелно, но още не е в пълно съзнание. Дано да се оправи, Дано!

# 674
Дано се оправи. Значи не са били верни намеците тук, че момичето е било в мозъчна смърт.

Общи условия

Активация на акаунт