Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предложение се прави в началото на всяка тема?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са някои съвети за хранене на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предложение се прави в началото на всяка тема?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са някои съвети за хранене на деца?
Във форума се споделят различни преживявания относно храненето на децата. Някои майки съобщават, че са преминали към алтернативни формули като Nan или Humana и са забелязали подобрения, като например облекчаване на запека. Освен това се споменава, че констипацията може да бъде причинена от болничните храни като Фризолак и Нан и се препоръчва консултация с лекар по въпроса.
-
Какви съвети се дават на деца, които са изписани от болницата?
-
Какви съвети се дават на майките, които се притесняват за здравето на децата си?
. При нас има много за хвалене - имаме две зъбчета /отдолу/, скъсахме вече един чифт обувки, ходи или по-скоро водя я по цял ден /мама без кръст остана ама нейсе.../. Пуска се вече и самичка - прави по една две крачки и се сеща, че не я държи никой и... туп! Laughing Много е смела - дърпа се на моменти сама да ходи и ако не и знаеш номерата си я изпуснал! А! Отказа ми тотално проходилката. Вече почти месец неиска да я види та камо ли да се вози в нея Shocked А как бърбори по цял ден... не млъква това дете... Като да сме я правили на воденица с баща и... А се е научила и да се кара - незнам защо най-вече баба и го отнася... Mr. Green
. Хубаво сте направили, че сте се отделили - по мои наблюдения 2 поколения на едно място не трябва да живеят - отдалече хората повече се обичат
Тери започна доста по-късно да се обръща. Със сядането също изостана. За сметка на това като му подам ръце да седне направо си дърпа дупето напред и се изправя на краченца. В събота сме на ортопед и ще видим как се развива. Дано няма нищо обезпокоително, макар че на мен ми е притеснено. В тази връзка Наде, според мен трябва да се радваш, че Анка е отказала проходилката. Лекарите препоръчват ако се ползва проходилка то да е в рамките на един месец. Честити зъбки!
кога си била рязка