Усеща вече мама ЯНУАРЧЕ, а тати гали нежно нейното тумбаче!

• 12 570
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
За хап4етата за спиране на кърмата: Софито я кърмих 6-7 месеца, докато изведнъж по4ти рязко кърмата ми намаля и се раязреди и ре6их да взема хап4ета за спиране, защото беше ясно, 4е няма смисъл ве4е. ДжиПито ми изписа някакви. Когато ги видях ми стана ло6о - по навик запо4вам със страни4ните ефекти- единственото, което си спомням от цялото съдържание е, 4е съ6тите хап4ета ги изписваха и за паркинсон. Не си спомням името им нито самите страни4ни ефекти, но на момента изпидирах мъжът ми да ги върне и за наш късмет, те пък ги взеха обратно. Кърмата ми си спря от само себе си след около седмица.

# 181
  • Варна
Вече сложих някои линкове в заглавната ни страничка, мерси на микки за помощта. Надявам се да са ви от полза, нищо че още сме по средата на бременността.
МИА, не мога да ти помогна, аз освен че Мони не искаше да суче от мен в болницата, друг проблем нямах, като се прибрахме вкъщи всичко потръгна чудесно.  
Коконка, наистина при вече намаляло търсене, кърмата спира от само себе си постепенно. А хапчетата мисля че са за "ударно" спиране.

# 182
Алекс, страни4ните ефекти и особено пък това, 4е се изписват за паркинсон, вси4ко това ми се видя толкова стра6но, 4е предпо4етох да не ги вземам, за6тото се упла6их да не да ме разболеят и наблегнах на бабе6ките мтоди. Явно си бе6е време да спира така или ина4е..

# 183
Аз само поглеждам какво си говорите, но не мога да се включа, защото ми е първа бременност и нямам опит нито с по- големите деца, нито с кърменето .
но ще следя темата с интерес .
Сега да питам нещо интересно- от няколко дена на някой места на коремчето ми става нещо като бучица и малко стяга т.е. по - твърдичко е  - това сигурно е бебето  newsm78
мисля си , че може да е  главичката или гръбчето  newsm78
вие как мислите и на вас става ли ви така ?!
и да споделя, че все по често вече го усещам и по - силно  - преди беше само вечер , а сега по всяко време на деня   Hug

# 184
Хап4етата трябва6е да се пият по схема 2 или 3 седмици, както и да е..
Не знам в България какъв е климата, но при нас навън е 18 градуса и се 4удя как да се облека. Това пък ми напомня, 4е освен есенно-зимни дрехи бременлински 6те ми трябва и яке и ми става тъпо.
Лек ден на вси4ки
х х х

# 185
Здравейте.Реших и аз да се разпиша тук.На 28г съм -първа бременост.Термин 19.01.2008г
В началото на 5м съм и все още не усещам бебо,но на УЗ се вижда че не спира да шава.За пола-още незнаем Просто бебо е заел такава поза че няма как да се види.но каквото и да е -да ни е живо и здраво

# 186
  • Варна
Добре дошла на Оптимистка-та:)

За Велизара, ами не ходи на ясла, щях да я давам и да тръгвам на работа, но се забремених:) И реших тъй или иначе ще съм в къщи, няма смисъл детето да боледува. Аз също съм "за" тези заведения, и твърдо ще дам Вава на градина, но май трябва да е на 3год. Мисля ако може от Януари до Юни да я вземе свекърва ми, която води една група полудневна детска градина в читалище Маяковски ( за варненки инфо). Но тъй като попринцип там ги взимат от 3.5г. нагоре, незнам как ще се държи, дали ще се впише в обстановката. Все пак децата между 4 и 6 г. Та това са ми плановете за малката.
Силно се надявам на това че след навършване на 3г. нещата се променят, защото сега е всеки ден с нова беля.
Относно малката разлика е се изкажа догодина.

Усмивка, ако е малко твърдичко сигурно е краче или дупенце:) Най-вероятно е бебо.

На мен почти непрестанно ми е твърд корема долу, и все ми тежи ...незнам какво е? А вчера вечерта и днес сутринта ме боля яйчник май...или бъбрек де да знам. Лоша работа! Абе като цяло не се чувствам супер.

# 187
Усмивка, ако е малко твърдичко сигурно е краче или дупенце:) Най-вероятно е бебо.

На мен почти непрестанно ми е твърд корема долу, и все ми тежи ...незнам какво е? А вчера вечерта и днес сутринта ме боля яйчник май...или бъбрек де да знам. Лоша работа! Абе като цяло не се чувствам супер.
Благодаря ти , че ми отговори .
И аз така си мисля, че когато е на едно място като бучица си е бебо  Peace

Но мисля, че четох някъде, че когато коремчето долу ти се втвърдява това означава , че се получават контракции  newsm78
Но не твърдя, че съм права - нека по опитните мами да кажат .

# 188
  • София
Здравейте момичета! Приемате ли още нови бъдещи мамчета във вашата сладурска компания? Следя ви още от самото начало и ето най-накрая и аз да се запиша. На 31 год. съм, от София, първа бременност. Очакваме бебка да се появи на 12.01. Днес бяхме на ФМ във Фемина и със сигурност потвърдиха, че ще си имаме девойка, за радост на таткото. А аз така се надявах на мъж... Но, нищо, на поправката след 2-3 год. може пък и да уцелим рецептата.

# 189
mirka76, добре дошла!  bouquet

Много пусто днес тук Thinking

# 190
  • София
Здравейте мами. Аз съм от Февруарки, но надничам често при вас и сте ми много полезни.
Имам въпросче. Реших да си правя ФМ във Фемина. Днес се обадих да си запиша час за Марков, но ми казаха, че вече не работи там. Изброиха ми други лекари, но не са ми познати. Молбата ми е ако сте ходили вече там или ще ходите и сте доволни от някой моля да споделите. Другата седмица ще излезе графика за септември, но не ми се иска да се записвам на сляпо при когото дойде. Ще чакам с нетърпение вашите съвети.
Ако имате представа и за цените ще е супер.

Много интересна тема за кърменето. И нея ще следя изкъсо и ще ми е полезна.

Благодаря за всичко предварително.

# 191
Момичета, голяма изненада днес. Бях на фетална и ми казаха момче, а преди две седмици беше момиче. За по-интересно този ми беше последния видеозон за бременността. Направо съм в шах. Ще разбера чак като родя.
Освен това бебето е в много интересна позиция - главата му е в горната лява част на корема, с лице към гърба - това ужасно затрудни дамата, която правеше прегледа, тъй като тя трябваше да види всичко - нос, устни - е, не успя лицето да види. Краката са надолу и бебето е свръхактивно, така мърдаше, че прегледа продължи 45 мин.
Това е най-новото от мен.
Алекс, при възможност да ми махнеш розовия щъркел, моя щъркел носи питанка.
Чао засега.

# 192
  • до една звездичка
Здравейте мами. Аз съм от Февруарки, но надничам често при вас и сте ми много полезни.
Имам въпросче. Реших да си правя ФМ във Фемина. Днес се обадих да си запиша час за Марков, но ми казаха, че вече не работи там. Изброиха ми други лекари, но не са ми познати. Молбата ми е ако сте ходили вече там или ще ходите и сте доволни от някой моля да споделите. Другата седмица ще излезе графика за септември, но не ми се иска да се записвам на сляпо при когото дойде. Ще чакам с нетърпение вашите съвети.
Ако имате представа и за цените ще е супер.

Много интересна тема за кърменето. И нея ще следя изкъсо и ще ми е полезна.

Благодаря за всичко предварително.

anita7[/b], ако можеш да се въоражиш с търпение, ще се радвам да ти помогна с инфо.
Аз съм записана на ФМ този петък (24-08) във Фемина, при Д-р Димитров.
След прегледа ще се радвам да ти разкажа по-подробно за всичко, което те интересува.
А относно Марков разбрах, че вече няма да работи в МЦ Фемина - лично аз не робувам на предразсъдъци относно доктори и не съм търсила негови специално координати. Но, ако все пак те интересува, погледни в подфорум "Здравен справочник"/темата май се казваше "ФМ -  МЦ Фемина", или нещо подобно...Там коментираха по-подробно следите на "изчезналия" доктор Laughing
Успех! Peace

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 09:03 от *dega*

# 193
Добро утро!

Аааааа, Вал, за сефте чувам на фетална две различни мнения за пол:shock:

Явно специалистите там не са на много високо ниво Rolling Eyes

Ние бягаме на разходка, докато не е станало ад навън.

# 194
  • до една звездичка
Аз пък изобщо не се учудвам на срещуположните мнения относно пола Naughty
Е, за фетална не съм компетентна, но след рутинен преглед с УЗ (и то в края на бременността) да ти сбъркат пола на бъдещото дете си беше направо "специалитет на заведението" (болницата в нашия град) Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт