Усеща вече мама ЯНУАРЧЕ, а тати гали нежно нейното тумбаче!

• 12 564
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро, мамчета!

New Valia , много ме развесели с тези две мнения за пола. Наистина си в шах. А няма ли въобще някакъв начин да идеш още веднъж на УЗ?. Това си е голяма питанка твоето.  Joy Макар че според мен това не е най-важното. И аз бях разочарована че миналия петък на прегледа не ми казаха пол, ама нали е по важно ние и бебоците да са добре. Simple Smile

# 196
  • Карлово
ДУ!
Мартина както знаете е втори ден на ясла. Тя така и така боледува/опровергава тезата, че кърмените деца са по-здрави/, така че ми е все тая, пък знае ли човек, може да й укрепне имунната система и да спре да боледува. Пък и винаги мога да я спра. Но сега наистина имам нужда от почивка и спокойствие, а и после с бебо. За съжаление нямам баби, които могат да поемат денонощно дежурство, така че това е единствения вариант.

За разликата в годините-моята и на сестра ми е 2г и 4м, тя си остава най-добрата ми приятелка. Затова исках децата ми да са с малка разлика, а и не съм първа младост да изчаквам 7-8 години. Сигурно ще е трудно, но толкова майки са се справяли, при това в годините, когато е нямало паммперси и хилядите удобства на днешното време.

Коконке, какви 18 градуса, тук е 40+, пак е адска жега. Прати ни малко хлад Grinning

За кърменето-не мога да давам много съвето, защото при мен единствения проблем беше, че нямах достатъчно в началото. Около три седмици беше една борба, кърмене, цедене, пак кърмене, пак цедене, не ми оставаше време да се храня от това цедене. Но после нещата се нормализираха и определено много ми хареса. Лесно и удобно. Даже като започнах пюретата, разбрах старата шега на кърмачките, че "Ако можеше след кърмата като му дойде времето да потича от гърдите пюре, после каша Mr. Green"

# 197
  • до една звездичка
ДУ!
Мартина както знаете е втори ден на ясла. Тя така и така боледува/опровергава тезата, че кърмените деца са по-здрави/, така че ми е все тая, пък знае ли човек, може да й укрепне имунната система и да спре да боледува. Пък и винаги мога да я спра. Но сега наистина имам нужда от почивка и спокойствие, а и после с бебо. За съжаление нямам баби, които могат да поемат денонощно дежурство, така че това е единствения вариант.

За разликата в годините-моята и на сестра ми е 2г и 4м, тя си остава най-добрата ми приятелка. Затова исках децата ми да са с малка разлика, а и не съм първа младост да изчаквам 7-8 години. Сигурно ще е трудно, но толкова майки са се справяли, при това в годините, когато е нямало паммперси и хилядите удобства на днешното време.

Коконке, какви 18 градуса, тук е 40+, пак е адска жега. Прати ни малко хлад Grinning

За кърменето-не мога да давам много съвето, защото при мен единствения проблем беше, че нямах достатъчно в началото. Около три седмици беше една борба, кърмене, цедене, пак кърмене, пак цедене, не ми оставаше време да се храня от това цедене. Но после нещата се нормализираха и определено много ми хареса. Лесно и удобно. Даже като започнах пюретата, разбрах старата шега на кърмачките, че "Ако можеше след кърмата като му дойде времето да потича от гърдите пюре, после каша Mr. Green"

...а после кюфтета и пържени картофки Grinning Grinning Grinning - като гледам цената на едно пюренце... smile3517

# 198
Микки, едно е имунитета на кърмените деца, съвсем друго този който се изгражда в яслите и градините. И аз съм кърмила моят син, но после като го пуснах на ясла беше една борба Rolling Eyes В понеделник го пусна здрав и в сряда е вече болен. Виках на моя мъж: "Ох, кога ще изкараме цял месец без отсъствие?" . Но и това премина, като трябваше да се ходи на работа. Казват че до 3 год. децата боледуват най - много и съм склонна да повярвам. Никой не казва че е лесно да си мама, грижите ни  почват след раждането.  bouquet

# 199
Добро утро на всички  Hug
чета,  че вече ходите на ФМ - моята докторка ми каза да отида към 22 ра - 23 та г.с .
а вие май ходите по - рано  newsm78
или аз нещо съм в грешка ?!

# 200
Здрвейте момичета, и аз да се похваля Simple Smile Вчера ходихме на консултация в Плевен и ми казаха че ще имаме МОМЧЕНЦЕ

# 201
  • на плажа
Добро утро! Ако някой иска да ходи на ФМ във Фемина на 28.08. да ми драсне на лични. Аз няма да ходя, защото имам час при Мазнейкова на 27.

# 202
Здрвейте момичета, и аз да се похваля Simple Smile Вчера ходихме на консултация в Плевен и ми казаха че ще имаме МОМЧЕНЦЕ
На ФМ ли ходи и къде, защото ние много се интересуваме в Плевен къде има, но все още нямям някаква сигуран информация, или просто на преглед?
Ще съм ти благодарна, ако ни кажеш нещо повече!

# 203
Ewito здрвей, вчера ходихме в МЦ "Клиничен институт за репродуктивна медицина" най-новия в Плевен, само че ходихме просто на концсултация понеже една велика докторка от Свищов толкова много ме уплаши че просто нямаше на къде, но бяхме просто на преглед Simple Smile ако искаш сайта на клиниката е : www.ivfpleven.com, влез и разгледай Simple Smile))) Успех

# 204
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Simple Smile
Токущо се връщам от преглед - бебчето ми е МОМЧЕНЦЕ  Hug
Така ми каза лекарката, но се застрахова, че това е предположението и на първо четене  Laughing
Щастлива съм  Heart Eyes
Утре ще ходя отново за пълна кръвна картина, качила съм половин килограм, но ми казаха, че е нормално  Rolling Eyes
Нямам никакви оплаквания, продължавам с витамините Supllе Maman, много добре ми действат .. ще доизпия и останалите хапчета неофолик, няма да ми навредят, макар вече от тях да нямало полза ..  Hug
Чакам с нетърпение първите бебешки ритници  Laughing
Че още нищо не усещам ..  Rolling Eyes Но .. има време, нашите малки футболистчета тепърва набират скорост  Laughing

Целувки на всички, и спокойствие   bouquet

# 205
Май май малките ни януарчета са повечето момченца Simple Smile) каквито и да са, само да са ни живи и здрви другото....

# 206
  • Пловдив
Май май малките ни януарчета са повечето момченца Simple Smile) каквито и да са, само да са ни живи и здрви другото....
Laughing
Ние се бяхме подготвили за момиченце (макар да пренебрегвах вътрешното си чувство, че ще имаме момче  Rolling Eyes  Mr. Green ). Имаме вече трима племенника  Hug ще приемат още един малчуган в тайфата си  Laughing
Но както казваш - живи и здрави да са!

# 207
Абе и аз си мислех че ще е корделка, ама...не е. И аз си имам един племенник на 2 годинки, дано и моито синче да е яко и здраво като него, не само моито на всички нас  Joy

# 208
Добро утро на всички  Hug
чета,  че вече ходите на ФМ - моята докторка ми каза да отида към 22 ра - 23 та г.с .
а вие май ходите по - рано  newsm78
или аз нещо съм в грешка ?!
Добро утро!  Аз ходих в 16 седм.Но по принцип се ходело 2 пъти - 1 път  от 11 до 13 г.с. и после 20  - 23 г.с. тогава вече можели да се изключат и по-малки малформации Simple Smile

# 209
aanet , Благодаря ти !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт