ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 837
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро на всички!

След цяла вечер спане на пресекулки (от притеснение) да кажа, че Пламена не е акала, нито повръщала (пу-пу да не чуе дявола). Ама и течности не е пила почти, само 60мл глюкоза...и имаше малко Т. Но сега я чакам да се събуди и да й дам кърмица, че тя забрави вече вкуса на храната. Дано така да продължим и през деня Praynig

Рени, папкаме кърма, ама вчера даже една глътка да пийнеше и връщаше всичко...та за да не й дразня стомаха просто спрях да давам каквото и да е, само и само свещичката да подейства и да може да задържа течности.

Прегрътки на всички и до после Hug

# 241
Narina, дано се оправи бързо Пламенка. Много са притеснителни тези вируси с повръщането и разстройството. Не се притеснявай, че не яде, то всъщност така и трябва, пълна диета. Важното е да пие. Даваш колкото може да поеме течности, често и по малко и ще се оправи душичката. По принцип тези вируси минават сравнително бързо - 2-3 дни е въпроса да се устиска. Свещичките са добър начин да се приемат лекарства в такива случаи, защото не дразнят стомахчето. Стискам палци! Hug

Хе-хе, много сладки Емка и Лорка! Сигурно е много весело Grinning Синеочка, аз бях останала с впечатлението, че и ти щеше да почваш работа.

Аз от 1-ви септември започвам пак да правя преводи. Това намерих като компромисен вариант - хем гледам детето, хем изкарвам някой лев. Така ще бъде докато си намеря някаква друга работа, която да ми допада.

Жоржи, аз в такива случаи с диария спирам всякакви плодове и давам картофено пюре. Обикновено се оправя за 1-2 дни.

# 242
Здравейте, може ли някой да ми каже колко дни след ваксина приорикс трябва да следя за Т, неразположение и др.? Извинявам се ако сте обсъждали, но наистина нямам време да търся!
Благодаря   bouquet

# 243
Да ти кажа относно ваксината, не съм сигурна, но мисля че е 24ч. Ще ме извиниш ако се лъжа, защото конкретно за всяка ваксина нямам инфо, но мисля, че това 24часа се отнася за всички ваксини! Но нека някой по-запознат да каже... Thinking

# 244
# 245
Здравейте, може ли някой да ми каже колко дни след ваксина приорикс трябва да следя за Т, неразположение и др.? Извинявам се ако сте обсъждали, но наистина нямам време да търся!
Благодаря   bouquet
ние не сме слагали никаква още ,защото нямаме за хепатит от 6м.,но ето ти листовката
http://www.bda.bg/bdias/16071d.pdf
Narina как е малката сладурана?

# 246
Ух от тоя мой дзвер чак сега седнах! Че  се и поднассят двете и отиват и ми цъкат копчето на компа та 5 пъти така и накрая го изгасих!

Как ги храня, ами двете и една лъжица на едната, една на другата докато глътне първата и така. За спането като се наядат в отделни стаи и си заспиват. Май Емето по-кротка ще се окаже, защото Лора все иска до нея да съм и да суче докато заспива, та аз първо нея приспивам и после отивам с Емето. Но ако майка и беше тук сигурно щеше да иска да суче а с мен направо си заспива. Като гледа Лора как суче само се смее и сочи с пръст, но не иска. Май си свързват сукането само с мама и не щат от други.

За близнаци много ми е мерак, пък ще видим божа работа.

Лала ми ще почвам, но ще видим кога ще е, че нещо септември ми идва натоварен. А иначе я гледам Емката докато закрепне, нали беше болничка, че на яслата да не лепне някой вирус докато е уязвим организма.

Нарина и Лора прекара нещо такова преди кръщенето, но за 1 ден. Повърна сигурно 20 пъти. Давах глюкоза с една ампула натриев цитрат и свещички. Но тя и това повръщаше. И кърмата също.

Айде чао да поошетам докато има мир и спят.

# 247
Забравих.

Дю, от 5-тия до 20-тия ден може да се проявят симптоми, които се изразяват в обрив и Т. Не се дава нищо, смята се че организма изгражда имунитет и все едно леко кара шарка.

Лора нищо такова нямаше.

# 248
Благодаря ви  Hug

# 249
  • хасково
Привет от нас.
Тъкмо навреме давате сведения за симптомите след ваксината, че утре ни престои. Досега всички ги е понесла без никакъв проблем , ама аз пак си се притеснявам.

Митето горкото пак одрискано, хайде вече да минава и да не идва пак. А тези баби дето не слушат какво им се говори #2gunfire #Cussing out. И нашата баба снощи дала на детето грозде при условие , че знае че съм дала следобед праскова- "Искало детето". Искало ама посред нощ сменях насран памперс , което въобще не ми се е случвало.
Стискаме палци на Пламето newsm10. Освен свещичка , която е ефикасна може да се дава глюкоза със натриев цитрат( на една банка 3 ампули)
Синеочка ,при вас е голям купон , но поне двете си играят.
Иси, листовката не ми се отваря , липсва ми някоя програма явно. Ако можеш помогни! Praynig
Рени, мисля , че на тази възраст малко трудно ще се отучи да спи при вас, защото вече се сеща. Понякога когато Яница много мрънка през нощта и аз се изкушавам да я гушна при нас и тя докато се отпусне постоянно се обръща и ме пипа по лицето , ръцете - явно за да е сигурна , че съм при нея . Като заспи дълбоко я местя в нейното легло.
Хайде , че стана дълго.

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 14:30 от munka1

# 250
  • През девет земи в десета
Мунка,трябва ти Adobe Reader,можеш да си свалиш от тук:
http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
или от тук:
http://www.tucows.com/preview/194959

# 251
  • Варна
Здравейте Hug

Дито е по-зле от вчера,и иска да ми вдига Т.днес е акал 7пъти,като последните три,беше малко,но все пак.В понеделник е ял Риба/от която е ял две лъжици/и Агнешко с картофи  Shocked #Crazy ooooh! TiredSick.
Все ми се струва че е от там цялата работа,но незнам вече от всичко може да е ooooh!
Давам лечебна Милупа,сухари и сега съм му сварила ориз и по-късно ще го яде.ей така без нищо,само ориза и водата в която се е варил.горкия дупето ме кръв червено,чак топчиците и чурата,миличкото Cry Cry Cry

Наринка,стискам палци Пламито да е добре вече Praynig

Синеоче,вчера забравих да кажа,какви сладурани са Лора и Емка.
А ти си много добра приятелка  bouquet

Чао засега и ви благодаря за подкрепата Hug

# 252
Аз пък днес имах невероятно преживяване. За да не пиша по два пъти ето линк към темата, която пуснах: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=219198.0
Понеже не ми се излизаше навън реших на пробвам кулинарните си умения съпътствана от съфорумките си от готварския. Като се прибере мъжлето ще ми помогне да прехвърля снимките от Телефона си. Докато правех украсата, нашият батко беше толкова впечатлен от розичките как се правят/ а беше гледач на мъника /, Венци падна от стола по глава. Не му върви на това дете. Вчера пък отзад на главичката пак се удари и то пак падна от същия стол. Не мога все да бъда около него пък и много се укорявам, че се захващам с разни други занимания Sad
Днес го оставих без памперс и резултата е пълен леген с напишани дрехи  Joy и нито 1 попадение в гърнето.  Как да го науча  newsm78 Като си бях в къщи зимата редовно до изаквах и изпишвах там, но тия разходки развалиха работата.
Да оздравяте бързичко и Пламенчето и Друнделчето! Я вижте какво време е навън. Само за разходки и игри по площадките Hug
Спирам, че моят "катерачев" пак е покорил масата. Отивам да го смъкна, докато не си е направил втора цицина Shocked

# 253
  • хасково
Pigiq благодаря за светкавичната реакция.   love001След като преинсталирахме вече не знам какво има в компютъра и какво липсва.
В този дух  кажете ми от къде да си сваля Фотошоп, но да има и уроци към него. Открих нещо в Google , ама ми се стори доста трудно и неразбираемо и не ми се получаваше.

Ети, това наистина е възмутително. Фирмата производител може да е турска , но тези които са вносители на техните продукти могат да бъдат санкционирани. Да не се купуват такива неща не е решение, човек не може да знае съдържанието на всеки пакет , пък и става въпрос за продукт за деца . Някои хора имат извратено чувство за хумор. Може и да съм рязка , но пък става дума за децата ни.

# 254
В този дух  кажете ми от къде да си сваля Фотошоп, но да има и уроци към него. Открих нещо в Google , ама ми се стори доста трудно и неразбираемо и не ми се получаваше.
ето тук можеш да видиш много полезни съвети http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=218693.0
Честит имен ден на Александър на Tizija , на Александра на sirena и на Александра на  Veli_M!
Много да са здравички и послушни.

Общи условия

Активация на акаунт