АВГУСТ месец преполовихме и с много бебета се ний сдобихме!

• 15 799
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Видин
Валерия честит ти Божидар. Много да те радва.
Хери, аз съм взела кърпички на baby wipes. Сестра ми ги използва и е много доволна.
Беличка, такива ги има навсякъде, така че не се притеснявай. Не й обръщай внимание.
Констанс, направи това което ти казва сърцето и майчиното чувство. Ако прецениш остани още един ден и утре си тръгвай. Но избора си е твой. Ние ще помагаме виртуално с каквото можем

# 91
Кроки, обичкам те!!!!!

# 92
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честито на всички новородили мами, наслаждавайте се на най- голямото щастие, което може да съществува  Hug

Момичета и мен ще ме обхваща май депресията. Егати времето тук, ужас, никакво лято, само духа вятър и вали, немога да си изкарам детето на свеж въздух  Sad. Вчера като я водих на лекар с количката, май е настинала, много често киха  newsm78. Много се притеснявам сега. На това отгоре, сутринта ми повърна всичко изядено на фонтан, а цяла нощ се гърчи от колики, нито капчки, нито топло накоремчето помогнаха. Ядох вчера само диня, мислите ли че може да е от това. Иначе си купих чай с анасон и лайка за колики и пия по литър и половина на ден. Вчера започнах, цял ден беше много спокойна, но ноща беше ад, затова незнам дали помага.

Почивай в мир кака Здравка

# 93
  • Ланкър, планините Овнерог
Кро, чак сега прочетох постта ти. Браво за това, което смяташ да правиш. Малко хора са като теб.

Бобченка
, специално за кихането да те успокоя-нормално е.

Аз днес успях да свърша малко полезна работа. Взех акта за раждане на Емма/ вече си има ЕГН/, подадох молба да ми изкарат удостоверение за родствена връзка/ за еднократната помощ/, купих памперси, взех формуляр за записване за личен лекар.....Въобще доволна съм от себе си. Реших да взема памперси на "Хъджис", тези на "Памперс" са ги развалили нещо или просто кофти партида. Танти я отгледах с тях, един път не ми е пропуснал. А сега....всеки втори пропуска и то яко.

# 94
  • София
Здравейте! Hug
Честито на всичко родили мами!  bouquet
Аз влизам само да ви кажа че от вчера сме си в къщи Heart Eyes
Добре сме,папкаме на 2 часа, 3  и съм мн изморена Tired Боли ме глава неопрекъснато а не знам какво мога да пия за нея?
Бебчо лапа много лакомо и често повръща и малко се притеснявам Rolling EyesУтре ще дойде педиатърката да видим какво ще каже! От понеделник имам сън общо 4 часа и едвам си седя на краката!
Кажете ми освен изравен беб как по друг начин може да го накарам да се уригне?
И още нещо..... какво не е йубаво да ям сега докато кърмя?
На очакващите бебета мами успех и леко раждане!
Аз тези дни ще се включа с разказ как мина всичко Simple Smile Но беше бързо и съм много щастлива! Heart Eyes     
Довечера или утре ще кача снимки!

# 95
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМЧЕТА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕТАТА!Ние сме си вкъщи днес ни изписаха, добре сме само на кърма сме и засега му стига!
На всички на които им предстои успех, а който е със секцио стискате зъби и ставате вървене му е майката и много бързо ще се оправите!

# 96
  • Златна Добруджа
Писах, писах, нета ми се скапа и всичко се затри  #Cussing out

ЧЕСТИТ СИН НА ВАЛЕРИЯ    bouquet
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА НИЯ!

Димяни, добре дошла   bouquet За храната - единствено избягвам бобовите храни, зелето и мъхестите плодове. Всичко останало хапвам на воля, дори се усещам, че взех да прекалявам със сладките неща  Embarassed
Боб4енка, и моята госпожица много често киха, още в болницата като бяхме ми направи впечатление. А за динята - не вярвам тя да е предизвикала коликите, а ти по-добре хапвай повече  Hug
Енти, Ивченце - прегръщам ви  Hug Момичетата са ви дали добри съвети  Peace
Бели4ка, с прости хора по-добре не си прави труда да се занимаваш. Полза-никаква  #2gunfire
Констанс, послушай майчиния си инстинкт.
Кроки, невероятна си   bouquet
Гита, моето рошли е наддало 600 г за 2 седмици, гладница е голяма  Mr. Green
За кърменето - не спазвам режим, но от около седмица Ния сама си създаде подобие на такъв. Казвам подобие, защото не винаги си спазва часовете. През нощта се храним през 3 часа - 3 часа и половина.

Ха, и току-що получих SMS от Djeni - Днес в 11.30 часа родих бебе Мирена - 3200 г и 49 см. И двете сме добре.

ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА ГОСПОЖИЦАТА!

# 97
Щастливият татко: По поръчка на мама Иви ви слагам една снимка, правена преди около час. Ето го големия мъж - бебе Боян:

sun Възраст: 22 часа и 18 минути

# 98
  • Бургас
Тони добре си ни дошла видя ли сега каква стана тя искаше да се роди толкова много а това се оказа най леката задача,като ти говори кака ти я слушай,не се бой всичко ще се регулира.
БЕБЕ БОЯН Е НЕВЕРОЯТЕН СЛАДУР СЕГА КРАСИВАТА МУ КАКА СИ ИМА ГОЛЯМА КОНКУРЕНЦИЯ
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА  Djeni  ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ПОСЛУШНА  И ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ.

# 99
 smile3501 какво красиво дете се сътворили Иви и Иво  bouquet

# 100
Записче  Mr. Green

Честито на новите мами, здрави нерви и повечко часове сън  Peace Да са им здрави бебоците и много да ги слушкат и радват   bouquet

Аз съм още бреми, както се вижда, признаци за раждане- никакви  Crazy Май ще поставяме рекорд кой по-дълго ще изкара без тапа  Mr. Green Поне да се осексим с мъжо, пък току-виж помогнало  Laughing

# 101
Записче  Mr. Green

Честито на новите мами, здрави нерви и повечко часове сън  Peace Да са им здрави бебоците и много да ги слушкат и радват   bouquet

Аз съм още бреми, както се вижда, признаци за раждане- никакви  Crazy Май ще поставяме рекорд кой по-дълго ще изкара без тапа  Mr. Green Поне да се осексим с мъжо, пък току-виж помогнало  Laughing

Сонита абе мани тоя секс непомага снощи така се люляхме Mr. Green няма брат4е неще и неще Crazy

# 102
Привет отново!

ЧЕстито на ДЖЕНИ! Здраво и много послушно бебче!   newsm51

Малкият Боянчо е страхотен сладур! Пу, пу, пу! !!!!!!
Тони - добре дошла сред нас!  Hug Hug Hug

Момичета-ходих в Тина Киркова да ми мерят тоновете. В началото не бяха добри, но после се оправиха, просто не ме бяха сложили да легна както трябва. После та и докторката се притесни, че бебето не ритало, та как да рита, то няма никакво местенце вътре. Както и да е. Накрая им казва, че било хубаво да ме прегледа лекар, да не би разкритието да се е увеличили. Изпаднах в ужас-ТА КОЙ ДА МЕ ПРЕГЛЕДА, КАТО И ДВАМАТА МИ ЛЕКАРИ ГИ НЯМА smile3511 smile3511. Много съм притеснена. Според вас, ако разкритието се е увеличило, БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМАМ БОЛКИ, НАЛИ ТАКА????????????????????

# 103
  • Бургас
Много съм притеснена. Според вас, ако разкритието се е увеличило, БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМАМ БОЛКИ, НАЛИ ТАКА????????????????????
Ами не е задължително аз вече се повтарям много пъти ама аз като раждах сина си не разбрах кога ми е станало разкритието и започна да ме боли вече в болницата на 6-7 см.
Франи и ние се люляхме ама никой довечера пак ще се пробваме ама то след това даже и подготвителните ми спряха.

# 104
  • Sofia
Честито на всички нови мами да са ви живи и здрави малките сладури и много да ви радват Simple Smile
Кроки....... нямам думи от теб струи такова щастие и оптимизъм че заразяваш и мен, чесно много ти се радвам
Момичета искам да попитам някоя от вас има ли си в къщи домашен любимец от котешки произход Simple Smile защото аз си имам и то котето от сега разбира че нещо се готви и е едно такова неспокойно .... аз ще ги разделям с бебо да нямат досег един с друг но ако някоя от вас има опит бих се радвала да сподели с мен че съм леко притеснена не ми се иска нито единия да страда.

Общи условия

Активация на акаунт