Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви полезни съвети са споделени във форума?
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви полезни съвети са споделени във форума?
-
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
Американският календар за развитие на бебето по седмици е система, използвана за проследяване на развитието на бебето в утробата седмица по седмица. Тази система предоставя информация относно физическото и психическото развитие на бебето, както и промените в тялото на бременната жена въз основа на броя седмици от началото на бременността.
-
Какво представлява българският календар за развитие на бебето по седмици?
-
Какво представлява ехографията?
Много се радвам че се увеличаваме. През февруари нека имаме всички здрави и плачещи бебенца.
Много спокойна бременност, а накрая пухкави бебоци! 

. Една майка -патка пресичаше на червено на бул. "Европа", мъжът ми наби спирачки, за да не удари детето, което й се дръпна от ръцете, а нас ни удари задната кола. Нищо ни нямаше, защото и двамата бяхме с колани, но на мен коланът ми се впи в коремчето. Само малко се уплаших. На колата също почти нищо й няма - бронята пое удара и малко са кривнати ламарините отзад, но другата кола се помля - цялата предница се нагъна. Идваше ми да хвана и да я набия тази овца
Благодарение на google, се усведомих, че става въпрос за хепаит Б. Явно имам антитела, които се произвеждат при настоящо или минало заболяване...Сестра ми също е имала този проблем и освен, че е раждала в отделно отделение, други проблеми не е имала....
чакаме 
))). така си ми и стои! ако на някой му е нужна - може да каже, за да му я подаря. питах на 19.07 моята гинеколожка други витамини трябва ли да пия и тя ми каза, че за сега не, още е рано. и в момента от както съм спряла ФК не пия нищо. ще видим дали във вторник ще ми предпише някакви и какви точно и веднага ще ви "изклюкаря" какво ми е казала.