Чичо Докторчо, я кажи, момче или момиче през ФЕВРУАРИ мама ще роди?

• 18 951
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошли на новите бремелинки във форума...през февруари здрави и сладки бебоци!!!

# 106
Страхотна темичка. Браво.
Няколко дена бях на балкан и за това ме нямаше. Лошото обаче, е че ме ухапа оса и сега дясната ми ръка е превързана и не мога да пиша. Ще ви чета редовно, но ще мога да пиша чак след ден-два.

# 107
Добре дошли на новите февруарски мами. coolcool Много се радвам че се увеличаваме. През февруари нека имаме всички здрави и плачещи бебенца.

Честит Рожден Дена на племеничката на cattt. От все сърце й пожелавам безгрижно и весело детство.  Дано получи много подаръци.

6tastlivka, оправяй се бързо.

# 108
мами включете си national geographic

# 109
  • София
Здравейте! Честито на новите мами и добре дошли в отбора - taninana, balena, denil, rosi bosi! Hug Много спокойна бременност, а накрая пухкави бебоци! baby_neutral
Честит РД на плeменницата на cattt! Щастливо детство и здраве й пожелавам!  bouquet
Мери, мерси за инфото, аз мисля и на у-ще за родители да се запиша и да видя как е сега хавата там.
За фолиевата, аз все още я взимам, а зимафлуор ще взимам също, само да се вясна при зъболекаря си.
Добре завърнала се от море и на Karry

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 17:04 от GoldenEyeful

# 110
мами включете си national geographic

Така и не успях да си го включа на време! Какво изпуснахме?
 Hug

# 111
Да ви се оплача - удариха ни с колата, при това удариха моята кола.  Sad. Една майка -патка пресичаше на червено на бул. "Европа", мъжът ми наби спирачки, за да не удари детето, което й се дръпна от ръцете, а нас ни удари задната кола. Нищо ни нямаше, защото и двамата бяхме с колани, но на мен коланът ми се впи в коремчето. Само малко се уплаших. На колата също почти нищо й няма - бронята пое удара и малко са кривнати ламарините отзад, но другата кола се помля - цялата предница се нагъна. Идваше ми да хвана и да я набия тази овца  Twisted Evil. Тя естествено мигновено се изпари. Никога не съм си позволила да пресичам на червено с детето ми, някой път вървя по 50-100 м, за да си пресека на светофара. Добре, че спряхме навреме, че иначе не ми се мисли! Пък и точно на този булевард, където се кара доста бързо.  #Crazy

# 112
evelinar,много неприятно изживяване...Представям си как си се изплашила. Ние с милото имахме подобен инцидент и аз си изкарах акъла. Радвай се, че всичко се е разминало, както с вас, така и с неразумната пресичаща майка...
Момичета, аз си преглеждах досеха резултатите от кръвната картина...Добре, че са посочени и рефернтни стойности и по тях се ориентирах, че всичко май е наред. Само едно ме тревожи-HbSAg-положителен newsm78 Благодарение на google, се усведомих, че става въпрос за хепаит Б. Явно имам антитела, които се произвеждат при настоящо или минало заболяване...Сестра ми също е имала този проблем и освен, че е раждала в отделно отделение, други проблеми не е имала....
Някоя от вас има ли подобни тревоги или инфо по въпроса?

# 113
evelinar дано всичко  е наред  с теб и бебето!!!А по national geographic даваха едночасово филмче за развитие на бебчетата по седмици,малко за раждането и малко за генетичните изследвания...нищо което да не знаем ама все пак беше много интересно...а и какво сладко бебе се ''излюпи''  newsm32

# 114
Честит поразник на племенницата ти cattt! Да расте здрава, весела и безгрижна!  Hug
6tastlivka не ме хапала подобна гад, но съм чувала че ужасно боли, а това ти съчувстван и пожелавам бързо да премине! Май било обаче полезно.
Евелинка ама че лош късмет е имала колата ти, но пък ти си късметлийка, имало е да се случва, но поне е без последици. Колата се оправя, дано стреса ти не е голям, а на бебчо му няма нищо. Една голяма  Hug и въздишка и всичко минало заминало!
Мен ме уплаши днес един кон, вървя по пътя в края и виждам каруца, дърпам се съвсем до тротоара (горе нямаше как да се кача, целия тротоар беше в боклук и трева) но каруцата тръгва да завива към мен с явно намерение да се качи на тротоара, аз така подскочих пред този кон че свят ми се зави, а циганката  ми вика "спокойно ма нали те виждам", викам какво ми виждаш като си на см от мен. Че се хванах за корема в уплахата си, и ако е вярно това с белезите от стрес или кражба Малкото ще си има конче на корема  Joy

# 115
  • София
Евелина, Мери...много неприятни инциденти  Confused За пореден път се убеждавам, че хората са ужасни неразумни, непредпазливи... Важното е да сте добре и да не се притеснявате. Евелина, а с хората от колата зад вас имахте ли някакви проблеми или те видяха, че пешеходката е била виновна за рязкото ви спиране?

Аз вече започнах да събирам багажа за морето. Но не мога да намеря плажната чанта  Rolling Eyes Къде ли не я търсих...И не я намерих. Утре трябва да купя нова... Излишен разход, но...като нямам предтсава къде съм я забутала...Проверих нявсякъде където ми се стори логично да съм я прибрала, но нищо... Както и да е...Важното е, че скоро ще усещам мириса на морето и ще чувам плискащите се вълни... Ееееххх  Flutter

# 116
  • Бургас
Здравейте и от мен момичета. Неделята ми е най-хубавия ден, в който не работя и ви изчитам писанията от седмицата. Много ви завиждам за срещата, всичките сте много красиви и направо сияете Hug При мен има нова дата за термин - 24-ти, но не държа да ме местите ако е трудно.Чудя се само защо при една и съща дата на последна менструация, която съм дала на двете различни докторки, излиза различен термин. Виждам, че сред вас има копметентни и относно лековете, кажете моля ви за главоболие какво се разрешава, че забравих да питам и то  следователно естествено всеки ден ме боли картуната Rolling Eyes

# 117
честит рожден ден на племенничката на каттт!!!!  ura  bigdance2 bdbaloni чакаме  smile3509

деситка: за фолиевата киселина: аз мисля, че съм забременяла някъде около средата на май. започнах от края на януари да вземам фолиева киселина, тъй като очаквахме по - скоро да се забременим. пих ФК до 20.07, защото докторката ми каза, че е достатъчно. и за това я спряхме. иначе току що си бях купила нова опаковка и бях пила около две - три хапчета Simple Smile))). така си ми и стои! ако на някой му е нужна - може да каже, за да му я подаря. питах на 19.07 моята гинеколожка други витамини трябва ли да пия и тя ми каза, че за сега не, още е рано. и в момента от както съм спряла ФК не пия нищо. ще видим дали във вторник ще ми предпише някакви и какви точно и веднага ще ви "изклюкаря" какво ми е казала.
 За вторник не мога да дойда на лекцията, тъй като съм на преглед и ще ми правят БХС от 09.30 часа - точно когато е лецията. за четвъртък ще си прегледам програмата и ако мога да дойда, ще пиша утре да ме запишете. ако не мога ще се интересувам кога е следващата лекция и няма да си създавам работа, за да мога да изкръшкам.
Евелинар, аз мисля, че се е случило най - малкото зло и сте имали ангел да ви пази с мъжа ви, защото не ми се мисли какво щеше да стане, например ако не беше успял да спре и да се случи необратимото недай си Боже! така че кураж! всичко ще е ОК, плюй си в пазвата и благодари на бог, че е бил с вас!
Мери, най важното е, че доколкото разбирам не си алергична към ужилването на оси, защото последиците са доста по - тежки и неприятни. Мен лично са ме жилили доста пчели и два пъти оса, но от осата доста повече боли. Кураж, ще се справиш и ще мине само още два - три дни!

# 118
Здравейте моми4ета,
Добре до6ли и на новите бременелки taninana, balena, denil, rosi bosi, желая им лека и красива бременност!  bouquet
Аз от два дни май съм настинала и ме болят яй4ниците, знае ли някоя от вас мога ли да си кисна краката в топла вода с морска сол освен 4айовете с мед и лимон, които пия. Притеснена съм от тези болки, а тук докато се добера до лекарката си 6те съм се прибрала във Варна ....Та както казах и пътуване ми предстои, много неподходя6т момент да настина май smile3518
Евелинар, слава богу, 4е няма непоправими последици от слу4ката, най-важното е, 4е ти и бебето сте добре  Hug

Поздрави на вси4ки и спокойна ве4ер!

# 119
Виждам, че сред вас има копметентни и относно лековете, кажете моля ви за главоболие какво се разрешава, че забравих да питам и то  следователно естествено всеки ден ме боли картуната Rolling Eyes

Аз специално питах моят доктор, и той ми каза за главоболие парацетамол до 4 таблетки на ден или аналгин. Което си избереш! Успех!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт