Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви полезни съвети са споделени във форума?
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви полезни съвети са споделени във форума?
-
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
Американският календар за развитие на бебето по седмици е система, използвана за проследяване на развитието на бебето в утробата седмица по седмица. Тази система предоставя информация относно физическото и психическото развитие на бебето, както и промените в тялото на бременната жена въз основа на броя седмици от началото на бременността.
-
Какво представлява българският календар за развитие на бебето по седмици?
-
Какво представлява ехографията?
Дано да е така...едно от нещата които ме мъчат през цялото това време е че всеки път като отида до тоалетна се взирам в превръзката си и гледам дали случаино е без кръв-ТОВА Е КОШМАРНО и то цели 2 месеца ...но от 1 седмица превръзката ми е без кръв
и
така си остане !!!

! 
Все още сме с синьо щъркелче
май и ще си остане до края, лекарката на няколко пъти ми показва "атрибута", понеже нашия нали се въртеше на всякъде и се кикерчеше. Луд като мама и тати 

ще видиш! само изтрай малко! ОК?
айде киссс
. Ходих днес при доки да мери бебо, утре ще ходя до Терапията за БХС. Бебо много шаваше и постоянно се въртеше. Пола не можахме да видим, защото пъпната връв ни е точно между крачетата. Намери си начин бонбона пак да се скрие.
, ама