Отговори
# 90
  • морето и сините вълни :)
КОКИИИИ-ще ме умориш напраУуу хи хи Joy Joy
Ти вече се нагласи че отдолу ще те шият ..чеки бе мила може да не се сцепиш като раждаш.Ами по принцип няма да ти се търкат шевовете в гащите щото ще имаш все пак или лигнин или превръзки Peace Нали ще има кръвотечение все пак..та няма да тти е кофти отдолу ее освен че ако имаш шевове естествено то самото то придарпва а не че си с гащи

А аз съм секцио защото бебето е с увита пъпна връв от преди още 3 месец ана вратлето,бебето е голямо,и като се има впредвид преднота ми бременност Sick Cry..затова съм секцио Peace
а твойта Бубка обърна ли се бе мацка

Ами аз да запитам Лилич къде зачезна..пак е хукнала по лозята нейде Mr. Green

п.с.Абе ти за секциото ли питаш  какви гащи бе newsm78 newsm78
Ако е за секцио..аз съм си приготвила  както се казват "на баба дънестите гащи" тип СТРАСТОУБИЙКИ Joy Joy Joy ластика им идва до пъпа ми..смятай да са опаша с тва като чеченски сепаратист и идват докторите и ме гледат  #Crazy #Crazy ше умрат от смях сигурно hahaha hahahaИнъче просто няма какви други освен тези.. newsm78

# 91
Escarina взех си нощничките вече. А за тез изследвания аз си ги имам правиха ми ги още в началото само дето от тез по важните в мен са резултатите от кумбса, кръвната, микробиологията, кръвта и урината си ги имам, хив и сифилис, а тез васермана и антигена не. И днес специално му дадох целия плик на доки и му викам вижте всичко необходимо ли имам и той - Да. Да да, ама май не ще се окаже накрая.
И като ми каза че няма да се виждаме повече му викам - Ми не трябва ли да ми дадете направление за аг- то и той ми истърси че тва били отживелици и не ми трябвало такова нещо. Имаш си всичко каза направо там заминаваш като дойде време Rolling Eyes.
Май ще трябва да накарам мъжо да ходи да се занимава, че аз все не смея да се разправям smile3512.
Лекар не съм избирала. Майка ми всеки ден ми дудне на главата, че трябвало да знам при кой отивам за да ми е спокойно, аз съответно на мъжо ми му мрънколясвам, ама той - Спокойно всичко ще е наред не се шашкай... и аз вече ей така на произвола реших при който се падна. То пък тоз дет ми следеше бремеността не е и той кой знае кво, та като нямам конкретно мнение за някой лекар реших че в крайна сметка е излишно да ангажираме. Туй то...
Аз умирам от глад ама си трая че мойто мъж днес трябва да ме води на заведение да папаме  bowuu Joy...

# 92
bravy  имаш предвид тип" бабешки"  Laughing номера е въобще да има някакви че иначе голям купон ще настане  newsm78
След няколко такива съвета и  аз мисля да си взема няколко от този тип и да се спотайвам  Grinning

# 93
Здравейте мами!
Честито бебенце на Петето! Да е живо и здраво и много да радва мама!
За меерките на бебетата. Мен нали във вторник ме гледаха на видеозон, на 35 седмици, и се оказа че повечето органчета на бебето отговарят на 38 седмици, ама един, който така и не разбрах какъв е, отговаря на 33 седмици Crazy Тук практиката е такава че на видеозон те гледа не гинеколога ти, а специалист който прави само това, а той ми дава едно листче с показателите и аз го нося на гинеколога. Та само заради това разбрах за това несъответствие в размерите. Като отидох при гинеколога той видя, каза че всичко е наред, направи си прегледа и вече свършвахме, та чак тогава попитах за несъответствието. И ми отговори че това са съвсем приблизителни мерки и че няма нищо обезпокоително - на бебенцето всичко си му е наред. Та не се стряскайте и вие за това.

Поздрави на всички!   

# 94
  • морето и сините вълни :)
уу после мисля да спретна на мъжо еротична изненада с такива гащи.. hahaha hahaha hahaha и един бабешки сЮтиен тип заострени фунии Joy Joy Joy
мале ше падне от коня просто hahaha hahaha

# 95
 Надя и Мункам за отношението на кухите лекари, Басилиск много добре се е изказала: Да одят да копат на нивата.  #2gunfire
 Не трябва да се тровите за глупостта им на тея хора, ама от тази бременна чувствителност и аз съм така понякога хем осъзнавам, че е тъпо и не бива да се тревожа за разни неща, хем не мога да си удържа сълзите и само шашкам мъжо.  Cry
 Аз да ви се похваля купих си днес козметика за бебката, купих едно душ - гелче за коса и тяло, едно кремче за под пелената /демек за дупето/ и едно лосионче за след баня и трите са на Клоран, в аптеката ми ги препоръчаха, а и Хексина помня, че беше питала за тях из форума и получи одобрение от Басилиск, та сега съм спокойна.  Heart Eyes
 Добре дошла на новата мама Ричи.   bouquet
и добре завърнала се на мама Карен.  Hug

# 96
И аз току що си купих комплекта козметики на Клоран + сладурката бебешка чанта и съм много щастлива (като след всеки шопинг).  Laughing  Вече спокойно мога да си досготвя вечерята.  Wink

# 97
Сега се връщам от Шейново нали моя мъж е голяма паника като му казах за тапата и реши че вече раждам та трябваше да ходим да се успокои  Mr. Green
Hexina кога ти падна тапата ?

# 98
  • Sofia
Завърнах се!  Grinning

честит син на Петето! Да е жив и здрав и много да радва мама!   bouquet

Мислех, че аз ще съм първа, но слава богу закрепихме положението - с инжекции, системи , хапчета и лежане.
Лекарите очакваха да родя още първата вечер, та ми инжектираха препарат за отваряне на дробчетата на бебко и по спешност докараха сет за стволови клетки. Персоналът се погрижи много добре за нас.  Сега мътя вкъщи и броя дните докато вляза в 9-я .
Отслабнала съм с 2 кг за тези 2 седмици, при положение, че не съм се движила изобщо - благодарение на балансираната болнична храна.  Wink Но пък бебко е наддал с 500 г за това време.
Благодаря за подкрепата на всички, вече 2 пъти  дава резултат!  Hug  bouquet

# 99
Мацки,за презимето да ви кажа,една приятелка скоро пробва,но срещна проблеми-не искаха да и го кръщават така,даже на -ова и го записаха,че се разправя и в крайна сметка потигна успех де Simple Smile
А за коластрата-аз от доста време имам,но от 3-4 дни направо се оливам и то от едната гърда основно-все петносаха ходя....

# 100
Ани от къде ги купи тези бабушкерските гащи.Че аз смятам вече да се поугледам за ношници и гащи? Embarassed

# 101
Единственото, което мен ме притеснява е, че едро бебе се ражда по-трудно, но пък се гледа много по-лесно, особено първите месеци.
Ей това е оптимистично  Sunglasses

Мерси ви момичета, много ви обичам! добре че е този форум.
Вече не рева и не се треса и даже ядох домат и 2 малки ябълки, и ani-bani като пусна тука малко майтапи и вече даже се подсмихвам Simple Smile

Karen добре дошла пак и хубаво че се е разминало!

# 102
Hexina кога ти падна тапата?
Вчера сутринта. Ама лекарката ме успокои, че съм далеч от раждане. А и по истории на очевидци от форума, може да си ходиш без тапа и един месец, така че споко.  Laughing

Карен, добро дошла отново!  Hug Радвам се, че всичко е наред с теб и бебето. Simple Smile

# 103
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Талисманчето на отбора се сдобило с бебче! Петенце, да сте живи и здрави и двамата и малкия Митко да те направи най-щастливата жена на земята! Оооох, нали съм ти казвала, че си ми слабост и сега тъкмо бях спряла да рева и като прочетох - и пак наново, ама този път от радост.

Munkamm, Nadia, и аз като вас днес от лекарско пренебрежение не мога да се събера все още. То, да не им се връзваш, да не им се връзваш, ама в едун момент вече не става. Освен това и виснах 3 часа за запис на тоновете (слава богу те са перфектни). Хекси, в Тина Киркова записът е в 106 стая (взимаш си талонче от регистратурата отсреща срешу главния вход) и се нареждаш на безумна опашка. Лекарката е много мила и симпатична жена - даже няма да ти се скара, ако легнеш и на една страна.

Относно размерите - при нас обиколката на стомахчето пък изостава доста, а главата и крачетата отговарят с една седмица напред, та какво да ви кажа. Представям си го мъника с хлътнал корем като недохранен! Абе, хич няма да се връзвам на тия мерки и теглилки. И аз като Кали - нали си има всичко и тоновете му са добри.

И аз като Палечка и Инка, днес хич не ми е ден и се чудя дали да не изляза малко на разходка самичка, че и мъжът ми ми е черен днес.

Карен, добре дошла!
Хайде, прегръщам ви и чакаме следващите щастливи новини!

# 104
бебе_то, липсва ти само хепатит Б изследването, което май е точно това, което наричат австралийски антиген. Другите явно ги имаш  (Васерман = сифилис), но имай предвид и това, че тези изследвания имали някаква давност, май 6 месеца беше, ако не се лъжа, но не съм 100% сигурна за срока. А това за направлението за раждане също ти трябва, защото там си пише всички данни за теб и от прегледите, които са ти правени.

За гащите и аз така знам, че не давали да се носят, но пък родилките си ги махали преди визитациите. Но се чудя как ако няма гащи, ще се задържи превръзката???

Общи условия

Активация на акаунт