Грандиозни празници и веселби, готвят СеПтЕмВрИйСкИ майки и бащи!

• 12 814
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
ИМАМЕ СИ 6 ЗЪБ !!!

Ами то от вчера сутринта не съм го кърмила. В момента не усещам дискомфорт. Ако много се напълнят или ме заболят ще изценя малко, значи така?
Доскоро мислех да не го отбивам, но като видях колко добре се чувства и бебко и аз, и че той не страда, кой знае колко за гърдата, може би сега е дошъл момента.

# 121
  • София
Деси, отбиването става плавно, а не изведнъж-така се премахва постепенно и психологическата бариера ..а и за теб е по-добре. Моя съвет е заспивайте на гърда и после само АМ поне една седмица и тогава спирайте.

# 122
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШИТЕ ГОЛЕМИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА - АРЕН И ЕМА!!! БЕЗКРАЙНО СЪМ ВЪОДУШЕВЕНА И С МНОГО ЧУВСТВО ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МНОГО ОБИЧАНИ, ГОЛЕМИ КЪСМЕТЛИИ И ДА ЖИВЕЕТЕ С ЕНТУСИАЗЪМ ТОЗИ ЖИВОТ! ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ ОТ СПАСИ!  bouquet  bouquet  bouquet
Дилипили,направо клъв нахлу в главата ми като прочетох за случката. Не мога да мисля какво бих направила ако бях там! Изроди, които не заслужават да живеят!
Деси, аз също бих те посъветвала да го даваш по-плавно отбиването. Кърми го сутрин и денем, а нека свикне, че АМ-то е за вечер. после ще замениш сутрешното и ще разредиш дневните. И накрая ще спреш тотално. Това можеш да го постигнеш и за 7 дни, и за повече, но мисля, че и за гърдите ти и за бебока ще е по-добре така.
аз напоследък доста поработвам...

# 123
  • София
Честит първи рожден ден, мили Арен! Опознавай света и нека детските ти очи са пълни с чудесата му!

Ема, честита ти първа годинка! Щастливо детство!

Алина, проблемът е че сме без кола. Преди го изминавахме пеша или на стоп разстоянието Каваци – Созопол, но сега не става.

Бебе Дунди, и ние сме така със сученето – целодневно. През нощта пак. Вече си спи основно при нас. Слагам я в креватчето заспала и винаги се буди след това поне веднъж. Кърмя я и вече не си правя труда да я местя, защото знам че пак ще се събуди. Много леко спи. Върти се и става да ме търси, защото цицата я няма и реве.

Дилипили, не е истина какви хора има. А за детето, добре си е с килограмите. По-добре ли е да е пълничко? Явно природата си знае работата и уравновесява. Мия се роди 5 кг. и наддаваше много малко в началото, а сега достига с бесни темпове връстниците си.

Мариянка, добре звучи идеята ти за първи рожден ден сред мини зоо кът. То нали на тази възраст партитата са главно за големите, та поне и виновничката за тържеството да почуства нещо. Мия много се радва на животинки, но досега само кучета е виждала, горката, и едно-две котета. Гълъбчетата не ги броим. За запека - даваш ли достатъчно вода, а също и мазнина (зехтин и пр.) в яденето?

Ивче, и нас понякога ни става по-жълто акото, но не го свързвам с киселото мляко.

# 124
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АРЕН !
ЖЕЛАЯ МУ ЦЯЛОТО ЗЕМНО ЩАСТИЕ НА ТОЗИ СВЯТ И МНОГО УПОРИТОСТ И МЪДРОСТ В ЖИВОТА! НАЙ-ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЕМА! мНОГО СЛЪНЧЕВИ И УСМИХНАТИ ДЕТСКИ ДНИ!

Дилипили, потресена съм и нямам думи...дано не й се отрази на жената стреса наистина.
Алексал, описваш едно към едно положението и при нас....

# 125
Steffi , Мария беше на корицата на списание Бебе, нали  Grinning Честито!!!!  Hug Hug Hug Сега като ти видях аватара и се включих, че сте вие  Grinning

дилИпилИ , много съжалявам за маминка  Confused Как може да има такива безсърдечни хора  Sad За сетен път се убеждавам колко овълчени са всички и никой не мисли за ближния.... Дано майчето ти се подобри и да няма други такива премеждия  Hug

Desssy, честито ви 6-то зъбче  Hug  Ох браво на вас за отбиването. При нас едва ли ще се получи така изведнъж. Светли е силно пристрастен според мен към гърдата. Само като се гушне в мен и почва да ми опъва потника и да си навира главикчката в гърдите ми  Crazy А поиска ли да суче, нищо не може да го спре одеве опищя целия блок, защото се опитах да му дам супичка, а той пък реши че иска да суче. Голямо драпане към мене беше, рев та чак пищене, сълзи, хълцане.... просто не виждам как мога да не му дам  Thinking Май няма да се отбием скоро, колкото и да ми се иска. Завиждам ти наистина съвсем благородно, че при вас се получава така спокойно  Hug Дано няма промяна  Peace но наистина може да продължиш известно време с комбинирано хранене. Всъщност аз не мога да дам компетентен съвет, тъй като ние АМ така и не желаем да опитаме (пробвах да му дам НАН, АПТАМИЛ, днес ще пробвам пак с някакво френско СЕЛИЯ, казаха ми че било хубаво), но другите мами са минали по този път  Peace

# 126
Може би наистина ще трябва по-плавно отбиването. Гърдите са ми твърде пълни. Днес следобяда му дадох да посуче помалко за около 1-2 минутки, колкото да омекнат. Може би като почувствам трябва да му давам по-нарядко по-помалко и така.

# 127

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АРЕН ! Желая ти много здраве и щастие мило дете и все така весели дни много усмивки.

По повод зъбките, искам да кажа, че ние птдавна сме със 6 зъбчета. Изведнъж излезнаха сякаш на веднъж и сега затишие...

# 128
Честит Рожден Ден на малкия Аренnewsm38,да расте здрав,весел,щастлив,любознателен и да е най-голямата радост и гордост на мама и татко!

# 129
Честит рожден ден  на Арен и Еми!!!С пожелания за щастливо детство и много усмивки!![/size][/color]

# 130
Момичета, включвам се само за малко да ви споделя какво премеждие изживя Йоанчето преди малко...... Sad
Бяхме на вън да пием по една бира, Йоанка седеше до мен и гризкаше солетки. По едно време аз какво се разсеях, баща и отсреща я гледаше, една солетка паднала на земята и тя се навела да я види и изведнъж се сгромоляса цялата по чело на плочките... Sad Плака сигурно половин час, силно и безутешно. Добре, че имахме лед на масата, та поне и сложихме. Сега има една огромна червена цицина на челото с отпечатък от шарките на плочките. Горкичката, малка Йоанка....

# 131
Леле, ужасно е fibi4ka , дано не остане белег.

# 132
Миличката Йоанка! Как се е уплашила. Сигурно много я е заболяло! Бързо да й минава цицината и да забравя - белег да не остава.

Ние утре отново сме на път! Весело посрещане на оставащите месечинки и първи рождени дни - много е вълнуващо наистина!

Лека нощ! Целувки! Hug

# 133
  • София
Фибичка, героиня е Йоанче, а юнак без рана не може. ДА я цункаш по челцето от нас и ще иде на кучето Simple Smile В този ред на мисли-нали преди време обсъждахме деца и животни. Та ето да видите как се забавлява Хриси в баба му.
А забравих да ви кажа-днес изяде първия си кремвирш. баба му го хранеше(бях му сготвила свинско с зеленчуци), а нашия плюе. Задавам се яз с кренвирша, а Хриси ми го взе и започна едно ядене...Не знам дали не е рано, но толкова му хареса, а е махнаджия на ядене...

# 134
ей фибичка... направо съпреживях инцидента. Нацелувай бонбонката и съм сигурна, че стресът е бил повече от болката. Дано мине бързо  Heart Eyes Hug
Ивелинче - и деси мислеше, че няма шанс с отбиването /аз също  - спаси и сега само да ми види гърдите полудява/, но докато не направиш крачка в тази посока, просто няма да се променя нещата. Като се има предвид, че този ревлив зъбоносен-проходилков период се точи до 2 години, нали се сещаш колко време ще очакват от нас да ги успокояваме с гърди... Мисълта ми е когат опрецениш, че е време, просто започни плавно не да го отбиваш, а да му даваш и АМ.
Доника, ама страшен калпазун си имаш. Хихихи... и вчера с новите думички как се смях, а пък Спаси само "бабака"и бау-бау-ка... Но сочи с ръка и нямаме проблем с комуникацията.

Общи условия

Активация на акаунт