Доника, и Ивана много се радва на всички животни! Обожава да ходи на село, защото там има малки котета, в парка тичаме след всички кучета и гълъби и им се смеем с глас, а при кумовете има 12 малки кучета, две големи, много кокошки, пиленца, зайци, магаре и много гълъби! А за кремвиршите знам, че много деца ги харесват, сигурно защото са пълни с овкусители и подправки!
Фибичка, тя Доника го е казала, че юнак без рана не може, но не е приятно, особено за теб! Надявам се силно всички бебковци да нямат повече такива лоши падания!
Деси, честито ви зъбче! И нас май ни мъчи последния резец! Ама да видим...
Дилипили, знам точно за какво говориш, слава Богу не на мой гръб, но на съсед по стая се случи! Наистиа е потресаващо! Дано майка ти има здрава психика и по-скоро да съжали крадеца, отколкото да се плаши!
И на края да ви споделя какво направих тази вечер. Дадох преди банята на Ивана за пъви път ядене! Обикновено и давам сутрин кисело мляко с бисквити, но днес и направих плодово пюре, а млякото го дадох вечерта, изкъпах я и после и дадох да суче! Утре ще ви докладвам резултатът, но се надявам да спи повече от обикновено! Иначе ставаме по 4-5 пъти на нощ, а тя спи сама в детската и не е много приятно и за двете ни!

/, а Спаси и Хари са вече пораснали сладки момченца!

А сутринта се събуди рано, както обикновено. Преди малко се опитах да я преспя, но безуспешно. Как издържа това дете, идея нямам. Аз заспивам права от собствените си песни, но не и тя.
Нали ми беше първо детенце, паника голяма, че и на лекар съм я водила. Все ми се смееха, ама такава си бях.
Хайде да почерпя по случая.