За рождения ден на 29.09 - и ние ще искаме да се включим, но сме родени на 01.10 и знам, че не е хубаво да се празнува предварително, така че ще видим. Има време до тогава.

И аз ти пожелавам всичко лошо да е останало зад гърба ви и само прекрасни моменти за напред със сладкия Мартин.

В понеделник заминаваме на семейна почивка за седмица в Созопол, хотел, 4 звезди - ок изглежда, през агенция. Ще видим как е.... Септември ни е много натоварен. Връщаме се на 3ти. На 4ти сме на РД на баща ми, на 6-ти ще праввим кръщене, м/у 6 ти и 9ти ще празнувам моят РД с колеги, на 8ми сме на сватба, от 12ти до 15ти сме на Албена пак по работа, а на 22 ри трябваше да сме на сватба , но ще мръднем с таткото до Гърция за 3-4 дни. На 26 е РД на Мартичка!

Спаси от сутринта ме прави дива - отказа попара, после пък поиска, взе да дърпа и бута разни бутилки и щом му направих забележка изпадна в абсолютно истеричен плач
/, заради което заложих на супер официалното облекло.
Стес весело изкарване утре 

Надявам се да се включваш често с хубави нови, и след няколко месеца на последния преглед да се успокоиш окончателно! 
Еми щом ти се пише да месиш, ще месиш питка. Кога го планирате? Чакам разказ!

Препоръчани теми