Грандиозни празници и веселби, готвят СеПтЕмВрИйСкИ майки и бащи!

• 12 819
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  Хей хей, привет...... човек да не ви остави за два - три дни и после още толкова ми трябва да ви изчета... и все пак по- добре така след отпускарското затишие. Много се радвам ,че "наши хора" , които отдавна не са се разписвали се завръщат...
 Добре дошла и на Деси, съжалявам, че си преживяла толкова много от раждането на Марти до днес и се радвам, че ходенето по болници е дало резултат и дай боже от тук нататък да се радвате на безоблачно и щастливо детство. Много здраве желая на връстника ни и знай, че тук ще срещнеш много истински хора и подкрепа и за нас ще е приятно да прибавим и теб към отбора..  Hug
 Марианка, супер идея е за откриването на специално тема за Интернационалния рожден ден, заслужава специално внимание , а и със сигурност ще има много за обсъждане. За подаръците аз мога да предложа да попитаме Ирини, какво би предложила  Mr. Green, тъй като тя винаги е с много оригинални и идеи, не че подценявам другите, но....
 ДилиПили, наистина това , което се е случило може да вбеси всеки, дано бързо да отмине и да се забрави случката...
 Ей, Арен... Емааа извинете, че сте преживяли първия си рожден ден без нас с Лаци, макар със закъснение много искам да ви пожелая много здраве, щастливо детство, бурни игри и много истински приятели.. Растете умни , разсъдливи и много много обичани.. А за мама Dennis и Муцката,   bouquet много искрени поздрави и целувки. Много се развълнувах от разказа на Денис за рождения ден на Арен, просто веднага си го представих и взех да кроя планове за нашия рожден ден.. макар и чак на 14....
 Цвети Русимова, страхотна си с организацията, браво... Аз на Ави отдавана съм й  заявила участието си, но ще го направя пак и пак и пак.... Бройте ме, а ако направите тема в Календара ще се запиша и там, а пък ако някоя умна мисъл ми дойде ще я споделя..ххехех
 Ивелина, за Уокъра, аз писах няколко пъти, доволна съм и Лаци много си играе с него, и като забавление при ходене и като играчка просто, той нали е музикален той си натиска копчетата, пуска топките в отвора и ако не е удобно позициониран си го намества и тръгва ухилен до уши... Много се кефи, но ако чакаш още и се чудиш.... може и да е късно, въпреки, че ти знаеш Сисо на какъв етап е , ако още неуверено ходи ще му е интересно, на Лаци все още му е много забавен... Успех в решението
 Десси, браво за успешните стъпки в отбиване, аз също се притеснявам , че колкото по- късно , толкова по- голяма е психологическата зависимост... Аз още мисля по този въпрос и не съм изяснила за себе си точно позиция как ще действам. Лошото е, че последно време Лаци вместо към отбиване върви към основаване кърменето на поискваме, дърпа ми агресивно блузата и ако кажа Не и не му давам почва да реве и нищо не е в състояние да го разсее... накрая пак неговото... Thinking
 За чашата , Лази много отдавна пие от чаша с накрайник на Нуби, но са трудни за почистване и мисля, че трябва да измисля не що друго, но той успешно пие от чаша или от шише малко от вода... въпреки, че много се кефи и като се напие забравя да спре започва да се олива... за плажа е ок , ама като облечем дрехите какво ли ще е ...
 За детската стая, аз бях много въодушевена от тази, която спретнах за Лаци, това беше преди да се роди той(аз не съм суеверна) Много харесах едни тапети и завеси със същите мотиви на мечета, стори ми се обаче , че ще стане много натруфено и направих така - с латекс боядисах стените в оранжево и синьо, изрязах мечета от един тапет и от фриза защото бяха в различен десен, нарисувах сама фриза от триъгълници (ще пусна снимки) и закачих страхотните пердета... Стаята на Лаци И така аз бях много щастлива защото идеята и изпълнението си бяха само моя заслуга... не знам дали Лаци ще го оцени но аз много се гордях...
  Май това е от мен , то много стана, може и да имах още нещо ама вече ми изчезна... До скоро...

# 181
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АРЕН И ЕМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Арен си има чудесна стая!

Честити ходещи краченца на Стефи!

Нас малко ни мързи, или е страхлив. Много обичаме да си правим дзак, много бърбори някакви негови думички и ръмжи като лъвче .

Как ми се иска да дойда на срещатааааааааааааааа!

# 182
Мацки, включвам се и аз с едно процедурно предложение  Mr. Green
Мислих си, защо да не направим Интернационалното Парти някъде извън София?
На някое хубаво, зелено място, в някое хотелче с хубав двор и място за игри за 1 вечер нощувка ...
Така хем ние ще имаме много време да се видим, хем децата ще се позабавлявят повече.
Знам, че е много по-ангажиращо в сравнение с парти в клуб, но пък какво по-хубаво от уикенд на чист въздух в прекрасна компания, при това по такъв хубав повод...
Мислих си, че и без това някои момичета ще пътуват от други градове, а пък повечето от тези, които са в Сф са с коли, така че.... би могло да се получи.
А пък, който не иска да преспива, може да дойде само за през деня...
Не знам, вие какво мислите по таз идея? Grinning
ЧРД на muckata!!!Жива и здрава да е, щастлива и обичана от хората около нея!!!

# 183
Здравейте и от нас.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АРЕН И ЕМА И ОТ НАС НА ПАТЕРИЦА!
Да растат безгрижни и щастливи и много обичани!
Ние също ще присъстваме на срещата на 29-ти. Много трудно ще се организира извън София в някое хотелче, а и предполагам, че по-малко майки и бебета ще дойдат. Каквото решите. Ние сме с вас.
Ема още спи. Заспа в 10:45 и вече ще станат 3 часа!? newsm78 СИгурно, защото нощем е много неспокойна. Много са и са се подули венците при кътниците и предполагам, че я мъчат.
Деси сю - добре дошла и дано да нямате повече посещения по болници!
Ави чета, че добре си почива - изкара няколко ваканции, а скоро ще си дойде и таткото от "при камилите" и щастието ще е пълно. Липсва ми нейното присъствие.
Нашата почивка още е в неопределеното бъдеще, но ние сме оптимисти. На 10-ти септември ще оперират коляното на каката и изглежда ще се съобразяваме повече с нея.
Ема много харесва да пие от обикновена чаша и ми изпива част от чая с мед, който пия всяка сутрин. Когато ме види, че пия вода, също иска да пие от моята чаша и пие доста.
Прохладен ден на всички!  Grinning

# 184
   Хей привет и от нас   bouquet Малко се позагубихме ,но пак сме на линия!

Бебе Дунди  честити ходещи крачета! Браво на Стефи!   bouquet

Денис страхотен рожден ден сте направили на Арен! Сигурно е бил най-щастливото дете на света.А стаята и подаръците му са страхотни!

Цвети Русимова споздравления за това ,че си се захванала с организирането на Р.Д на децата,  и ние с Габи ще дойдем ,имай ни в предвид.  Simple Smile

Омни имате доста натоварена програма  Laughing ,но пък съм сигурна ,че ще си изкарате страхотно на всички празници! Весело!   bouquet Малката е със страхотни мерки,браво!

Лулова Хари е страхотен,посмях се от сърце ! Heart Eyes

За чашата Габи вече пие от чаша ,от шише, от  шишетата с накрайниците най-добре се справя.Има си чаша със сламка и от нея пие, но определено иска да пие като мама и тате  Mr. Green.Не сме ходили скоро до доки да я премерим ,но май е около 10 кг. ,за сантиметри незнам.  newsm78
 За детската стая  Габи спи все още при нас, така че не можем да се похвалим с отделна стая все още.

Това е засега от нас,по - късно пак ще се включа!   bouquet

# 185
Няма как да не се намеся в темичката ви, тъй като трябва да поздравя един много скъп човек за мен по случай днешния му празник  Mr. Green

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
muckata, злато, Честит Рожден Ден!
Бъди винаги така лъчезарна, добричка и весела както сега!
Нека усмивката ти не слиза от лицето и дано малката ти сладурка да наследи твоята лудост  Heart Eyes
Желая ти ужасно много здраве, щастие, любов, пари и пак пари!
love001
Заповядай специално за теб са  Wink

# 186
Честити рожден ден на muckata!!! С пожелание за много здраве, любов, късмет и успех във всичко с което се захванеш!

Мацки, включвам се и аз с едно процедурно предложение  Mr. Green
Мислих си, защо да не направим Интернационалното Парти някъде извън София?
На някое хубаво, зелено място, в някое хотелче с хубав двор и място за игри за 1 вечер нощувка ...
Така хем ние ще имаме много време да се видим, хем децата ще се позабавлявят повече.
Знам, че е много по-ангажиращо в сравнение с парти в клуб, но пък какво по-хубаво от уикенд на чист въздух в прекрасна компания, при това по такъв хубав повод...
Мислих си, че и без това някои момичета ще пътуват от други градове, а пък повечето от тези, които са в Сф са с коли, така че.... би могло да се получи.
А пък, който не иска да преспива, може да дойде само за през деня...
Не знам, вие какво мислите по таз идея? Grinning
Аз май съм повече за този вариант, тъй като наистина ние ще пътуваме около 3 часа за партито, което ще е около 2 часа доклокото разбрах и после пак към Стара Загора  Crazy На мен лично не ми пречи, но таткото ни ще се умори, а и Сисо се вкисва като пътува дълго понякога. Идеята е добра, а и мамите от София може да не се ангажират с нощувки, а само тези които сме от провинцията. А и така ще имаме наистина повече време да изкараме заедно и децата няма скапваме от път за един ден.Но нека всички да кажат какво мислят, все пак мамите от София са  повече.

# 187
muckata, Честит Рожден Ден, мила!
Нека живота е песен, любовта е приказка, а ти - главната героиня!

# 188
  • София
Първо искам да благодаря на всички за топлото посрещане.Ще гледам да пиша по-често,но както писах предния път Марти е с температура и не ми остава много време,все покрай него се въртя.Честит рожден ден и от мен на muckata!Бъди жива и здрава!

# 189
  MUCKATA  , HAPPY BIRTHDAY !                         

С най-добри пожелания !         

Това моето дете направо ще ме побърка   ooooh!, иска постоянно да ходи , но не смее да се пусне , прави 3-4 крачки и толкова .Взехме му от тези колани за прохождане , но отказва   да помръдне като е с него и наддава боен вик .Трябва му някой със здрав кръст , ама няма кой.

За чашките - Мони пие от обикновенна чаша , с меките накрайници ги ползва като чесалки за венците .

Още не смея да го оставя да спи с баткото в тяхната стая , защото много се буди нощем ,а като го види него започва да вика и го събужда.

От утре нашия тати е на Автосалона в Спортна зала и ще е по-цял ден там , много ще ми е трудно без него .Като се прибира много ми помага с децата , но сега 10 дни ще бъде  доста трудно , но ще се справя щом съм приела предизвикателството да бъде МАМА .

desisue -  Добре дошла в отбора ,  Марти да се оправя по-бързо , мисли положително и дано всичко е зад гърба ви вече  Hug

Е , лека и спокойна нощ от нас   bouquet

# 190
Viki81,радвам се,че сте добре и че ще можеш да се вклчваш вече по-честичко. Hug
Desisue,стискам палци Марти да се оправя бързичко Hug
За интернационалното парти,много съм навита да дойдем,зависи от таткото дали ще може да не е на работа,иначе ние имаме роднини в София и ще спим там в съботата.
Ивелина,ако партито е в София,сигурна съм че ще има гостоприемна мама да ви покани да останете. Wink
А щях да питам,защо интер,очаква ли се чуждестранно присъствие? Mr. Green
Тук в Пловдив е адска жега,дечицата спят и гледам,че главичките им са мокри,под тях става мокро петно и ги местя да не спят на мокрото ooooh!Дано малко се разхлади тези дни.Лека вечер на всички!

# 191
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА MUCKATA !!!   newsm59

Ох, да ви се оплача, вчера падна едно от колелата на проходилката, но въпреки това малката се движеше. А днес се счупи и другото. Много ме е яд, защото уш беше маркова... Сега незная дали да купувам нова за около 1 месец. С моя помощ крачи, но не много стабилно. А в кошарата въобще не иска да седи. Как мислите дали да взимам нова  newsm78

# 192
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА MUCKATA !!!   
Желая ти много здраве, късмет и любов!

Desisue, добре дошла и от мен! Дано всико лошо вече е зад гърба ви и се радваш на едно хубаво, здравичко палавниче!
Viki81, затъжихме се за теб! Пиши вече по-често!
Lillina, за съжаление това че си дала повече пари за определена марка, май в БГ не е гаранция за качество! Гаранционна карта няма ли newsm78
Идеята на fibi4ka е много добра, но май по-трудно осъществима!
yoana77, въпреки че Стенли е настинал аз по-малко пускам климатиците, защото иначе не се диша! #Crazy

Споделета кой ще идва с татковците и какви занимания ще им измислим докато трае партито?!

# 193
Fibi4ka, идеята според мен е супер. Ние ще дойдем където и да сте  Naughty
Но тази специална инициатива изисква и по-специално място  Peace

# 194

Черпя ви виртуално по случай последната ни месечинка!

Общи условия

Активация на акаунт