Добре дошла и на Деси, съжалявам, че си преживяла толкова много от раждането на Марти до днес и се радвам, че ходенето по болници е дало резултат и дай боже от тук нататък да се радвате на безоблачно и щастливо детство. Много здраве желая на връстника ни и знай, че тук ще срещнеш много истински хора и подкрепа и за нас ще е приятно да прибавим и теб към отбора..

Марианка, супер идея е за откриването на специално тема за Интернационалния рожден ден, заслужава специално внимание , а и със сигурност ще има много за обсъждане. За подаръците аз мога да предложа да попитаме Ирини, какво би предложила
ДилиПили, наистина това , което се е случило може да вбеси всеки, дано бързо да отмине и да се забрави случката...
Ей, Арен... Емааа извинете, че сте преживяли първия си рожден ден без нас с Лаци, макар със закъснение много искам да ви пожелая много здраве, щастливо детство, бурни игри и много истински приятели.. Растете умни , разсъдливи и много много обичани.. А за мама Dennis и Муцката,
много искрени поздрави и целувки. Много се развълнувах от разказа на Денис за рождения ден на Арен, просто веднага си го представих и взех да кроя планове за нашия рожден ден.. макар и чак на 14....Цвети Русимова, страхотна си с организацията, браво... Аз на Ави отдавана съм й заявила участието си, но ще го направя пак и пак и пак.... Бройте ме, а ако направите тема в Календара ще се запиша и там, а пък ако някоя умна мисъл ми дойде ще я споделя..ххехех
Ивелина, за Уокъра, аз писах няколко пъти, доволна съм и Лаци много си играе с него, и като забавление при ходене и като играчка просто, той нали е музикален той си натиска копчетата, пуска топките в отвора и ако не е удобно позициониран си го намества и тръгва ухилен до уши... Много се кефи, но ако чакаш още и се чудиш.... може и да е късно, въпреки, че ти знаеш Сисо на какъв етап е , ако още неуверено ходи ще му е интересно, на Лаци все още му е много забавен... Успех в решението
Десси, браво за успешните стъпки в отбиване, аз също се притеснявам , че колкото по- късно , толкова по- голяма е психологическата зависимост... Аз още мисля по този въпрос и не съм изяснила за себе си точно позиция как ще действам. Лошото е, че последно време Лаци вместо към отбиване върви към основаване кърменето на поискваме, дърпа ми агресивно блузата и ако кажа Не и не му давам почва да реве и нищо не е в състояние да го разсее... накрая пак неговото...

За чашата , Лази много отдавна пие от чаша с накрайник на Нуби, но са трудни за почистване и мисля, че трябва да измисля не що друго, но той успешно пие от чаша или от шише малко от вода... въпреки, че много се кефи и като се напие забравя да спре започва да се олива... за плажа е ок , ама като облечем дрехите какво ли ще е ...
За детската стая, аз бях много въодушевена от тази, която спретнах за Лаци, това беше преди да се роди той(аз не съм суеверна) Много харесах едни тапети и завеси със същите мотиви на мечета, стори ми се обаче , че ще стане много натруфено и направих така - с латекс боядисах стените в оранжево и синьо, изрязах мечета от един тапет и от фриза защото бяха в различен десен, нарисувах сама фриза от триъгълници (ще пусна снимки) и закачих страхотните пердета... Стаята на Лаци И така аз бях много щастлива защото идеята и изпълнението си бяха само моя заслуга... не знам дали Лаци ще го оцени но аз много се гордях...
Май това е от мен , то много стана, може и да имах още нещо ама вече ми изчезна... До скоро...

СИгурно, защото нощем е много неспокойна. Много са и са се подули венците при кътниците и предполагам, че я мъчат.

На мен лично не ми пречи, но таткото ни ще се умори, а и Сисо се вкисва като пътува дълго понякога. Идеята е добра, а и мамите от София може да не се ангажират с нощувки, а само тези които сме от провинцията. А и така ще имаме наистина повече време да изкараме заедно и децата няма скапваме от път за един ден.Но нека всички да кажат какво мислят, все пак мамите от София са повече.

, иска постоянно да ходи , но не смее да се пусне , прави 3-4 крачки и толкова .Взехме му от тези колани за прохождане , но отказва да помръдне като е с него и наддава боен вик .Трябва му някой със здрав кръст , ама няма кой.