АВГУСТинчето вече е на две - едно пораснало дете!

• 18 325
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Привет момичета Hug
Ирка- на очен ги водихме в Александровска болница- такова чакане беше ooooh! от 9 до 12ч- направо нашите диванета вдигнаха болницата- ама поне всичко е наред:На Валето очичките са мн.добре,а на Ники няма да му слагат очила newsm44,само капки и слънчеви очила ще носи извесно време заради нещо като "алергичен конюктивид" newsm78,но важното е че очилата ги маха  Laughing
Аз също взех на Валето Ехинацея Форте и Мултисеностол,докато отидем при хомеопатичката да ни прегледа и започне да ни лекува.Не ми се ще да му тъпча организма с химия и затова се спрях на тези двете.Започнах и сутрин на гладно да му давам по лъжичка домашен мед- дано помогне Praynig.Той иначе е добре но и днес ще пием АБ,а на 25,09 сме при личната за гърлен секрет и за изследванията за яслата, че и ние живот и здраве тръгваме на ясла от 01,10,2007
Ами това е от мен- след малко излизаме да се порадваме на все още хубавото време,а ако е така и в неделя ще го заведа да полудува на Владая
 Hug

# 121
Привет и от нас  Hug
Временцето се оправи и пак хукваме по цял ден навън  Simple Smile
Съни, мерси за пояснението за Есберитокс-а  Hug
Вени, мерси за офертата, сега първи мисля да отида до офиса на Аква Сорс и да поразпитам и ще преценя на място.
Браво на Валето за очичките  Simple Smile
Нинето, благородно ви завиждам за програмата, дано Криско да му е хубаво и да можеш и ти да отделиш време за себе си.

Понастиналите да се оправят бързичко.

# 122
  • Sofia
Абе,момичета,какви ваксини слагате още?нали последната я отмениха,другата е чак в първи клас newsm78
ДТК и полиото от миналата година. ooooh! Колкото пъти се наканим да ходим, ама само да си помисля за доктор и Ради се разболява. Crazy Този път обаче я спипахме.

Sunnily*, стига бе, чак пък толкова, засрамваш ме. Laughing Сигурно аз много я хваля и така изглежда, иначе в яслата не се отличава от останалите. Освен че и тя се кара на децата в едно с учителката. ooooh!

# 123
  • София
Здрасти в този хубав слънчев ден!

За сега се оказа, че Крисона е още мъничък за това дето му го замислих, но има светлинка в тунела. Към средата на октомври ще го водя за по 1-2-и така до 3часа. Там трябва да може да говори, защото си има игри и трябвало да ги разбира, а и памперса е проблем. Не ще това диване без него и това е. Та свободното ми време си остава блян...

Съни, в този вариант вярно ще е трудничко с двамцата. Да го нацелуваш Явор от мен(от Крисето леко шамарче Laughing)да не ни забрави и от другия петък пак на музика.

# 124
  • Някъде на път....
Здравейте и от мен! Вече ходя на работа и имам все по-малко време за форума, но винаги когато си открадна 5 минутки съм тук!  Peace

# 125
  • София
Да пожелая на учениците/каки и батковци/ на добър час, много нови знания, умения и емоции в училищния живот!

Отивам и аз с Ивански, пък да видим колко време ще си отвисим, заради стачката!

# 126
  • София

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ- НА ДОБЪР ЧАС,МНОГО ЗНАНИЯ, ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ ИГРИ!!!

И ние с Валето отиваме да изпратим няколко първокласника. Hug

# 127
На добър час на всички ученици !
Пожелаваме ви успехи, приятели, игри и много нови умения и знания!

# 128
На добър час на всички ученици!
Надявам се откриването на учебната година да е минало чудесно!
И аз от една седмица съм на работа, влизам само да ви наглеждам  Hug Алекс днес е на ясла и след малко отивам да я взема,че ми стана мъчно, да си нагушкам и нацелувам.Два дена бях 2 смяна и я виждах само сутрин като я водя на ясла,вечер като се прибера в 22.00 тя вече спинка.
vnd,радвам се че оченцата на Валето са добре  Hug
Целувки на всички  Heart Eyes

# 129
И ние изпратихме нашия първокласник! Едвам го вдигнах сутринта, защото снощи имаше рожден ден и вилня до 12. После през цялото тържество в училището се прозяваше детето Mr. Green

Кари вече показва отвреме- навреме малки рогца, с батко си се карат и бият като за световно. Всеки твърди, че всичко е негово и място за компромиси няма. Малката изобщо не се дава и докато не стане на нейното, не мирясва. Сега нали баткото има бюро, на нея й взех една малка масичка с малко столче, от тия с куклите Winx май бяха, изглеждат много сладки, има да си рисува там, да си има и тя бюро един вид Simple Smile

Поздрави на всички!!!

# 130
  • Някъде на път....
Някои изпращат първокласници, дуги пък ще си имаме бебе през април.... Кой каквото го влече....  Thinking

# 131
  • Sofia
Честито на учениците!!   bouquet

t_ilieva, честито бебе през април! Лека бременност!   bouquet

Аз през около месец се чудя дали ще се изненадвам с подобни новини, а то просто тотално са ми объркани вътрешностите май. Confused

# 132
  • Някъде на път....
Juana, хайде в отбора на бременеещите!  Hug
Да си имам дружинка в априлската тема де....  Wink

# 133
  • Sofia
Ааа, не, няма шансове, и планове няма всъщност за следващата година. Simple Smile
Обаче са ми много нередовни гостите, а пък все отлагам ходенето на доктор.

# 134
Някои изпращат първокласници, дуги пък ще си имаме бебе през април.... Кой каквото го влече....  Thinking

Еее чудесна новина Grinning

Hug

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 00:27 от Toni4ka

Общи условия

Активация на акаунт