АВГУСТинчето вече е на две - едно пораснало дете!

• 18 321
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря ви за чудесните пожелания Peace. T-ilieva, ти не си ли като мен от априлките я си признай веднага Mr. Green ?

# 151
  • Някъде на път....
Благодаря ви за чудесните пожелания Peace. T-ilieva, ти не си ли като мен от априлките я си признай веднага Mr. Green ?
Априлка съм и още как!  Peace Термина ми е 17 април!  Mr. Green

# 152
  • Smolyan
Честито на бременните мами, много, ама много ви се радвам и даже благородно ви завиждам. Нямам търпение отново да съм бременна, но малко ще почакам  Wink.
Темата нещо пак опустя, явно повечето вече сме започнали работа и нямаме време  Simple Smile
Целувки на всички  Heart Eyes

# 153
  • Някъде на път....
Време никой няма в това забързано ежедневие.
Мен ме крепят топлите трепети по втората бременност, представям си как ще измина отново целия този път и взе да ми харесва, да знаете.....  Wink

# 154
Аз съм затрупана с дребни задачки-закачки и с края на нашето царство със Стефанаки се увеличават и се присещам за нови и нови неща, които трябва да свърша. Сега се сетих, че май е време да извадя зимните дрехи и да прибера летните, добре че на детето му оправих гардероба.
И така... днес излязохме за мъничко и всички локви бяха наши - голяма радост.
Като ви чета как си бременеете една след друга май сериозно ще се позамисля...хммммм.....а най-много май ще се замисля като тръгна на работа и отново се сблъскам със скапаните проблеми  Grinning

# 155
  • Sofia
Ама Тоничка била рожденик днес!!!
Честит рожден ден, да си мнооого щастлива и обичана!  bouquet

Аз поглеждам през деня във форума, ама никой като не пишеее.. и се връщам към работата. Иначе сигурно щяха да ме изгонят, мине се не мине време и вляза да проверя какво става. Crazy

# 156
Juana Благодаря ти!

Hug

# 157
Честит Рожден Ден,Тоничка!

# 158
Честит Рожден Ден Тоничка. Май е бил вчера   Embarassed
newsm59

t_ilieva и mona77  Страхотни сте. Пожелавам ви леко бременеене и много радости.

Имам повод да почерпя днес Laughing  loveuuu

cheers  party023

# 159
Тоничка, Честит Рожден Ден!
Много щастие и лябов ти пожелавам!!!

Алесия, честита ви годишнина и на вас!
Още дълги година да се обичате, уважавате и да понатълните къщата поне с още едно детенце  Simple Smile

# 160
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Тоничка, Честит Рожден Ден!   bouquet   bouquet   bouquet
Много здраве,любов и семейно щастие!

alessia  -честита годишнина!Още много дълги и щастливи години заедно ви пожелавам.

Честито на двете бременни мами,лека и безпроблемна бременност.
Зълвата е бременна и ние скоро чакаме бебе,така че има трепети и при нас,макар и отдалеч.
Аз ту се замислям за второ,ту се отказвам.Докато едната баба поне не се пенсионира-няма да стане NaughtyЩе ми дойдат в повече две диванета. Mr. Green

Аз повече чета,т.к нямам какво толкова да пиша.Мариелка вече много говори и пее,водим си диалог без проблем,започна и въпроси да задава и сама си разиграва разни сюжети с куклите Joy
На ясла не я пуснах,засега аз си я гледам сутрин,следобяд баща ми,справяме се някак,напролет ще видим.

Сигурно съм ви писала,че Мели има една малка вродена кистичка под лявата вежда,не и пречи,но решихме вече да я махнем.Така,че на 4-ти октомври живот и здраве сме на операция с пълна упойка.Въпреки,че се води козметина операцийка,мен ме е страх повече от упойката.Стискайте палци всичко да мине бързо и леко,в най-лошия случай ще ни държат 3 дни в болницата,но може и всичко да мине за 1 ден,дано е така,че ще пощурее там. Praynig

Ами това е от нас,пожелаваме ви весело настроение въпреки лошото време. Hug

# 161
  • София
Честити бременности  на t_ilieva и mona77! да минат бързо и леко!

Честита годишнина на alessia и на патерици честит рожден ден на Toni4ka!

# 162
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Toni4ka!

Явно всички са по задачи!

Лъчка продължава с яслата и сряда, четвъртък и петък не плака. Днес и утре няма да ходи, че има малко сополи. Друго интересно май няма покрай нас!

Поздрави на всички!

# 163
  • Някъде на път....
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Toni4ka!
Желаем здраве и късмет!   bouquet

# 164
  • Sofia
Здравейте!!
Днес направихме с Ради едно пазарче за есенни дрешки и вече почти попълнихме гардероба за сезона!! Само панталони много не можах да й харесам, все са едни като с разтегнат ластик и ще й висят. Вече има 2 такива панталона и почти не са носени и доста ме е яд.
Сега остава да й купим само обувки!  Mr. Green Но пък маратонките, които има сега, вече не знам за кой път ги напикава и май няма да минем само с един чифт.
Вие готови ли сте за есента?

Общи условия

Активация на акаунт