Против акне/пъпки по лицето?

• 339 771
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Чувала съм че доматът е добро срецтво за отстраняването на акне! Също така и по магазините продават доста ефикасни продукти .  Peace

# 556
  • София
Малко по-назад в темата беше споменато за хубавото влияние на зеления чай върху кожата.   Аз също искам до споделя, че при мен това е единственото нещо , което ми помогна за акнето(моето не е хормонално). Всяка сутрин по една чаша зелен чай с мед на гладно. След първия месец започна да ми се изчиства кожата, а се боря от три-четири години с пъпките.
 Изпробвах всякакви козметики, но при мен имах чувството, че утежняваха проблема.
 От известно време сведох козметиката за лице до минимум- лек хидратиращ крем(веднъж на ден) и измиващ гел;
 спрях кафето, защото забелязах, че в един период, когато го бях увеличила, и акнето ми се увеличи ужасно много, направо бях обезобразена.
 Успех на всички  Hug

# 557
petleto,дай линк на този зелен чай.Не е онзи,който  smile3550  или? А за черните точки помага ли?

# 558
  • Пловдив
Някакви отзиви за маските на Пуредерм?

# 559
  • София
petletoНе е онзи,който  smile3550  или? А за черните точки помага ли?
Не е от този Simple Smile....нормален зелен чай, на пакетчета или насипен, има различни марки в търговската мрежа. Купувала съм си на различни фирми, без тези от по лев-два.
За черните точки не мога да кажа, че ми е помогнал, за сега, но и аз го пия редовно само от три месеца и само по 1 чаша на ден. Мисля да го увелича поне по две на ден.

# 560
Някакви отзиви за Триакнеал на Авен? Купих си го вчера, ако има доволни ще се радвам да споделят Simple Smile

# 561
  • София
Някакви отзиви за Триакнеал на Авен? Купих си го вчера, ако има доволни ще се радвам да споделят Simple Smile

Аз си го купих преди няколко дена и не съм го ползвала кой знае колко, но бих казала, че не е лош хич даже. Малко щипе на места където има раничка или пъпчица, доста изсушава кожата, но пък и пъпките също лесно погарят  Peace

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 17:02 от micky

# 562
# 563
Благодаря много и на двете!!!:) Бихте ли ми препоръчали и някой крем.Кожата ми е мазна,но и много чувствителна( вчера от нормадерма така ми се зачерви,според мен направо си беше алергична реакция). Трябва ми нещо хидратиращо,защото все пак съм вече и на 30.
Здравей! Аз също имам проблемна,чувствителна и мазна кожа на лицето и много съм доволна от гела,тоника,дневния и нощния крем на Амуей. Махна ми се лъщящото от лицето и много добре си чувствам кожата като ги ползвам продуктите.Съставките изцяло са на растителна основа съдържат витамини,комплекс от цинк,екстракт от леска и върбова кора за нормализиране баланса на мазната кожа....екстракт от лайка и зелен чай спира дразненията...фактор 15...формула с хиалуронова киселина,розмарин я хидратира....https://www.amway.ua/catalog?id=12287&process=large_image_po … oduct_image_popup

# 564
Има доволни,но се мажи само вечер и не прекалявай защото той е за найстина тежко акне,след него кожатати може да изсъхне ,но не омазнявай с мазен крем а худратирай те си имат специално кремче Клин Ак!  Успех, аз съм много доволно,но  лицето ми след това беше като изсъхнало защото се мажех и сутрин и вечер! #Crazy

# 565
Благодаря много и на двете!!!:) Бихте ли ми препоръчали и някой крем.Кожата ми е мазна,но и много чувствителна( вчера от нормадерма така ми се зачерви,според мен направо си беше алергична реакция). Трябва ми нещо хидратиращо,защото все пак съм вече и на 30.
Здравей! Аз също имам проблемна,чувствителна и мазна кожа на лицето и много съм доволна от гела,тоника,дневния и нощния крем на Амуей. Махна ми се лъщящото от лицето и много добре си чувствам кожата като ги ползвам продуктите.Съставките изцяло са на растителна основа съдържат витамини,комплекс от цинк,екстракт от леска и върбова кора за нормализиране баланса на мазната кожа....екстракт от лайка и зелен чай спира дразненията...фактор 15...формула с хиалуронова киселина,розмарин я хидратира....https://www.amway.ua/catalog?id=12287&process=large_image_po … oduct_image_popup
Аз от тази марка съм крайно недоволна, получих подуване на очите............но на всеки си влие различно!

# 566
Аз от тази марка съм крайно недоволна, получих подуване на очите............но на всеки си влие различно!

И аз съм към недоволните. Преди време си бях взела серията за акне /гел за измиване, лосион и крем/, зелени опаковки... Освен че продуктите на тази марка са необосновано скъпи, други качества нямат.

# 567
http://www.lechitel.bg/product.php?p=96
Пробвал ли е някой това,имае ли наблюдения от този продукт??? Thinking Thinking Thinking

# 568
  • гр.Пловдив
уффф и аз с какво ли не го боря това акне - сега с лазерно лечение +акне БП5

# 569
аз си купих днес това и ми харесва на първо ползване. Харесаха ми и другите сапуни от серията.

Общи условия

Активация на акаунт