Против акне/пъпки по лицето?

• 339 791
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
# 481
момичета,имам страхотен проблем с пъпките от 3 години (година след като родих) ,който въпреки усилията, не мога да реша. Cry
Ходих къде ли не, опитах всякакви скъпи продукти и мазила,пила съм и антибиотици,но резултата е временен,а пъпките се множат и оставят след себе си огромни , дълбоки белези,които освен естетически имат и ужасни психологически последици за мен (затворих се напълно вкъщи,отбягвам дори най-близките си,не излизам никъде и по никакъв повод)  Cry Cry Cry
С една дума-сринах се напълно,дори и мъжа си отблъсквам,защото се чувствам като някакъв урод,като прокажена....
Но да се върнем към темата. Смених за пореден път дерматолога, който ми предложи да опитам с два крема на BIOTRADE - Iso 3 и Melabel (общо стрували 70 лв.)
Въпроса ми към вас е някой ползвал ли ги е? Какво можете да ми кажете за тях и цената им реална ли е ,дали са ефикасни или просто доктора се опитва да пробута продуктите на фирмата с която работи (често ми се е случвало досега)...Ще се радвам някой да ми отговори,предварително ви благодаря  Praynig

# 482
Според мен проблема ти е хормонален и само с кремчета няма да се оправи. Добре е да посетиш ендокринолог, да ти пусне излседвания на хормоните и после според тях да започнеш адекватно да лекуваш проблема. Естествено е добре да го направиш с природни средства, че иначе ще влезнеш в омагьосания кръг на хормоните.

# 483
  • Sofia
момичета,имам страхотен проблем с пъпките от 3 години (година след като родих) ,който въпреки усилията, не мога да реша. Cry
Ходих къде ли не, опитах всякакви скъпи продукти и мазила,пила съм и антибиотици,но резултата е временен,а пъпките се множат и оставят след себе си огромни , дълбоки белези,които освен естетически имат и ужасни психологически последици за мен (затворих се напълно вкъщи,отбягвам дори най-близките си,не излизам никъде и по никакъв повод)  Cry Cry Cry
С една дума-сринах се напълно,дори и мъжа си отблъсквам,защото се чувствам като някакъв урод,като прокажена....
Но да се върнем към темата. Смених за пореден път дерматолога, който ми предложи да опитам с два крема на BIOTRADE - Iso 3 и Melabel (общо стрували 70 лв.)
Въпроса ми към вас е някой ползвал ли ги е? Какво можете да ми кажете за тях и цената им реална ли е ,дали са ефикасни или просто доктора се опитва да пробута продуктите на фирмата с която работи (често ми се е случвало досега)...Ще се радвам някой да ми отговори,предварително ви благодаря  Praynig

Много познато ми звучиш, само дето моите години борба са над 10.
Според мен отново се опитват да ти пробутат поредната скъпа козметика.
Сменила съм много дерматолози, според мен те НЕ ЗНАЯТ как да излекуват този проблем. Само ти прибират парите.
Ако искаш пиши ми на лични да ти кажа моите опити с козметиките докъде стигнаха, пробвала съм почти всичко на пазара и само някои неща действат за съжаление, а борбата си е постоянна.

# 484
Ходих къде ли не, опитах всякакви скъпи продукти и мазила,пила съм и антибиотици,но резултата е временен,а пъпките се множат и оставят след себе си огромни , дълбоки белези,които освен естетически имат и ужасни психологически последици за мен (затворих се напълно вкъщи,отбягвам дори най-близките си,не излизам никъде и по никакъв повод)  Cry Cry Cry
Въпроса ми към вас е някой ползвал ли ги е? Какво можете да ми кажете за тях и цената им реална ли е ,дали са ефикасни или просто доктора се опитва да пробута продуктите на фирмата с която работи (често ми се е случвало досега)...Ще се радвам някой да ми отговори,предварително ви благодаря  Praynig

Много познато ми звучиш, само дето моите години борба са над 10.
Според мен отново се опитват да ти пробутат поредната скъпа козметика.
Сменила съм много дерматолози, според мен те НЕ ЗНАЯТ как да излекуват този проблем. Само ти прибират парите.
Ако искаш пиши ми на лични да ти кажа моите опити с козметиките докъде стигнаха, пробвала съм почти всичко на пазара и само някои неща действат за съжаление, а борбата си е постоянна.
и аз имам същия проблем-засега май акне аут помага малко но си търся нещо което наистина да действа.
а за дерматолозите си напълно права-само гледат да си пробудат продуктите и да вземат парите.

# 485
Да споделя и моя опит.За около 3 месеца редовна употреба с посочените по-долу продукти,лицето ми се изчисти.Останаха много блези петънца,които ще премахна октомври с пилинг  Wink
Измиващ сапун Хидровит http://www.pharmapoli.com/Images/Products/Product2439.Photo1.500x500.jpg
Лосион YGIELLE на фрезидерм
Крем noreskin ,използва се вечер.
КОмбинацията ми е дадена от дерматолог и има впечатляващ ефект.
Дано съм помогнала Peace

# 486
Да споделя и моя опит.За около 3 месеца редовна употреба с посочените по-долу продукти,лицето ми се изчисти.Останаха много блези петънца,които ще премахна октомври с пилинг  Wink
Измиващ сапун Хидровит http://www.pharmapoli.com/Images/Products/Product2439.Photo1.500x500.jpg
Лосион YGIELLE на фрезидерм
Крем noreskin ,използва се вечер.
КОмбинацията ми е дадена от дерматолог и има впечатляващ ефект.
Дано съм помогнала Peace

Изглежда, че тук ги няма. Ти сигурно си ги вземала от Гърция. В Бг антибиотикът клиндамицин, който се съдържа в лосиона, го има само като вагинален крем Далацин Mr. Green.

# 487
 Joy не знаех

# 488
Vichy имат ефект само в началото. След известно време (2 месеца) ми се появиха упорити пъпки по бузите на лицето,  а никога, никога не са ми излизали там!!  smile3518
Затова го спрях  Stop

После опитах един нощен крем на Nivea - Bye-Bye Spot и беше трагедия  newsm45 Не си го купувайте, защото само ще изхвърлите 10 лв в коша. Нито ми попиваше в кожата (моята е смесена),  нито успокояваше. Даже ми излизаха нови и нови пъпки. Ужас пълен!

Сега ползвам продукти на Eucerine и съм доволна. Моя приятелка ползва на Ла Рош и също е доволна.

# 489
  • русе
моите пъпки се махнаха от крем бо4ко, разредих го с зехтин и мацах  всяка ве4ер.Но зависи от типа кожа. Naughty

# 490
Аз си реших въпроса с пъпките с противозачатъчни. Точно за един месец лицето ми се изчисти и оттогава, независимо колко пъти правя почивки от тях и продължителността им, нямам проблем. Просто не си давайте парите за скъпи мазила, защото обикновено проблема е вътрешен, трябва да се търси причината, а не само да се лекува последствието. Знам, че има доста момичета, които са негативно настроени към този вид контрацептиви, но аз ги пия вече 6 или 7 години и ако са правилно изписани, т.е. съобразени точно с вашия организъм и нива на хормони, проблема е точно никакъв. Впоследствие съм чела, че много дерматолози изписват точно противозачатъчни за лечение на акне и в тези случаи терапията продължава около 3 месеца (това даже и в листовките на някои видове го пише). Успех на всички! Simple Smile

# 491
  • Sofia
Всичко е до организъм, що се касае до понасянето на противозачатъчни. Има хора, при които страничните ефекти са наистина неприятни.
Иначе помагат, да.

# 492
Хормоналните препарати са толкова вредни, че не си струва изобщо да се коментират. Забравете ги ако се обичате.

# 493
# 494
РетинА и продукти с кликолова к-на.... Peace Битката е дълга и уморителна и най-вече - постоянна! Дано всички един ден се събудим с перфектна кожа...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт