Против акне/пъпки по лицето?

• 339 797
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ползвали ли сте на Eveline pur control 3 в 1 за проблемна кожа и черни точки?

# 571
да,аз ползвам евелин,но да ти кажа не о4акваи да ти махне пъпките,по скоро става за пилинг и за измиване отколкото за пъпки Naughty Peace

# 572
Някои ползвал ли е Дермабион за пъпките http://apteka.framar.bg/05004541/%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0% … %B1%D0%BB-60-krka
4удя седали дане го взема.как мислите? newsm78

# 573
Някои ползвал ли е Дермабион за пъпките http://apteka.framar.bg/05004541/%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0% … %B1%D0%BB-60-krka
Дермабион са дражета. За хубава кожа са ,чешки или словенски, не са скъпи. Те са хранителна добавка и ефекта се вижда поне след 2 месеца. Пила съм.

# 574

Може да погледнеш тук една стара тема за дермабиона --> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=173194.0

Аз съм го пила преди време, но не много редовно, за това не мога да си дам мнението Simple Smile

# 575
  • София
Аз съм много доволна от антибактериалната пяна на Себа мед,не изсушава кожата както повечето продукти против пъпки

# 576
Ето моят план за пъпките:Сега си купих цинкова маз от аптеката и по4вам да се мажа с нея за пъпките(4ух 4е помагала и за петната,ще видим)направих си домашното крем4е с невен и маз,правя си маски със сяра,приема също сяра за пре4истване на кравта с мед и пия мултивитамини,също така и си поръ4ах на Амрита коректора за пъпки.да видим какъв ще е резултата от тази  работа,но да си призная ако няма ефект до месец ще отида да си направя хормонални изследвания защото ве4е не се трае а скоро ще стана на 21 докога ще ходя с пъпки

# 577
Днес в аптеката ми казаха,че DIACNEAL Avene е вече с ново име TRIACNEAL,вярно ли е това и има ли някаква разлика ? newsm78
Бях готова да го взема,но като ми казаха така и се отказах,реших първо да се консултирам с вас Simple Smile
Иначе си купих Ефаклар Дуо,маската на Авен за проблемна кожа с гликолова киселина и измивният гел синият Клеананс за лице.
Ефаклар Дуо попива много бързо,изобщо не мазнее,все едно нямам крем,хареса ми,за ефект е рано още Wink
Аз се чудя все още дали да си взема слънцезащитен на Авен или на Ла Рош,значи на Авен слънц. Клеананс със сигурност няма да е Stop,мисля от емулсиите с фактор 20,30 ако намеря да си взема(за Авен става дума),,,но пък се загледах и по слънц. на ла Рош за проблемна кожа с 30 фактор май,че беше......,някой да го е ползвал?
Ама да ви кажа ,че и пудрата spf  30 Couvrance AVENE ми привлече вниманието Mr. Green,малеее то много неща станаха,кое да избера незнам Embarassed

# 578
а да ми препоръ4ате нещо не кафевите петна от акне newsm78 newsm78 newsm78
ве4е незнам какво да използвам Cry Cry

# 579

Иначе си купих Ефаклар Дуо,маската на Авен за проблемна кожа с гликолова киселина и измивният гел синият Клеананс за лице.

Ако е удобно, моля те кажи как е измиващия гел Cleanance на Avene след като понатрупаш впечатления Simple Smile  bouquet

# 580
а да ми препоръ4ате нещо не кафевите петна от акне newsm78 newsm78 newsm78
ве4е незнам какво да използвам Cry Cry
Ефективен е билковия пилинг. Бързо ще махне петната.

# 581
Днес в аптеката ми казаха,че DIACNEAL Avene е вече с ново име TRIACNEAL,вярно ли е това и има ли някаква разлика ?

На мен преди 2 седмици ми казаха, че diacneal е спрян от производство, и че евентуално ако някъде е останал мога да го намеря, иначе triacneal бил същият продукт и си го купих. Доволна съм за сега, но като сварши мисля да пробвам и Glyco A, защото е с по-голям % гликолова киселина.

# 582
  • Parsberg
Момичета кажете ми кой от двата крема е по-добър DIACNEAL или Glyco A?Защото съм в чуденка кой да взема а няма много време тъй като през лятото не се препоръчва да се използва.

# 583
Днес в аптеката ми казаха,че DIACNEAL Avene е вече с ново име TRIACNEAL,вярно ли е това и има ли някаква разлика ?

На мен преди 2 седмици ми казаха, че diacneal е спрян от производство, и че евентуално ако някъде е останал мога да го намеря, иначе triacneal бил същият продукт и си го купих. Доволна съм за сега, но като сварши мисля да пробвам и Glyco A, защото е с по-голям % гликолова киселина.

Да,и на мен ми казаха нещо такова в аптеката,а този крем Glyco A пак на Авен ли е?

# 584

Ако е удобно, моля те кажи как е измиващия гел Cleanance на Avene след като понатрупаш впечатления Simple Smile  bouquet

Естествено,че е удобно Amra Party
Този измиващ гел на Авен не го ползвам за пръв път,а вече за трети път си го купувам,но последно го бях ползвала някъде преди година две и винаги ми е харесвал,не се пени обилно,аз и не го изисквам ,защото не ми харесват силно пенещи се гелове,не изсушава,измива добре и ми харесва как ухае Grinning.
Просто исках да го сменя с нещо ново,и през това време експериментирах с други измивни средства,но ето ,че се върнах пак на него,както бих се върнала и бих закупила отново на KORRES гела с бял чай ,само тези двата ми допадат ,защото не дразнят и не са агресивни за проблемна кожа .

Общи условия

Активация на акаунт