Против акне/пъпки по лицето?

• 339 764
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • Mostly in my mind
Не към Лолита за к-ка Христина

Ами доколкото разбрах се продават в аптеките нещата им. http://www.bilpharm.com/rubbg.php?R=148&SR=165&SESID=qd0 … c92m43f6t8sacv9g5 Ето това успях да намеря. Крем за лице, антибактериален. Мисля, че така се води. Надолу има и други продукти против акне. И по други форуми като съм чела, много я хвалят като цяло. Simple Smile

# 136
На Vichy Normaderm е хубав обаче аз имах прекалено големи очаквания от него  Laughing
Иначе срещу акне е идеален Скинорен + за почистване на лицето една пияна на Seba Med, която убива бактерията причиняваща акне.

# 137
Единственият продукт,с който казваш чао на пъпките е този-

# 138
Купих си кремчето от тази серия : http://www.donna.bg/product.php?id=319. Определено виждам ефект. Цената му е 6-7 лв. Ще пиша как е кремчето като минат поне още 1-2 седмици.  Peace
Зинерит ползвах миналата година и ми се изчисти лицето, но след като си взех отново миналия месец - никакъв ефект.  Crossing Arms

# 139
  • Sofia
Купих си кремчето от тази серия : http://www.donna.bg/product.php?id=319. Определено виждам ефект. Цената му е 6-7 лв. Ще пиша как е кремчето като минат поне още 1-2 седмици.  Peace
Зинерит ползвах миналата година и ми се изчисти лицето, но след като си взех отново миналия месец - никакъв ефект.  Crossing Arms

Това все едно аз съм го писала. И аз взех този крем преди няколко дни и за моя изненада има ефект засега. Ще видим занапред.

Зинерита като всеки антибиотик има действие в началото, после явно кожата свиква. И аз се изчистих с него, след това спря да ми действа.

# 140

Това все едно аз съм го писала. И аз взех този крем преди няколко дни и за моя изненада има ефект засега. Ще видим занапред.

Зинерита като всеки антибиотик има действие в началото, после явно кожата свиква. И аз се изчистих с него, след това спря да ми действа.

Зинерита го ползвам повече от 3 години,като правя кратка почивка от по 2-3 месеца.Бих казала,че кожата на лицето ми е безупречна,не знам защо на вас не действа,ама нали знаете всяка кожа с капризите си,различните препарати действат различно на всеки!

# 141
  • София

Ще го пробвам!

# 142
Зинерите е страхотен само той и Диакнеала на Авен ме оправят,обаче за тези който сега запояват искам да поясня че и двата адски изсушават кожата,и е важно да си купите хидратиращ крем за възтановяване след лечение на акне,аз ползвам един на Авен Клин-Ак,но моя приятелка си взе хидратиращ серум и също остана доволна.

# 143

Ще го пробвам!
Как си представяте крем който струва 6 лв да има някакви активни съставки ,ами само шишето  и трнспорта до аптеките не могат да си избият. аз не бих се доверила

# 144
Здравейте.Има един много ефикасен крем за акне-Надикса-испански,много е добър.

# 145
  • Бургас
На мен Зинерита вече не ми действа smile3516,а миналата и по минала зима беше ок.Затова сега си взех другото ,което дерматолозите ''обичат''да предписват -Имекс.С цвят като фдт е ,така че хем лекува(с антибиотик е),хем леко прикрива.Ще го видим и него за колко време и какво ще постигнем Thinking.Следващото,което ще си взема,ако от имекса няма ефект, сигурно ще е Далацин т,също ''любимо'' предписано от всички дерматолози лекарство Wink

# 146
Знам, че това което ще кажа няма да се приеме много насериозно, но все пак ще си кажа: Пробвах няколко специализирани продукти за акне, и в крайна сметка това, което най-много ми помогна е сапунът Safeguard. Измиване на лицето след като си бил навън, както и преди лягане, при мен даде страхотни резултати. Възможно е и противозачатъчните да са помогнали, но подобрението започна още преди да съм ги взимала. Разбира се всяка кожа е различна, но съм сигурна, че и при други хора ще подейства  Peace

# 147
На мен Зинерита вече не ми действа smile3516,а миналата и по минала зима беше ок.Затова сега си взех другото ,което дерматолозите ''обичат''да предписват -Имекс.С цвят като фдт е ,така че хем лекува(с антибиотик е),хем леко прикрива.Ще го видим и него за колко време и какво ще постигнем Thinking.Следващото,което ще си взема,ако от имекса няма ефект, сигурно ще е Далацин т,също ''любимо'' предписано от всички дерматолози лекарство Wink

на мен имекса много ми омазняваше лицето Peace

аз съм пробвала какво ли не срещу пъпки, някои имат ефект, други не и ми писна. Та сега пия антибиотик Sunglasses

# 148
  • Бургас
Kогато бях 17-18г дерматолог ми изписа да пия антибиотик-тетрациклин за пъпките(той се съдържа и в имекса)и ми излезнаха гъбички.И  след това когато ми се налагало да пия антибиотик,по болест ,не за пъпки,пак са ми излизали #Crazy.Затова за мен алтернативата да лекувам акне с антибиотик е много рисковано. Cry

# 149
  • София
Гадни са тия антибиотици - разни тетрациклини, доксициклини и т.н., и не са леки за прием. Пък и не съм много убедена в положителното им действие.

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 18:06 от Serpentine

Общи условия

Активация на акаунт