за безплатните учебници и ....набор95

• 25 219
  • 380
  •   1
Отговори
# 270
  • гр. София
dorothy ,око да види ръка да пипне. Laughing
А вашите деца ще ходят ли на лагери? Моят синковец много ме врънка,миналото лято ходи от у-ще,но не мога да си обясня защо тази година ме е шубе да го пусна(щото не е от кротичките).

# 271
  • София и там където не се пуши
Аз моите не ги пускам на лагер, една мама в друга тема сега се е върнала като придружител и обяснява, че имала чувството, че е участвувала в Сървайвер.

# 272
  • София
Виктория ще ходи със сигурност на два лагера през това лято. За третия още се колебае.
Миналата година бях ръководител на детски лагер - беше прекрасно и нямахме никакви особени проблеми. Тази година ще пропусна. Sad

# 273
  • гр. София
А пиенето на бира брои ли се за проблем? Mr. Green

# 274
Аз като ходих с четвъртокласници  като придружител, като пиха кола като не можата да заспят до много късно, учителки обикалят, деца не спят, абе ужас.

# 275
  • София
А пиенето на бира брои ли се за проблем? Mr. Green

Лагерът беше за деца до 12 г., но имаше 10-15 пубертета с титлата "помощник-ръководител". Може и да са опънали по някоя бира, но е било толкова дискретно, че никой не е забелязал. Всъщност, програмата беше много натоварена и едва ли са имали сили за продължителни нощни веселби. Вечер, след лягането на дребните, с "големите" заформяхме дискусии за секса, наркотиците, нета... Откарвахме до малките часове. След това даваха дежурства за почистване на залата, в която се събирахме - метене и миене на пода. Сутрин в 7:30 ги събирахме на оперативка. Та най-много да са пили бира следобед на връщане от игрището, ако са имали сили... Най-самостоятелната им проява беше спане на открито последната нощ.

Сигурно си зависи от децата, а и от програмата. Високо в планината, по цял следобед тичане и състезания, не им оставаха сили да будуват през нощта.

# 276
О и нашите ги изморихме здравата, нооо направо ужас, такива училища не са ми по вкуса определено. Може би важи, ако ни следиш, ще ни хванеш. А ако човек им има прекалено доверие, няма.  Нашата група нямаше проблем чак толкова, разделихме ги последихме ги и нещата се пооправиха, ама дори от други училища, то крещене викане, свободия.

# 277
Камен с няколко деца от класа ще ходят на експедиция в планината за 1 седмица. Ще има преходи, катерене, преминаване през препятствия по въжета, спане на палатки, ориентиране по карта и компас... такива екстри. Обещават плътна ангажираност от 8 до 23 часа, специални игри за изграждане на екип и чувство за взаимна свързаност и отговорност, лични предизвикателства... Изглежда ми по-обещаващо от лагер, пък да видим.

# 278
Аз сега съм в шести клас тоест ще бъда седми .Моите учебници струваха около 120-130 лв. ,но има и учебни тетрадки
 Tired

# 279
Кабо Алма да не би да отиват в месността Гюлечица, там организирват такива неща.

# 280
  • София
Кабо Алма, такова и си го представях! Нямаше как да дойде на срещата снощи, защото Габа се готви за "контролно по балет" и не може да пропуска репетиции. А и Виктория е убедена, че не може да вмести нищо повече в това лято - останаха й свободни само двете седмици през септември и то ако не решим да отидем на море тогава.
Кога и къде ще бъде това екстремно преживяване? Кой го провежда? (Имам познати, които се занимават точно с това)

# 281
Здравейте!
Янита и Кабо Алма ще кажете ли нещо по-подробно за екскурзиите,които се организират и не са в чужбина?Аз само чух,че ги има,но никакви подробности.Ние държиме на тази до Гърция и не сме информирани за другите.

# 282
  • София
А! И ти се появи най-после  Wink

Виктория също държи на екскурзията в Гърция, макар че вече е била на повечето от местата по маршрута. Дори е готова да си заработи парите за пътуването, от мен остава да измисля кога и как.
Другите й планове не са свързани с училище: спортен лагер в Трявна, българо-американски лагер в хижа на Карандила с последваща няколкодневена помощ в сиропиталище, детски лагер, на който отива като помощник-ръководител, поне две семейни пътувания (едното започва още на 16 юни).

# 283
Камен с няколко деца от класа ще ходят на експедиция в планината за 1 седмица. Ще има преходи, катерене, преминаване през препятствия по въжета, спане на палатки, ориентиране по карта и компас... такива екстри. Обещават плътна ангажираност от 8 до 23 часа, специални игри за изграждане на екип и чувство за взаимна свързаност и отговорност, лични предизвикателства... Изглежда ми по-обещаващо от лагер, пък да видим.

Praynigдай малко повече инфо за кой лагер става въпрос-попрочетох за някои в нета но не мога да се ориентирам-а за "нашия темперамент"това е идеалния лагер Twisted Evil

# 284
teo_71 като ходя по планината все виждам пловдивски лагери и като ходят децата насам натам все пловдивските групи най-организирани, давам ти идея, да потърсиш по Пловдив.

Иначе толкова се радвам, че пак се оживи темата, но днес разговорилите се мами са от СМГ. Ако не можеш да се оправиш питай пак и аз ще питам и ще ти пратя координати в Пловдив. Ако пък искаш де се присъединиш към софийските пак кажи и това ще разучим.

Общи условия

Активация на акаунт