за безплатните учебници и ....набор95

• 25 214
  • 380
  •   1
Отговори
# 285
Камен с няколко деца от класа ще ходят на експедиция в планината за 1 седмица. Ще има преходи, катерене, преминаване през препятствия по въжета, спане на палатки, ориентиране по карта и компас... такива екстри. Обещават плътна ангажираност от 8 до 23 часа, специални игри за изграждане на екип и чувство за взаимна свързаност и отговорност, лични предизвикателства... Изглежда ми по-обещаващо от лагер, пък да видим.

Praynigдай малко повече инфо за кой лагер става въпрос-попрочетох за някои в нета но не мога да се ориентирам-а за "нашия темперамент"това е идеалния лагер Twisted Evil

Заповядай http://www.outwardbound.bg/  Hug

# 286
# 287
  • София и там където не се пуши
Да питам, взехте ли всички уроци по всички предмети.

# 288
ние не
особено по география
едва на половината учебник са,което е доста добре,като се има предвид,че мин.година взеха едва една трета от учебника ooooh!

Доста оплаквания има от госпожата по география ,но незнайно защо не я махат

# 289
Аз зададох този въпрос, но не съм проверила всичко. Само знам че по математика са с 10 урока невзети.

# 290
  • София
Аз математиката не я мисля, там са напред. Не знам дали са взели всички уроци, но знам, че продължават да си учат до последния ден. В петък имат състезание по история.

# 291
И нашите продължават да учат, но например имат по някои предмети по три урока останали, а имат още по един час.

# 292
  • София
Доколкото разбирам тук има доста майки на деца от СМГ. Моят син е  шестокласник и проявява интерес към вашето у-ще. Бих искала да попитам знаете ли какъв процент от децата продължават и след шести клас в същото у-ще. Все пак сте опасна конкуренция. Laughing Laughing Laughing

# 293
Ние сме от конкуренцията, ама не сме от СМГ, доста и от нашите и от СМГ отиват в Американския колеж, доста от децата отиват и по езикови училища, за математика не щат и да чуят - е само някои разбира се.

# 294
  • София
Доколкото разбирам тук има доста майки на деца от СМГ. Моят син е  шестокласник и проявява интерес към вашето у-ще. Бих искала да попитам знаете ли какъв процент от децата продължават и след шести клас в същото у-ще. Все пак сте опасна конкуренция. Laughing Laughing Laughing

Вероятно имаш предвид "след седми клас". Моята дъщеря би искала да остане в СМГ. Това е първото й желание. За следващите още не е сигурна. Категорична е, че не иска и да чуе за американския (по някакви нейни си причини).
Току що ми се обади да каже, че за годината по математика ще има две шестици и една петица. Гордея се с нея!  bowuu

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 10:30 от Янита

# 295
  • Сливен
А ние до тук 2 петици - по история и български, с опция за още една по математика, ако не се представи добре на изпитване ....
Хич не сме в настроение  Confused

# 296
teo_71 като ходя по планината все виждам пловдивски лагери и като ходят децата насам натам все пловдивските групи най-организирани, давам ти идея, да потърсиш по Пловдив.

Иначе толкова се радвам, че пак се оживи темата, но днес разговорилите се мами са от СМГ. Ако не можеш да се оправиш питай пак и аз ще питам и ще ти пратя координати в Пловдив. Ако пък искаш де се присъединиш към софийските пак кажи и това ще разучим.

bouquet  bouquet

И аз с чавето вече се настройвам ваканционно Crazy-хубава-лоша,провалена,заради стачки,учена-недоучен-избутахме я и тая година-за нас не се очертава никак блестящ край Embarassed-но пак е по-добре от погорома в първия срок-имаме стъпка нагоре.Яд ме е,но преди да дам воля на собствените си амбиции и гняв #Cussing out-взех да броя до десет и да си повтарям,че е жив и здрав и умен- и рано или късно ще "хване верния път"/избива ме на философия по обяд Laughing/

А колкото до лагерите и екскурзиите-порових и намерих много инфо от тукашните клубове.Чак се учудих и ми стана приятно,че са се "възродили" толкова туристиески дружества.Моето поколение беше много облагодетелствано откъм тази страна-не помня учебна година,без поне 2 дву и тридневни екскурзии,зимен лагер,летни-поне два-планински и морски и екскурзионни летувания по суша и вода Thinking TiredУф ,много носталгично ми стана. Tired
Вчера дори разказвах на сина ми за едно такова-по Дунав/от Видин до Русе/ и след това надолу през Балчик до Бургас-15 дни с преспиване в по-големите градове.....
Благодарение на тогавашната организация май почти няма забележителност и по-голям град в България,които да не сме обиколили с брат ми.Отделно семейно много се пътуваше...
Иска ми се да му покажа и да отиде поне на половината места където съм била.
Намрих едно дружество,в което групите са смесени и ако не ни мине котка пътя ще отидем семейно-планински поход е Laughing-за мен познат маршрут-само трябва да изровим старите екипировки-много ми се иска да стане Praynig

# 297
  • Сливен

хубава-лоша,провалена,заради стачки,учена-недоучен-избутахме я и тая година-за нас не се очертава никак блестящ край Embarassed-но пак е по-добре от погорома в първия срок-имаме стъпка нагоре.Яд ме е,но преди да дам воля на собствените си амбиции и гняв #Cussing out-взех да броя до десет и да си повтарям,че е жив и здрав и умен- и рано или късно ще "хване верния път"/избива ме на философия по обяд Laughing/

И аз така. Само се чудя, как ще преодолеем нагласите и различните виждания за важните неща ...
Вчера ме хвърли в шок. Не си давала зор, щот' видите ли "Щяла да си създаде имидж на зубър"  ooooh!
Как да не те втресе. Чудя се да я места ли, какво newsm78 Явно целия клас не е амбициозен и това й се отазява кофти.

# 298
Ян Бибиян и ние така сме с такива разсъждения за зубърството, ама да видим, до къде ще стигнем. Нещата малко се пооправиха втория срок.

teo_71 и на мен ми се видя тежка годината. Отделно до вчера, днес не съм проверявала, по нищо нямат свършен учебник. Вчера наведнъж три урока по математика им се предадоха.

А догодина пак нямаме учебници все още. Дадоха ли ви задължителната литература. На нашите са казали да проверяваме пред училище - нищо не знаели.

Пуснете тук списък, ако имате.

# 299
  • София
При нас разсъждения за зубърството още няма, но може би защото повечето деца около Виктория са нахъсани да учат. Нейната болка е желанието й да внимава в час. Научих я, че внимаването в час е повече от половината от научаването на новите неща и след това подготовката вкъщи ще изисква по-малко време и усилия. Проблемът е, че около нея все някой иска да си бърборят, да си пишат бележки и се обиждат, когато тя отказва да участва.

Общи условия

Активация на акаунт