Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на второто бебе, родено на 27-ми?
Какви са контракциите по време на бременност?
Какви са симптомите на високото кръвно налягане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на второто бебе, родено на 27-ми?
-
Какви са контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност са стягания на мускулите на матката, които могат да се усетят като стягане в корема. Те могат да бъдат подготвителни за раждането, помагайки на тялото да се подготви за процеса. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения относно контракциите.
-
Какви са симптомите на високото кръвно налягане по време на бременност?
-
Какви са симптомите на инфекция на пикочните пътища по време на бременност?
-
Какво да правя, ако ми е изписан антибиотик, но не съм сигурна дали да го приема?

.Той е само по заместване на мойта докторка и бил чел по книгите че незнам си ко и незнам си що и не мия би моля ви са...направо полудях..замалко да ме разкарва до АГ болницата.смотаняка му със смотаняк..че чаках час и половина да отвори спешния кабинет че там да отида да ми я биие доктора..И ми я би без проблем..много се ядосах ви казвам..идеше ми оня млад гинеколог дето тамън са излюпил от университета да го зачапарастя..бил чел по книгите ...Абе моооойййй то не се чете само ами се и практикува.. 

Вие да не видите нещо...
Вземете пример от нас - до последно устискваме!