Ей, СЕПТЕМВРИ идвай ти, че бебока доста веч' тежи!

• 10 582
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • София
thumbеlina - пиши - всичко наред ли е, размина ли ти от хапчетата??!? дано всичко е наред  Praynig Hug

# 211
Здравейте,
загнездих се в Пловдив.Минах преглед в клиниката,в която ще раждам.Бебо е ок,снимахме му лицето-таткото много се кефи.Оттогава такъв ентусиазъм,и покупки чак иска да правим.2200 г,за разлика от докторката ми к-о ми беше казала 3200 на магия.

Честито бебе на Дида!!!!

# 212
  • София
Сори, че внасям такова лошо настроение в такъв празничен ден  Embarassed
Какво лошо настроение, това може да се окаже супер новина! Hug Hug

# 213
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ.  bouquet  bouquet
ей,какви са тез лоши настроения.недейте така Naughty,всичко се отразиава на бебчовците.то че и времето е такова умряло,верно,ама не така де.
моят док и днес не се завърна от почивка,отложил за тази вечер и утре щял да е на линия.та ще видим кво става с мойто мъжленце.надявам се всичко да е наред  Praynigинай-после да си имам и датичка та и мен да ме закарфичите най-отпред Laughing.

# 214
Само да се отчета, че съм на линия и всичко ми е ОК.

Честито бебенце на Дида_76, живо, здраво и много послушно да е!

Вече сме 1:1 момичета:момчета. Все така да си ги редуваме докрая! Ей, докато и падна тапата и ето го и бебенцето.

# 215
  • София
Палечка, стискаме палци всичко да е наред Praynig Praynig Praynig
Мамчета, има ли новини от Калака, нали я бяха приели в Шейново с разкритие newsm78 newsm78 newsm78

# 216
Здравейте момичета,
аз "гнездих" цял ден и чак сега намерих време да прочета колко много сте написали.
Относно бозата слава богу в къщи никой не ми натрапва мнение, че трябва да се пие, тъй като кърменето се обуславя от хормона пролактин както знаете и никаква боза не може да подобри биохимията на организма, ако има някакъв дефицит. Аз и без това трябва да отслабна и не бих се помпила с разни бози и сокове. Мисля, че течностите просто трябва да присъстват в менюто, но не и в количества, по-големи от обикновеното.

Честита годишнина на Инчето! Желая ви много години щастие и любов в семейството!

# 217
  • София
още няма подобрение, влизам да се къпя и ако и това не подейства, явно няма къде да се измъквам повече

# 218
Палечке, стискам ти палци!  Hug
Ама и днес да е, нема се плашиш - я си виж чертичката колко е напред с материала вече. Бебчо ако е готов, нема да го спираш я. Wink То4но денят от гаден ще стане щастлив.  Hug

# 219
thumbеlina, стискам палци мила  Hug може пък днес да е Денят  Wink

# 220
thumbеlina,  с теб сме - знаеш си го  Hug Hug Hug Само не се притеснявай и бъди спокойна  Praynig

# 221
  • София
Палечке, стискам палци. Нали знаеш, ако е тръгнало да излиза, добре дошло. И не се помотавай, че ти е за втори път.

# 222
  • Кърджали, България
Палечка, миличка, стискам ти палци и се моля всичко да е наред  Praynig - ако му е дошло времето, да излиза бебчето  Hug

doci, моят мъж обикаля из цяла България! Сега оборудват някаква мандра в или около Елхово. Надявам се да си дойде навреме за нещо като празнична вечеря  Wink

# 223

Jungle, важното е, че вече си добре. Стискаме палци да устискаш до 17-ти.  Hug

В петък ще питам какво ми удариха като отида на слушане на тоновете. 

Инна честита годишнина! Бъдете винаги влюбени!

Честито на проходилата дъщеря на Галя! Късмет, любов и радост да я съпровождат!

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 20:43 от Jungle

# 224
thumbеlina и аз за морална подкрепа  Hug Hug Hug...
Както казаха и другите маминки и днес да е няма страшно то си си близо до термин май...

Общи условия

Активация на акаунт